Çok seviyoduk birbirimizi ama o soğudu benim hatalarım yüzünden
Döner
Dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hatayı her insan yapar önemli olan olup pişman olup aynı hataya dusmemen.
ben de seninle aynı durumdayım tek fark bitti demiyor.
imkaniniz varsa yüz yüze buluşun konusun pişman olduğunu ve bir daha yapmayacağını belirt
yazma arama bir kaç gün hem o dinlensin biraz ozlesin hem De sen de sakinles beklemek zor oluyor ama inan sonra o yazacaktır
ayrılınca ölürüm gibi laflar etme sakın o onu iyice kaf dagina çıkartır ısrar etme bekle bakalım
Deniyecem dediğinizi saol çok zor
İnşallah sizde barışırsınız bizim gibi olmazsınız
Soğumuşsa dönmez ama belli de olmaz yani. Bu cevap onun seni ne kadar sevdiğine göre değişkenlik gösterebilir.
Bak arkadaşım. Biz çok seyoduk birbirimizi öyle bağladık ki öyle samimiydik ki normal bir ilişki deyildi ki bu karı koca gibi olduk yedi ay boyunca hergün brivirimizi sevdiğimizi söylddik
Yaşadıklarınıza olan güvenin tamsa döneceğine dair güvenininde tam olması gerekir. Sevgilini en iyi tanıyan kişi sensin. Sen sana olan sevgisine inanıyorsan döner.
Şöyle yaşadıklarımıza çok güveniyorum ama bana sevmiyorumd dedi ama benim için çok değerlisin dedi yaşadıklaeımzdan dolayı dediki ailemden. De değerlisin bitek beni sen sevdin işte böyle şeyler dedi gitti
donerse senindir, lahmacunsa benim. 😊
saka bir yana, kardsm yanlis anlamada seven insan sogumaz. her ne olursa olsun.
Yaptıgın hataya baglı ama şunu hiç bir zaman unutma at gibi giden it gibi geri gelir 😎
Eyvallah kardeşim büyük bir hata da deyil kavga ettik ve ilk adımı o ayıyodu hep bende barışıyofum bundan dolayı bıkmış doğumuş sevmiyom dedi gitti
Hatasız kul olma bak şimdi ilk adımı sen at bir ilişki telefondan biticek kadar degersiz degil yüz yüze konuşun eger barışırsanız mesajlaşma işini azaltın hattaa bitirin bile arayın konuşun siz garanti çok mesajlaşıyonuz anlatıcak bileşbulamadıgız zaman bir birinizle başlıyosunuz didişme ye Azcık mesafe koyun birbirine anlatıcak şeyler olsun özleyin birbirinizi eger başımazsanız da çok bunaltma kensini allah onu sana yazdıysa iki cıhan birbirne de girse onseni bulur
Evet çok mesajlaşıyoz haklsısın telefonda bitecek kadar değersiz değil ben mesaj yazmam daha belki özler diye allah hayırlsıdını nasip etsin ne diyeyim daha
Eger ayrılalı 1 2 ay olmadıysa mesaj at barışınca mesaj işini bitir kızlar erkekler gibi degil sen ayrılırsın takmaSın 1 hafta sonra başlarsın aşk acısı çekmeye kolay kolay unutamazsın ama kızlar ayrıldıgıan başlar aşk acışı çekmeye ve zaman geçtikce kolayca unutur 2 ay gibi bir süre geçtiyse ayrılalı işin zor arkadaşım
Yok ayrılalı iki gün oldu ve bu bizim ilk ayrılığımız
Ben sevgilimden ayrıldım 1 sene sonra bişekilde barıştık yani anlına yazıldıysa olur
Öyle tabi ama insanlar mücadele etiği şeyi kazanır ben mücadele etmeli iyim olayı zamana bırakmalımıuım bilmiyorum daha 18yaşındayım ve ilk defa bukadar bağladım bu kadar paylaşımda bulumdum
Mucadele et ama sakın unutma eger bu ilişkinin sonu tartışmalarla devam ediyosa çok acı çekmeden bitirin olurda evlendiniz allah yazdıysa bozsun boşanırsanız daha çok üzülürsün pek kafanı takma aşk gecicidir baki kalan sevgidir
Tamam da bana bir akıl verin geri dönmesi için bişeyler tapayımarkafaş gibi konuluyozruz şu an ilk de öyle başladık ben onu seviyodum o beni tanıdıkça sevmeye başlamış şimdi en başa dödük sanki arkadaş olalım dedi kabul ettim şimdi arkadaş gibi konuşayım mı uoksa çıkıp daha mesaj atmayayım mı
Kardeşim madem seviyosun çagır buluşun konuşun arkadaş gibi konuşma ne baktın olmuyo bitir diycegin tek kelime ben sevdigime arkadaş gözüyle bakmam arkadaşım gibi de konuşumam diycen bitircen 1 hafta yazma o sana gelir yabcagın şey bukadar olmuyosa zorlama vaz geçki vazgeçilmez ol
Tamam kardeşim aeni dinliyecem öyle yapacam
Cevap
3Cevap
Dönse kabul edermisin az gururlu ol her canı istedinde ortada bırakıp gidecek birine neden güvenesin
Ama aşk gurur bilmezki çok aşığım ne yapayım kabul ederrim dönerse
Ama şimdi sen ona çok sevdiğini belli ettiysen o kendini vazgeçilmez sanacak ve ben buna naparsam yapıyım benden hic vazgeçmicek dicek ve seni cepte olarak görüp sürekli seni üzücek bu ilişkinin sonunda zararlı cıkan sen olucaksın. Ve sen ona vazgecilmezmiş gibi davranırsan o seni gözünde küçük görmeye başlıycak kaçan kovalanır. bunları sana yazdım çünkü yaşadıklarının aynısı yaşadm 5 yıl boyunca böyle devam etti ama artık benim ne gücüm kaldı nede aşkım hepsini bitirdi yokketti yaptıklarıyla. Gitmeleriyle beni önemsememeleriyle sonra zor oldu ama vazgeçtm herşeyden bu sefer bana yaptıklarının aynısını yaşadı.
Bak o yaşamış zaten bana diypki ben senin anlatıpın kadar önemli biri değilim biz zamanında çok büyük konuştuk bunla ondan oldu allah belki ceza veri yo belkş kaderimiz ayrı bilmiyorum ama kız öyle düşün müyoki bana diyo ki bak biz çok büyük konuştuk allah benden sana olan sevgimi aldı bunu dedi bende hiç bişey diyemdim
Yani içinde sevgi yoksa artık yapabileceeğin ne var ki demekki seni ilk sevdiğindeki gibi değilsin az kendini topla
Tamam kendimi topluyayavam şimdi ben bunla mesajlaşauım mı konulayımmı
Kız seni zarflamış kardeşim iyi sen bilirsin de yazma 1 gün bak kız sana nasıl dökülüyor
@Pianistrcn aynen doğru dio bir bekle bakalm çıkar derdi ortaya kendiliinden gelir ilgi göremeyince yalnz olduğunu anlayınca
@Pianistrcn he bekleyem bugün daha konuşmadık yaMayayım bugün oda yaZmaz ki
Nereye kadar yazmayacak ilgisiz kalınca yazar
Yazma ilgi gösterme bekle yazmıyomu 1 hafta sonra iki medeni insan gibi gel konuşalım de ve olmıycagını hissetifin an bitir merak etme o sana diycekki yazık ettin 7 ay diycek sende ordan yürümeye bAşla ben bişi yapmadım gibisinden 😉😉
@Pianistrcn Aferin sen olayı çözmüşün akılllı
Şimdi arkadaşlar kız bitirdi zaten telefonda bitirdi
Tamam ilgilenme diyoruz bizde belki canı sıkıldı sırf ilgi alaka için yani durduk yere önemli bir kararıda telefondan söylemem yani eğer çok ciddiysem ayrılmak konusunda ama bazen ben şımarıklık olsun ilgi göstersin diye ben soğudum ayrılacam diyebilirim yani tepkisini ölçmek için sevgilimin
Tamam bak ben sizi dinliyecem zaten kız ilgisizliğe dayanamaz çok ilgi hösterdim ona alıştı
Ama tepkimi ölçmek için deyildi bu gerçekten öyle
Sana şunu söyleyim hiç bir kız ilgisizliği ve yalnızlığa dayanamaz her an birinden bir ilgi iltifat bişey bekler ve sen alıştırdıysan adım gibi eminim o gelecek tek kalınca paşa paşa
İlgisiz kalsın döner
Valla çok saolun sizi tanımıyorum ama çok iyi insanlaeısınız moral verdiniz çok kötüyüm ben sizin gibi insanlaeın olduğunu bilmek sevindirdi beni
@Börteçine006 ögrendik ama çok da acısını çektik ve hala o kızla devam ediyorum 😎😎
Allah ayırmasın
Sende saol yeterki siz mutlu olun sende iyi bir insansın Allah kavuştursun diyim
@Pianistrcn maşallahhh nazar değmesin devam edin böyle
Dönmesin ya kabıl mu ediceksin bide
Ya edecem tabi çok seviyorum
Niye aferim ya sev gi bu aşk bu gurur dinlermi sence
Tabi öyle ama çok iyi bir anlsan çok temiz kalpli saf hak edito sevilmeyi ben hata yaprım diye soğudu
Bak söyle bir bağ var aramızda o benden kopmak istemiyo konuşalım diyo arada
Ben çok hata yaptım çok büyük konuştum
Nasıl yani
Boşuna bekleme seven insanın dönmesini bırak senden gitmemesi için elinden geleni yapar.
Umarım döner, döner ya cidden acıktık. d
Dönmez
Her dömez dediğinizde benim kalbim sıkışıyo be
Dönmez canm git başkasına
Sen bu işleri biliyon anlaşılan
senden seksi birini bulduysa dönmez
He ben arkayim ya nasıl seksi olam mal
Erkek*
Uuuu skkdkdks olabilir
dönerse senindir , dönmezse lahmacun 😀😀
Hahaha komik demi altıma sı*tım biraz insan ol oda olmuyosa insan takliti yap insanların acılarıyla dalga geçmek ne zaman dan beri komik oldu
nihahhha yeminle yarıldım gülmeden 😂😂😂😂😂
Noldu komik olan ne
sennn
Tamam benim de neye bu kadar gündün
Çok istiyosan gel ben seni gğldürürüm
sogumussa ısıt onu bir güzel.
Dalga geçiyo bide 😂Komik misin🙄 Seni ısıtayım
ya hayır soğudum ne demek ne kadar kabaca bir kelime. Bunu dediği anda senin ondan uzaklaşmadin mi
Yok çok seviyorum
bak intikam al oda seni nasıl sevecek. saf salak mısın sen? kendine gel
Nasıl intikam daha çok uzaklaşır
ya daha benden uzaklaşır diyorsun o seni hak etmiyor ki
Ya ben kimseyi hak etyprum o deyil
Böyle düşunme
Böyle hisediyorum ki
Dönerse senindir dönmezse İskender
Her türlü 1-0 yeniksin..
dönmez
Emin olma belli olmaz bu işler
He ya dönseydi
Doğeu oda var ben bekliyecem umudum bitene kadar
Tabiki
dönmez :(
Neden dönmesin
terketmiş neden dönsün :(
Brlki seviyodur bir dönemdedir hislerini kaybettiği
seviyosa işler değişir tabii
Bu bir umut benim umudum bekliyecem dönemsini
beklemek güzeldir BEKLE :)
Sonu güzlese güzeldir beklemek eğer deyilse o gün ki o anki halinden daha beter olursun bekleyince umut beslersin hegün büyür o umut biliyprum dönmezse çok canım yanacak şimdikinden daha fazla ama çok aşığım
hayat bu her an herşey olabilir yıkılırsında yeniden ayağa kalkarsında
içinden ne geliyorsa onu yapmanı tavsiye edrim :)
Çok teşekkür ediyorum fikirlerini oaylaştıpın için.
ne demek her zaman :)
döner degil, insan
Kardeş dalga geçme canım yanıuo benim umut arıyorum döner diye böyle saçma şeyler yapıyom ondan
dönmeyebilir
He geçenkine de sen yorum yaptın
Yav inş döner
hatana baglu
dönerse yuzsuzdur
Bilemeyiz belkş bir hafta sonra belki bir ay sonra belki de hiç dönmeyecek
niye dönsünkii
Çünkü yedimay boyunca hiç ayrılmadık daha ilk çok şey yaşadık
yalvar
Merve bir anlamı yok ki zorla sevemez yalvardamda sevmez biz varya hayvan gibi samimiydik karı koca gibi yan yana evlerimiz kız soğudu işte benden dedi allah benden aldısana olan sevgiyi gitti
Hiç bekleme.
Dönmez
tabikide dönmez
Yaşanmışlık var daha ilk ayrılmamız
Yinemi şans yok
Şey dedi ben kimseye bişey hisetmiyprum hislerimi kaybettim flan bilmiyorum ya bana bir söz vermişti seni çok seveceğim sende bıkacaksın sevilmekten diye söz verdi tutmadı sözünü
Öyle işte şimdi acı çekiyom😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar