Birbirinden güzel kadınlarla birlikte olan çirkin erkeklerin sırrı sonunda çözüldü. Çirkin erkek mutlu ediyormuş! Uzmanlar; eşinden daha çekici olan bir erkeğin ufak kaçamaklar yapma şansının daha fazla olduğunu, böyle bir ihanet ihtimalinin ise kadının huzurunu ve mutluluğunu bozduğunu söylüyor. Partnerlerinden çirkin olan erkeklerin; kadınına daha fazla sahip çıktığını ve bu sahipliğin kadınların eş olarak kendilerinden daha çirkin erkekleri seçmesinde etkili olduğunu söyleniliyor..
Allahın Lütfu Ve Emanetidir. Kız Çocuğu Ve Berekettir. Annedir, Bacıdır, Eşdir Ve Neslin Devamının Teminatıdır.. Nefs Değil Nefestir. Haramdan, Aldatmadan, Zinadan ; Kendini, Eşini, Evladını Koruyan Ve Kollayandır..
Kendimi ; Allah Emri, Hoşnutluğu Ve Rızası İçin ( İlerde Evlenmek Nasip Olur İse? Eşime Saklıyor Ve Zina + Cinsellik Ve Aşamaları Yaşamıyorum )..
Cinsellik Ve Aşamalarını ; Evlenmeden Sevgili Ve Nişanlısına Uygulayanlar, Evlendikten Sonra Eşlerini : Duygusal Ve Cinsel Anlamda Aldatanlar, İlerde Kendi Eşleri Tarafından Aynı Muameleleri Görünce Razı Olacaklarmı? ya da Kız Babası Oldular Ve Elin Erkeğide Kendi Kızlarına AYnısını Uygulasa Kabul Edebilirlermi? Elbetteki ( Hayır ).. O Zaman Kendilerini Temiz Tutacaklar ya da ; Sevgili, Nişanlı Ve Eşinden Ayrılıp Yoluna Bakacaklar.
Aslında Çirken Erkek Değil ; Diğer Erkekler Gibi Yakışıklı Simayla Yaratılmayan Erkekler :
Güzel Simalı Ve Fizikli Bayanlardan Hoşlandıkları İçin Değil : İçlerine Sindikleri Vede Ömürlük Gerçek Sevgiyi Tattırmak Vede Tatmak İle Acı Tecrübeli İlişkilerinden Aldıkları Dersler Sonucunda Aldatmanında Günah Oluşu İle Kendilerine Yapılmasını İstenedikleri İçin , Ayrıca Ailelerinden Aldıkları Eğitimlerin Sonucu ( Sevgili, Nişanlı, Ve Eşlerine Saygılı Ve Sadık Olup Onları Sevip Ömürlük Huzuru Ve Neşe İle Sevgiyi Tattırırlar.. Kişilik Ve Karakter Meselesi.
erkek cirkin olup kadin guzel olunca, o erkek kadini pofpofladigi icin kadinda kendini bir sey saniyor ve hosuna gidiyor ondan mutlu oluyor.. adamida kaybetme korkusu olmuyor.. nasilsa ben ondan daha iyiyim elimi sallasam ellisi diyor.. diger turlu erkek yakisikli olsaydi bu sefer kadinda kaybetme korkusu baslar ve onu elinde tutmak icin cabalar, kendine fazlasiyla bakar vs. vs.. adam da kendinin farkındaysa herkesi elde ederim mantigi guder ve kadina da istedigi gibi davranir.. cunku adamin kaybetme korkusu olmaz.. Ama en guzeli adam normal olup kadinin guzel olmasi.. o zaman adamin gozu disariya da kaymaz ve esini de mutlu eder.. kadinda mutlu oldugu icin adami mutlu eder.
aldatma olayı her nekadar karakterle ilgili de olsa karakteri zorlayan elbetteki yakışıklılık düşünsene kadınlar istekli ve sen erkek olarak tohum saçmaya insanlığın üremesine programlanmışsın hayır diyebiliyorsan de dememek için gerçekten sana sahip olmuş bir kadın gerekir. yani yakışıklı erkeğin aldatma potansiyeli daha yüksektir. kadınların tamamını bu düşünce ile çirkin erkek seçtiğini sanmıyorum yakışıklıyı denemiş olabilir aşkı çirkinde bulmuşta olabilir. olay tamamen ego meselesi çirkin ya da yakışıklı ego kimin yüksekse o kaybediyor olgun kadınlar ne istediğini biliyor o sert erkek maço modelinin çekiciliğine kanmıyor. Artık herşey güven meselesi oldu adam ya da kadın güven veriyor mu seni yarı yolda bırakırmı ona bakılıyor. çirkinlik kismenin umrduna değil artık
ben insanları güzel çirkin diye ayrılmasına karşıyım, zeka güvenilirlik sadakat daha ayırıcı olmalı. mesela bu soru şöyle olabilirdi; kendine güvensiz bir kadının doğal olarak da karşısındaki erkeğe güveni olmayan bir kadının zayıf karakterine bağlı olarak karşısındaki erkeği dış görünümüne göre değerlendirip, bu yargılamasını erkeğin iç karakteriyle aynı seviyede görerek aldatılmayacağını düşünmesini zayıf karakteristik belirtiler midir? uzun oldu ama özü kendine güveni olmayan insan karşısındakine güvenmez, kendi yaptıklarını karşısındakinden de bekler, bu yüzden kendisinden daha zayıf diye nitelendirebileceği birisini arar. yazık.
Aldatmak zaten karakter meselesi.. Çirkin erkekler de eşlerinden ilgi görmezse, 3-5 kuruş parasıyla, sahte de olsa güzel şeyler duymak için buna yelteniyor ucuz kadınlara..
Pavyonlar niye dolu? Aylık maaşlarını neden orda bir gece de harcıyorlar? Eşlerinin tutumu bunda etken..
Bekarlar da zaten şansım yok diyip yine oradalar..
Çirkin olur, eşinin ruhunu doyurur, eşi de ona köle olursa gerek kalmaz ikinci bir kadına.. Akıllarına bile gelmez..
benımde şahsı fıkrım şu yönde bana göre türk kadınları zaten güzellik kavramında kafası karışık bır gurupta. sonuçta kım ne derse desın seçici kadın olduguna göre bu tercıhını doğru kulanmayan kadının bıraz kabahatı. ben cırkının kadına sahıp cıktıgı ya da farklı şeylere çok sıcak bakmıyorum. tamamen kadının guzellık algısı ıle alakalı bır durum. ben elı ayağı duzgun bır çok kzın orangutan ayarında tek kaş kıllı işi gucu olmayan seerserılerle çıktığına şahıt olmuşum sımdı hadı adamda para yok yakışıklı dersın ya da tıpsız ama parası var ama ne parası ne tıpı var demek bu ablamız hayvanları sevıyor :)
Arkadaşlar bunu her ne kadar kabullenmek istemesek de durum tam olarak söylendiği gibi. Yakışıklı çocuğun gözü genellikle dışarı da olur. Çünkü ona kendi gerçekliği ( yakışıklı olduğu, onu alan kızın yaşadığı gibi) küçüklüğünden beri söylenen olumlamalarla gözü açılmıştır. Onu elde tutmak oldukça zordur. Seçen tarafın kız olduğu için kız kendinin değerli olduğunu bilir ve kendisini ikinci planda asla kabullenemez. Bu da yakışıklı çocuk için çok zor bir durumdur. Çünkü genellikle istediğini elde etmeyi başarmıştır. Kabul edin ya da etmeyin ancak yukarıda gayet güzel açıklamış.
Aklınızı kullanın çirkin erkek herzaman makbuldür. Neden? Yahu hergün acaba nerde kiminle başkaları baktım diye düşünerek kanser olurum. Çirkin en iyisi adama ben zor bakmışım başkası napsın. Ayrıca parasıda az olsun bana yetecek kadar. Parası çok olursa ona buna yedirme ihtimali var anladınmı :))) işi bilecek işe gitmicen :P:))) benim güzelliğim ikimize yeter ;)
Erkeğin doğasında olan bişey bence bu, ama günümüz hayatında bunu bastırmak önemli, yapmam diyen erkek ya yapamadığından ya da kendini eşine adayıp kendini bastırabildiğindendir, çünkü kimse inkar etmesin, çirkin bile olsa bir saçı bir kalçası için o kızla olmak isteği içinizden hiçmi geçmiyor
Erkek zihniyeti şudur. kız çok güzelse bu kız bize bakmaz ya da kesin sevgilisi vardır diye. aslında sanılanın aksine güzel kızların çoğu yalnızdır. kaybedecek bir şeyi olmayan çirkin erkek ise gider açılır ve tüm bu sebeplerle kızı kapar. biz de vay be güzel kızın yanındaki maymuna bak deyip günaha girdiğimizle kalırız 😂
Güzel kadınlar çirkin aldatmaz diye çirkinleri seçmiyorlar, paralı zengin diye satıyorlar kendilerini. Bakınız 👉🏼 Rüştü Reçber'in eşi Petek Dinçöz İvana sert Amine Gülşe Kerem Gönlüm'ün eşi Var da var saymakla bitmez Genelde iş adamları ve futbolcular gğzel eşlere sahip paralarıyla satın alabildikleri için. Ama iflas edince para bitince bu evlilik sürer mi muamma Bakınız 👉🏼 Özlem Yıldız
Yillardir kendime sorarim"neden bazi erkekler gibi gözüm disarda degil; baska bir kadina neden yan gözle bakmiyorum' diye. Cevabi buymus demek ki. Dogru; cirkinim ve esim benim icin en güzel kadin. Ben karakter meselesi saniyordum. Yoksa; yaniliyormuyum yegenim?
hay ben uzmanların :D ne alaka kardesım bak yakısıklı erkekler cekıngen ve utangaclardır genellerı guzel kız yakısıklı erkek neden yan yana glmez su yakısıklı erkek guzel kızı goruyo tm mı yolda gıdem konusaym der ama sonra ya bunun sahıbı vardır sımdı bsver bsver dıye dıye kayedıyolar aynı sey kızlar ıcınde gecerlı cırkının kabetcek neyı var hıcbırseyı kız yanlız erkke ynlız tabı ılıskı olcak cesaret olcak oz guven olcak :D patlama yasıyom Şu an
Parası ve makamı olmayan hiç bir çirkin erkek asla çok güzel bir kadınla olamaz. Çok güzel kadınların tek cazibe noktası var çirkin erkeğe gitmesi için güç ve para.. Yok başka kadınlar ona bakmazmış da falan onu sakalıma anlatsınlar..
Nasil ayirt edicem ki azcik yakisikli her erkek aldatiyor ve kadin gidiyor vs. Ya pamuk ipligi ustunde yasamak istemiyorum ki Zaten bedenen olmasada her erkegin kafadi baska kadinlarda.
@Heavvs İşte kadının tüm mahareti orada.. Erkeğin tüm zayıf noktalarını keşfedecek ve onu bağlayacak kendine.. Çünkü erkek eve bin bir düşünce ile gelir girdiği anda hiç ummadığı sevdiği bir şey ile karşılaşırsa işi b, itmiş demektir.. Erkeğin bakışından anlayacak isteğini ve o daha hamle etmeden kadın onu cinselliğe sürükleyecek işte o zaman erkek başka hiç bir şey düşünemez..
@Heavvs Hayır asla gitmez öyle senin düşündüğün gibi olsaydı 25 yıl ve daha uzun evlilik olmazdı.. Evet erkek her güzele bakar eder belki içinden de iç çeker ama asla evde ki eş onu boşlamadıkça kötü yola gitmez inan buna.
Bu araştırmayı yapan güzel Kadınlar veya çirkin erkekler birbirlerini bulmuşlar. Güzel kadın çirkin erkekle ancak parası için beraber olur. Jigololar genel olarak yakışıklı kendilerinden yaşça büyük porsuk ve çirkin kadınlarla hoşlandıgı için mı beraber oluyor 😂
katılıyorum. yakışıklı erkekler fazla ozguvenli hatta egoist oluyor bu da eşine olan ilgisi, tutumu, davranışlarına her şeyine yansıyor. kadınlar kendilerini yücelten ilgi gösteren erkeklerle birlikte olmayı seviyor ama fazla yakışıklı egoist eş kendisinden eşine zaman ayırmıyor ki onu mutlu etsin. doğal olarak kadınlar da güvenmek ilgilenilmek istediklerinden çok yakışıklı erkeklerden uzak durup onu daha mutlu edecek erkeklere yoneliyorlar
billahide tillahide yalan dolandır. çirkin erkekler öz güven duyar kendine ve direk açılırlar kızlarda başkasından yediği darbeler sonucu o erkeğin isteğini kabul ederler. ve olay tamamiyle istem dışı gerçekleşir. çirkin erkek kendini sevdirecek ve değer verdiğini gösterecek hareketler yaparak kadını cezberder :)
kanki erkeğin çirkini güzeli olmaz delikanlısı olur hatun seni aldatmasn istiyosanda sallamkycaksin aynı zamanda sahipleneceksinde denge önemli haa bide sen yonlendireceksin herşeyi hayatının hemen hemen her anına müdahale edeceksin tavrını net koycaksn hatun hep sende ha bide serseri tipli değilde ağır başlı oldummu tamamdır mesele aksini söyleyen çıkmaz heralde...
arkadaşımın kocası eski nişanlısını arkadaşımla aldatmıştı. adam babası doğurmuş gibi arkadaşım da adamın eski nişanlısı da gerçekten çok güzeller... adam o tiple hem 1 tane bulmuş hem de aldatmış valla milletin hakkını yiyor :D demek istediğim şu yakışıklı erkek değil karaktersiz erkek aldatır.
Aldatmaz değil aldatamaz daha iyisini elde edemem düşüncesiyle bir diğer düşünce ise aşağılık kompleksi dedikleri durum o aldatmadan ben önce davranayim da beni yaralamasin düşüncesidir. Bence sadakat duygusunun kuvvetine bağlı kesin aldatır aldatmaz diyemem
Money is everything. Bir ilişkinin başlama sebebi bile şu an günümüzden bahsediyorum bulunduğu ortama bağlıdır. Eğer çok kaliteli mekanlarda takılıyorsan bir kız ile tanışma ihtimalin de bir hayli artıyor. Ya da vücut olarak önplanda olaabileceğin ortamlarda isen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim sevgilim bana göre dış görünüş açısından geride ama ne biz sevgili olduğumuz zaman zengindi ne de ben ondan zengin olmasını bekliyordum. Sadece sevdik. Tüm mesele kalpte bitiyor. İlerde bir gün kocam olursa da ondan beklentim hayat arkadaşım olması, cüzdan değil. Para birlikte kazanılır, maddi yükler birlikte sırtlanır ama aşk herkesle yaşanmaz. O yüzden önce aşk
Aldatıp aldatmama meselesi değil, karaker meselesi. Bir kadın çirkin bir erkekle ilişki yaşıyorsa bilinki onun karakterine aşık olmuştur. Yakışıklı erkekler görecekleri ilgiyi bildiklerinden genelde karakterleri pek oturmamış olabiliyor
bu çok saçma bir yazı ne yani seni aldatmasın diye çirkin bir adamla mı ömrünü geçireceksin peeeaaaah güzel kızlar kendi beğeniyor çirkin olanları sorsan yakışıklı der atalarımız ne demiş armudun iyisini ayılar yer
Türkiye'de çok güzel kızlar hep çok çirkin erkeklerle beraber. Her gün örnekler görüyorum buna. Türkiye'deki yakışıklı erkekler ya gay ya aseksüel. Ya da kendini beğenmiş oldukları için yalnız. Komik...
tersi yakiskli zaten istesem bulurum diyor aramiyor sagda solda kadin cirkinler kiz düsürüm diye agizlari iyi laf yapiyor kul köle misali oluyor kadina buyüzdede cikin cok kadinla yatiyor yakiskli secici olur midesi almaz her kadini
Erkegi sevdiren durusu karakteri degerleridir. Evet cirkinler guzel sever. Neden mi. Once guzellige yakisikliliga sans verilir cirkinin de sansi azdir. Verilen sansida simardan ADAM gibi degerlendirir. Nuans bu.
Alakası yok çirkin erkeklerin kendine güveni olmaz ama güzel bir kadın ona iltifat ettikçe onun da kendine güveni gelir kendini yakışıklı sanar ve aldatır bu karakter meselesidir aslında ben ne yakışıklı insanlar gördüm sadece sevdiğine bağlı..
saçma bir mantık erkeğin her türlüsü potensiyel aldatma makinası 😊 dicem ama deyil bütün iş kadınlarda bitiyo bence günümüzde erkek deyil kadın aldatmaları daha fazla bu konuyu uzun uzun açabilirim 😊
O uzmanlara katılmıyorum. Benim görüşüm, erkeğin çirkini seviliyor. Gerçek bu. Bilinç altında da kadınlar çirkin erkeğe diıer kadınların asılmayacağını düşünüp rahat davranıyor ve güvende hissediyorlar.
kanka bende çirkinim çok güzel sahiplenirim, çok güzel sevrim , sevdigim kişi için herşeyi yaparım ama beni hiçbiri tercih etmedi ve ayrıldı benden bu tez çürük benden demesi :D not : kadınların ne istediklerini kendileri bile bilmiyor :D
Aşık olduğumuzda herkesin çirkin bulabileceği erkeğin gözümüze nasıl göründüğünü yalnızca aşık olanlar biliyor. Güzellik görecelidir kavramı da zaten genetik çekimden içgüdüsel geldiğinden güzel/çirkin diye bir kavram yoktur. Aşk ve aşık olmak vardır.
Reyiz yapacak adam herseyi yapar Ha bu konuda haklisin cunku sütten agzi yanan adam yogurdu ufleyerek yer haliyle yakisiklidan capkinlik gorenlerde cirkini secebilir herkesin hayatina kimse karışamaz yani :D
Çünkü yakısıklı erkek yakısıklığının farkında olup etrafımda nasıl olsa fazla kız var diye kadına kötü yaklasabilir ama çirkin erkek hayatını sevgiye adamıstır hem yakısıklı hem zenginse geçmis olsun parmağında oynatır
Bana mantıklı geldi. Bir de çekici olmadığı halde sevgilisinin sevgisi ile göklere yükselen egosuyla sevgilisine değer vermeyen kendini bişey sanan erkekler var. Ederinden fazla değer vermeyin!
yanlış tespit. güzel kadin yakışıklı erkege guvenemez ama cirkin erkek olsa ici rahat eder benden baskasina bakamaz der ayni sey erkek icinde oyle. anliycaniz guven meselesi
çirkin haberleri bunlar. insan duygularının hep güzeli istediği ve güzel görünmeyen ile duygusal bir bağ oluşmadığını bilmeyen mi var. hadi leeennnnn diyorum ben bu uzmanlara, uzmanmış.
erkektir ya ne olcak. pokunu çıkartmasın da az çok birşeyler yapabilir. kalbi bana ait olsun ama arada başka kadınlardanda zevk alsa çok dert değil düşüncesi sanırım artık yok
Bu yalan bu arada ya. Eğer öyle bişiy olsaydı benim şu ana kadar bir sürü kadını mutlu etmiş olmam gerekiyodu. Kıza bak bir de yanındakine bak lafındaki yanındaki olmam gerekiyodu. Bu teoriyi bile yalanlıyorum ake i * legend.
Hiç bir aldatma küçük değildir. Aldatmak kadına erkeğe yakışıklıya çirkine ve ya güzel bakmaz, o karekterle ilgili bir durum dur, ki aldatmak, aldatmayı düşündüğün zaman başlar.
Kadınlara ancak asalet ve şeref sahibi kimse değer verir. Onları ancak kötü ve aşağılık kimseler hor görür.
Hz. Muhammed (s. a. v) Hakikat şu bu konunun dış güzellikle bir alakası yok hadis-i Şerif açık ve net açıklıyor her şeyi. Asıl mesele insanın nefsine hakim olup olamaması
Ben Okulun en güzel kızıyla sevgiliydim kendimi bişey zannetttim bigün bana dediki, ben çirkin seviyorum ya gökhan şu çirkinliğine bak oyyyu dedi 😂 ben yerlerde.
Çirkinler güzel kadınlarla oluyorsa zaten aldatırlar ki, başka güzel kadınlarla. Olay 'yakışıklılar daha güvenilirdir'e çıkıyor. Zaten yakışıklı erkekler daha yalnız oluyorlarmış.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kesinliklee katılıyorum. Çok güzel olduğumu iddia etmiyorum fakat benden çirkin bir erkekle muhatap olmayı tercih ediyorum. yakışıklı olduğunu hisseden erkek aşırı egolu oluyor herseyi elde edebilirim havasında
Acaba bu cirkin diye nitelendirdiginiz beyler firsatini buldugunda ya benin sevgilim karim her neyse cok guzel zaten buna gerek yok mu derler yoksa bircok erkek gibi bodoslama atlarlar mi mesele bu :)
Bunların çekicilik ile bir alakası yok. Aynada kendimizi her güzel gördüğümüzde ilk yaptığımız birilerini aldatmak olmadığına göre yakışıklı erkeğin gözü dişarda olur algısı da yanlıştır.
ali ağaoğlu pek mi yakışıklı? parası olan erkeği yakışıklı görebilme yetisi çok gelişmiş kadınların pek çoğunda.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cem yılmaz diyor ya bana göre yakışıklısın yani bu alanda yakışıklısın dışarı çıkarsan yakşıklı olur musun bilemem 😅😊Ben de sırf bu düşünceyle çirkin adamla evlendim özgüveni beni geçti maşallah şimdi beni beğenmiyo haspam 😀
En İyi Cevaplar