Kocama fantezi yapayım derken yakalandım ve çok utanıyorum?

Ya şimdi olay şöyle ben 24 yaşındayım 1 yıl önce evlendim kocamla :) neyse halen okuyorum sınav haftalarım çok yoğun geçiyor kocam bu konularda çok anlayışlı hiç dokunmaz ders çalışırken aksine bana destek olmak için tüm ev işini üstlenir. İşte bende son sınav çıkışı geldim öyle bir uyumuşum ki dünyadan haberim yok herhalde 4-5 saat aralıksız. Sonra uyanınca güzel böyle çekisi şeyler (ama çok fazla mini ve dekolteydi) giydim ve alt kata salona indim kocama sürpriz olsun diye... ama indiğime bin pişman oldum kaynanam kayınpederim eşimin abisi ve yengesi oturmuş çay içiyorlardı.. ya varya o an varya utancımdan ölücektim resmen.. hemen odama kaçtım.. kocam geldi ya tamam bu kadar utanma nerden bilecektin filan dedi ama çok utandım... hala utunıyorum.. çok ayıp oldu demi? Sizce hakkımda şuna bak ne fırlama çıktı filan demişler midir? Ya üstüm aşırı dekolteydi gecelik tarzı birşeydi... utancımdan ölücem ya ama nerden bileyim hiç sesleri gelmedi tv sesi vardı sadece... off
Güncellemeler
+1 yıl
Ya arkadaşlar birde en kötüsü şu normalde öyle sessiz öyle sakin mülayim biriyim ki.. allah bilir ne düşündüler ya utancımdan ölücem gerçekten
Kocama fantezi yapayım derken yakalandım ve çok utanıyorum?