Sahuru kendi yapıp beni kaldırmayan kocam utanmış mıdır, bu durumda ne yapmalıyım?

• Kcoam bana kalmyon mi dedi alarmım çalınca kalkcam dedim. Nyese söylendi gitti. Kalkmış sahur yapmış. Çay yapmış.1 sat önce. Ben de az evel kalktım o diğer odada idi düşün telefon keyfine bile geçmiş. Ben de gel sahur yapaljm dedim az kalkdı dedim TM sen yap gelcem dedi. Ben biliyordum yemiş ama utanması için 5 dk sora yine gittim bu defa yatakta. İdi sen ye ben yemicem dedi. Umarım utanmıştır. Ulan ben oyle miyim al tarafı kahvaltılık ve. Çay her gün farklı şeyler de yaoarjm sahura da iftara da. Niye onu ben bugün hazırlamadım diye beni çağırmadı. Uynmasam demek ki gelip uyucakri uyanamqim dicekti sabahta.
Güncellemeler
3 ay
Hatta buraya bişey getirim mi dedim. yok dedi yemciem. Yahu desene yedim diye ama demedi
Güncellemeler
3 ay
dün ben çocuğu uyutunca da çay yapmış içiyordu yanına gotitm teklif etmeid bende mutafaga gidip kahve yaptım kendime. Geldi sonra gitti çay ic dedi gel dedi. Gitmedim ses de etmedim. Sonra geldi yine neye dolmuşsun çay içmeye gelmedin dedi. Çayı bana getirdi geri gitti. Dolmussan da dol umrumda değil dedi. Sahurda da bunu yaptı
Sahuru kendi yapıp beni kaldırmayan kocam utanmış mıdır, bu durumda ne yapmalıyım?