Sevdiğim kız numaramı engelledi benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım bilmiyorum?

Hoşlandıgım kız bakışlarımdan rahatsız olduğu için benle konuşmak istemediğini söylüyor. o , arkadaşı ve benim arkadaş grubumla birlikte bir yerde oturuyorduk ben sinirliydim ve kıza rahatsız edici bir şekilde baktım farkında olmadan kızın en yakın kız arkadaşı da rahatsız olmuş. o günden sonra kız mesajlarıma soğuk bir şekilde cevap vermeye başladı, sonra ortak aldığımız bir ders vardı bende derste hiç ona bakmıyordum ve diğer kızlarla sohbet ediyordum. aradan zaman geçti sevdiğim kızın ve en yakın kız arkadaşının o gün bakışlarımdan rahatsız olduğunu öğrendim büyük bir ihtimal kızın arkadaşı hakkımda kötü yorum yaptı, bunu öğrendikten sonra kızın dersliginin önünde bekledim geldi konuşmak istediğimi söyledim o istemediğini söyledi derse girdi arkasından bende girdim telefondan mesaj attım ders bittikten sonra konuşucaz diye. "konuşacak bişeyin oldugunu düşünmüyorum" diye mesaj attı dersten sonra giderken yanına gidip sebebini sordum bakışlarımdan rahatsız olduğunu söyledi bende rahatsız oluyosan bidaha yüzene bakmam dedim böyle demek istemedim o anda ağzından öyle çıktı sinirle oda senle konuşmak istemiyorum deyip gitti yaklaşık 3saat sonra mesaj attım o kadar kötümü baktım diye 40 dk sonra mesaj attı evet o kadar diye tabi açıkladım neden oyle baktıgımı inanmadı aradan 1 gün geçti telefonda tartıştık ben biraz aşırıya kaçtım kız beni engelledi Arkadaşın telden aradım düzeltmeye çalıştım öyle düşünmesi zoruma gittiğini felan söyledim güzel bir şekilde. kız çok uzattıgımı söyledi sonra bir sessizlik oldu seni dinliyorum başka bişey yoksa kapatıyorum dedi bende cevap vermedim kapattı. düzeltmeye çalıştıkça batırdım. Tanıdığım diğer kızlardan farklı ve vazgeçemiyorum. Ne yapcagımıda bilmiyorum
Sevdiğim kız numaramı engelledi benimle konuşmak istemiyor ne yapmalıyım bilmiyorum?