yoksa sevmediğinden mi?
bakalım aşağıdaki kadın neden sitem etmiş (=
https://www.youtube.com/watch?v=MO47dcx1dH8
bakalım aşağıdaki kadın neden sitem etmiş (=
https://www.youtube.com/watch?v=MO47dcx1dH8
Sevdiginede sitemde bulunur bu gayet normal bir durumdur, daha ince anlamlar çıkarmak gerekirse sevdigine naz eder.
kadında incelik benim gördüğüme göre biraz oyunculuktan ibaret.. onun için bir rumel kadar sahte ve geçicidir ^ ^ ve aslında oldugu gibi olamamaktandır bir sürü gereksiz kavgalar sitemler.. kadında biraz söyle bir sinsilikte vardır; dur ben kendime bir yer edeyim gör o zaman sana neler edeyim..
Aslında şu hayatta hepimiz birer oyuncuyuz senaryolarımız hep aynı... kavgalar sitemler bunlar olagan olması gereken şeyler bir ilişki dümdüz ilerleyemez arada iniş çıkış yaşanır, o dur ben sana neler edeyimin altında kişiye neler yapılmışki bu tarz konuşuyo durduk yere kimse kimseye zarar vermez
yıllardır aynı rolü dünya sahnesinde oynuyoruz, yani kendimizi.. ve teçrübelerimiz gösteriyor ki oynun güzelliğini alkışlamıyor kimse.. herkes kendine faydalıyı alkışlıyor.. ve her insan özellikle kadınlar istiyorlar ki bütün alkışları alsınlar..
sahneye çıkan insan alkış almak istiyorsa yuhalanmayıda göze alabilmeli.. ve hani insana saygısı yok anlarım ama en azından Yaradana saygı göstermeli.. Yaradana saygısı sevgisi olanın yarattığınada saygısı ve sevgisi olur.. biz bu dünyada kazanmak için yokuz.. bunu unutuyorlar aslında.. biz bu dünyada ahireti kazanmak için varız..
bunun için insan karşısındaki insanda en başta vicdan aramalı yani bir her kişiyi çok ii oynayabilir ama vicdanlı biri olamaz ve vicdanı oynayamaz kimse.. çünkü insan vicdaniyla birlikte yaradılır..
insanlar sevdiklerini değiştirim düzelir die sevmemeli onları o halleriyle sevebileceklerse sevmeli.. yoksa güzelliğin sonu yok ama bir zamanı var (=
saygılar sunuyorum efendim alasmaladık ^ ^
Vicdan ve merhamet duygusu kişiye çok şey katar doguştan oldugunu sanmıyorum, insan bir bakıma sevdigini kendi seçer degiştirmekle ugraşmaz.
bence vijdan ve sevgi insanın yaradılışından mütevellit var.. yoksa o kadar sevgi ve özen gösterdiğimiz insanlar oluyor hayatlarımızda.. o değer cansız taşa verilse taş hayat bulur die dünüyorum.. bunun içinde hani düzelir die boş umutlar beslemenin gereksizliğini vurgulamak bir kez daha istiyorum..
Bazılarında sonradan gelişebiliyor ama şu dediginizde mantıklı komple duygusuz olan kişi sonradan hayatındaki okaylar nedeniyle mahrum kaldıgı duyguları ortaya çıkarıyor
sen hiç birini sonradan düzelte bildin mi peki? düzelttiysen o kişi şuanda seninle mi? seninle değilse eğer o zaman bu insan düzelebilmiş mi?
ben zor aşklar yaşadım genelde.. sevdiğim insanları vazgeçilmez biri olduklarına ikna ettim.. onlardan biri benden vazgeçti.. dierlerinde benim çizgimin dışında seyir etti.. kimseyle kavgalı gürültü küfürlu dövüşlü ayrılmadım, benden geçen hariç hepside benim mutsuz olmam için kötü dileklerde bulundular.. benden geçene olduğu haliyle tutuldum çizgimden geçenlerini ise hayallerime göre ayarlamak istedim..
benden geçen beni seviyormuş gibisin ama aslında beni sevmiyorsun diordu mesela.. dierleri ismail yk Allah belanı versin modunday dı (=
her insan gibi hepsi zor günlerden geçti ama hepsinin gönül ve vicdan kapasiteler hep aynı idi..
Hiç bu konuda çabam olmadı olamazda insan neyse odur, bazı duygular olay çevresinde uyanışa geçer şekillenir
senin vicdanında ve gönlünde evren gibi git gide büyüyor mu? (= benim gördüğüm insan bir zamandan sonra bedensel olarak yaşadığı gibi gönülsel olarakta geriye seyrediyor..
kimse dört dörtlük değildir sevdiğinde yanlışlar görmedin mi hiç bu yanlışları düzeltmye çalışmadın mı peki..
Gördügüm yanlışlar düzelebilecek cinsten degildi ayrıca düzeltmek yerinede bitirmeyi tercih ettim...
Geçmişe özlem daima vardır önemli olan duyguların tazeligi..
kötü ilişkilerden kalma duygular yaşıyoruz.. sonra ii bir insanı helak edince normal bir ilişki düzeyine çıkıyoruz oda da hayırsız birine denk gelip yine ii birini helak ediyoruz (=
benim gördüğüm olay bu..
bunu bir ilişkinin başlarında anlayabiliyorum zaten sonuna kadar izlemeninde bir anlamı yok. bu beni kötü biri yapmaz ^ ^
ne dio şair; insanları kaybetmekten korkupta onları denemekten çekinme.. kaybedilmesi gerekenler ilk başta kaybedilmelidirler ^ ^
Bunu kestiremiyorsun çogu zaman bazı bazı nedenlerle kişi kendini ele veriyor.
çakalın biri bir gün boyaya bulanmış.. dier hayvanlarda haliyle onu tanıyamamış.. ii biri olduğunu sanmışlar.. sonra hayvanlar ona güvenmişler.. buda bunların güvenlerini hazanmış ve bu güveni kötüye kullanmış.. ama bir gün gök yüzünde dolunay belirmiş ve çakal bu ya kendini tutamaz olup ulumaya başlamış.. o anda onun aslında ii biri olmadığını bir çakal oldugunu anlamışlar.. bunu anladıkları zamanda ise aslan orayı terk etmiş bile.. ^ ^
Evet verdiginiz örnekteki gibi bazılarını sonradan farkedebiliyoruz
Fırsatlar daima degerlendirilmeyi bekler, sorgulamak geniş çaplı bilgilere ulaştırır aklımızda yer eder olursa olur olmazsa olmaz gibisinden
sana bir hikayemi anlatayım..
böyle bir ortamda biriyle tanıştık hoş sohbet biri işte nerde çalıştığını filan anlattı kızla aynı sitede çalışyoruz yeriini tarıf etti ben bu kızı tanıyorum :D neyse işte dükkanına gittim bir kaç kez sonra beni anladı haliyle bizim uzaktan akrabaya sormuş anlatmış beni.. adam bana geldi şurdaki kız seni sordu ve herşeyide biliyor dedi (= o kız bana hani insanı sorguların dedi şimdi kendi sorguladı ya.. bu arada int. sohbet ediyoruz ama yan yana gelince sanki sadece ordan tanışıyoruz gibi muhabbetimiz :D ben katılmadım.. olurya adam sevmeye bilir ya da kanın hoşlanmaz yanlış şey söyler yalan şey anlatırsana.. bir insanı sen tanıyacaksın onu elden sormakta pek ii değil..
ama sana tavrını sen içerden fark edemezsin o ayrı ordada arkadaşların sana zaten yardımcı olur bu insan sanki sana kötü davranıyor gibi der.. hani direk söylemezlerde senin görmene aracı bir vesile olurlar.. zaten aksini yaparlarsa seni kaybederler ^ ^
Sadece anladıgımız gördügümüz kadar tanırız detaylar zamanla gelişir...
çevre sizin düşüncelerinize '+' ya da '-' katkı saglar
valla şuana kadar çevremin sözünüdinlemedim duygusal bakımdan içinmden geleni yaptım hep gönlümün istediğini ve kaybettim en nihayaetinde haklıyım suçluyum hiç bir önemi yok.. o ayrı ama kendime de dedim ki ben bu düzen böyle diye değişmeyeceğim.. ^ ^
ve daha sonralarında şu sözü duydum içim daha da serinledi; Allah sizi korumak için bağzı insanları hayatınızdan çıkartır, peşinden koşmayın.. (=
Hakkınızda hayırlısı olsun, tabi insanın kendi çizgileri vardır degişmez
Amin.. (= sag ol teşekür ederim.. ben inanıyorum ki oluyor zaten ama insanın elinde değil, harcanmış adanmış, bir emek bir zaman var ortada ^ ^
bu yüzden zaten bakıyorum bu çizgiyi taşıyor sevdiğim insan hiç uğraşmıyor bittiyi yerde kalıyor.. iş hayatımda da bu böyle arkadaşlıktada.. o yüzden soğuk kanlısın diorlar bana halbu ki alakası yok.. sonu belli iiken bitrimek en iyisi ^ ^
ben zamanında birinde çok uğraştım biliyorum ordan olmuyor ne yaparsan yap o isterse sana vurgun olsun yine olmuyor (= onun içinde burdan dier arkadaşlarada bu yönüyle yardımcı olmaya çalışıyorum (=
haftaya cuma da ameliyat olacam nasip olursa ondan buraya sardım :Pp şunu sitresinden biraz uzaklaşayım die ^ ^
Rica ederim, anladım
Cevap
0Cevap
bnce ewet bn sevdiğim adama sitem ederim
ewet bazen inatlaştıgım oluyo
hayr işe yaramıyr peki sn ne yapmamı önerirsin bir erkek olarak
çoook doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar