Seven kadın/erkek her ne olursa olsun sevdiğini bekler mi?
Beklemeyenler gerçekten sevmiyor mudur?
Beklemeyenler gerçekten sevmiyor mudur?
beklıyorum hala umudum bıtmedı evet sevıyoorum ama onun umrunda degıl o hayatını yasarken ben onun son vurdu darbeysıyle hergun öluyorum adalet bu mu?:(
deme sunu deme kendımı öldurmek ıstyrm şu lafları duyduk nasıl dynıosn baskasınn oluck ya oof :(
bnmkı bnı umut verıp bıraktı hakkımı bıle helal etmedım
bana bunu yapıpta mutlu olmaz ınsallah
allaha havale edıp sıldım artık bacım ya
1000 yıl öncesinde yaşamıyoruz ki beklesin bu boş bir hayal bu zamanda kimse kimseyi beklemez eğer öyle birisi varsa ayağının altına paspas ol yeri var
adam gibi sevdim onu tüm olumsuzluklara rağmen aylarca onu oradan görebilmek için sabrettim, sabrettim sahip çıktım sevgime ne eksilttim ne azalttım, o adam tarafından sevildim ama kendileri maalesef ki sevgimi alaya aldılar.. o varya ailesinin biricik oğlu benim desteklerim sayesinde polis olan güzel adam evleniyor be ne diyeyim
allahtan hayırlısını dile ve şöyle düşün allah nasip etmemişki hayırlı değilmişki olmadı de çünkü bn kendimi böyle avuttum gerçekten işe yarıyor senn 8 yılın gitti benim ise 10 yıl kapısında yattım uzaktan görmeyle bile yetindim onun başkasıyla ldum o ağladığında bende ağladım üzüldüğünde bende üzüldüm ama olmayıunca olmuyor zorlamanın anlamı yok giden 10 yılıma yazık oldu sadece kimseye bakmadım kimseyle görüşmedim ihanet saydım kendime diyeceğim şu ki nasip değilmiş de hayırlısı de bırak düşünmeyi çok zor ama en azından dene çektiğim için söylüyorum bunları
Seven bekleyemez, çünkü sevenler ilk gün ölür, kelebeğin çiçeği sevip de öldüğü gibi. Bekleyen insan gidecek kapısı olmayan, umudu kalmayan insandır..
Cevap
5Cevap
bekler elbet, kendine, duygularına, sevdiğine var ise saygısı...
bir çok şey eklenebilir aslında ama tahminin vardır diye düşündüm şu an! 🙂 ve artık huzurlu geceler dilemem gerek...
huzurlu sabahlar 😊
sevmiyo seni kabullen artık 🤔😄
haha 😄
Ben beklemem. Başkasına kaçmadığı ne malum
evet bekler
Sevmiyodur
beklerrrr.
Bekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar