Ben aradaki yaş farkının 4 olması fazlamı demek istiyorum ? o 18 yaşına girince ben 22 olacam
19 yaşındaki erkek 15 yaşındaki kızla çıkabilirmi ?
Ben aradaki yaş farkının 4 olması fazlamı demek istiyorum ? o 18 yaşına girince ben 22 olacam
hayır yaş farkı fazla değil kesinlikle yaş farkına karşı değilim ama bir laf vardır 20 yaşından sonra bütün insanlar aynıdır diye. o daha ne bileyim olgunlaşmamış bir ergen ve pek anlaşabileceğinizi sanmıyorum. ergenlikten çıkmış olsa isterse aranızda 10 yaş fark olsun bunun bir önemi yok bence
yokj onlar illa hakaret edecekler örümcek beyinliler empati nedir bilmezler her haltı yerler ama tek bildikleri şuraya geçip onu bunu eleştirmektir.
Keşke 2 tane en iyi cevap seçilebilseydi.Benim niyetim kötü olsaydı buraya konu açmazdım.Ama balzı arkadaşlarımız sadece klavye delikanlısı
aynen öyle bu yüzden hiç sorun etme onları cahil insanlar empati nedir bilmezler gerçekten çok sinirleniyorum ve sinirlerime hakim olamıyorum bu site birgün beni sinir hastası yapacak :D
hocam kız 18 olunca ben 22 olucam diyorsun ya bekle kız 18 olsun o zaman çık öyleyse...burdakilerde sana bunu anlatmaya çalışıyor şu durumda sübyancısın aranızda bişey olsa hakkında dava açılır aranızdaki yaş farkının kaç olduğu değil kıızn reşit olmadığı söz knusu burada kapiş ?
kimse yanlış anlamadı. sen derdini anlatamamışsın.
Haklısın anlatamadım.Sadece sormak istedigim aradaki yaş farkının sorun olacagımı ?
Ben 22 yaşıma gelince 0 18 yaşında olacak
ben teşekkür ederim yorumumu hakaret olarak algılamadığın için.. ve tabi ki en iyi cevap seçimin için. bahsettiğin yaş farkı sorun olmaz. ideal olan 6-7 yaş farktır.
Cevap
18Cevap
Dogru olmaz. Yas farki normal o sorun degil ama 15 daha cocuk 19 yasindaki yetiskin.
olum o zaman 15 yaşındaki erkek 10 yaşındaki kızla çıksın? kız 18 sen 22 olsan evlenebilirsiniz bile.Ama o daha sübyan lan
hayır görüntü aynı olsa bile o dönemlerde her yaş aynı olgunluğu göstermez.
Önemli olan iki insanın duyguları bence yani birbirlerini anlıyorlarsa neden olmasın
olmaz ya.evet o şu an 18 yaşında olsa sorun yok da 15 ne ya :S
Kanka benim bir tanıdık var 8 yasında baya giderli ona ne dersin ?
Yaş farkı yok katsayı olarak bak yaş küçük düşünce farklı. Mesela 20-24 gibi olmalı düşünceler aynı olmalı.
ya ona çıkmak denemez.çünkü kıyamazsın küçücük kıza.sadece seversin.biraz büyümesini bekle.senin yaşına gelsin öyle çıkın
Sen forumtr ye 15 yaşında sevgilim var benle ilişkiye girmeyi istiyo ona yapıştırsam suç işlemiş olurmuyum diye konu açan ırz düşmanımısın yoksa?
aynen bu kelimelerle başlık açtıda oda
Hayır frmtr de üyeligim yok
Sorun aranızda 4 yaş olması değil. Kızın daha 15 yaşında olması.
Aradaki 4 yaş çok değil ama şu an yaşlar küçük olduğu için anormal gibi duruyor. 18den sonra normal görünür.
çıkamaz desek çıkmayacakmısın birbirinize uygunsanız neden olmasın
reşit olmayan kişilerle ilişkiler çok akıl işi değildir
Çıkabilir tabi ki bunda bişey yok sadece bazı konularda düşünceler aynı olmayabilir
hacı normalde 4 yaş fazla bir şey değil ama kız 15 yaşında olunca biraz abes oluyor yoksa kız 20 olsa sen 30 bile olsan fark etmez
o daha sevmek nedir bilmiyordur.senin istediğin gibi bir ilişki olmaz diye düşünüyorum
sandalyeye oturduğunda ayakları yere değiyorsa sorun yok paşam...
15 diyorsun yuh be birader. sen min 18 olmadı 17 birisini bul
görünüş olarak bir sıkıntı olmasa da kanunen başını belaya sokabilirsin dikkat et..
cinsellik düşünüyorsanız kız reşit olmadığı için yasal olarak başınız derde girebilir.
hayır gayet normal yaş farkınız
Çıkabilir tabi kız küçük olduğu için bira dalga gecilsede seviyorsa olur yani :)
Senin zihniyetin eminim süperdir
sorun değil ama toplum dedikodu çok yapar
Az beklesin kız daha bebiş
Enemm memeleri yoktur onun daha :D
çıkabilir 4yaş var ideal
Her yere aynı şeyi yazmaktan Zevk alıyo galiba arkadas
hayır 15 yaşında kızın ilişkisi olmaz.
Çıkabilir, bir şey olmaz.
Kriminal bir suç la bu, 2-3 sene beklemelisin
sübyancımısın lan pis sapık...
Evet çıkabilir
sabi sübyan lan o