Kız arkadaşım benimle konuşmak istemiyor?

Ailesi çok tutucu. Yanlarında mesajlaşamıyor. Bende öğle civarı mesaj attım görüldü mesajım ama cevap vermedi. Ancak o anlarda yani mesajı attığım dakikalarda instagramına resim yükledi. Bana hâla da dönmedi. Yaz tatilinden bu yana zaten görüşemiyoruz konuşamıyoruz da doğru düzgün ailesinden dolayı. Şehirlerde uzak zaten. Haftaya okulumuz başlıyor ve gelecek buraya. İşin gerçeği bu davranışları beni ona karşı aşırı soğuttu. Onla en son konuştuğumuzda ona aşkım dediğim zaman bile terslemeye başladı ve bana artık sözlerin içimi titretmiyor çünkü bu övgülü sözcüklerin artık b. kunu çıkardın dedi (sanki her gün konuşabiliyoruz). Ben onun bir dediğini iki etmedim. Bana biliyorum beni terk etmezsin dedi. Beni de fırsatını buldukça sevdiğini söyler ama kendisi çabuk sıkılan ve biraz üşengeç kişiliğe sahip... İşin gerçeği arkadaşlar sanki SALAK gibi hissediyorum. Hala mesajını bekliyorum içimde de öfke var biraz mesaj atmamasından dolayı. Cidden hiç mi farkında değil bu davranışların beni üzdüğünü ve ona karşı soğuttuğunun.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar cevap verin lütfen
Kız arkadaşım benimle konuşmak istemiyor?