Gebe kaldığımdan beri bana karşı davranışları çok değişti. Her gün eve geldiğinde beni kucaklayan adam, ise giderken yanağıma öpücük konduktan adam gitti yerine bambaşka birisi geldi. Defalarca ilgi istediğimi dile getirdim bundan fazlası artık yalvarmak olur. Hicbiseyini aksatmıyorum sevdiği yemekleri yapıyorum o işten gelmeden önce sofra hazır oluyo yemekten sonra kahvesi meyvesi abur cubur elinin altında oluyo haftada 2 kere kayinvalidemi ağırlıyorum ve aramız çok iyidir. Yapma dediği hicbiseyi inadına inadına yapmak gibi bir huyumda yok. 5 aylık gebeyim cinsel olarak son 1 aydır da uzak duruyor. Dün dile getirdim artık beni canın istemiyo dedim sustu sadece duymadı sandım kafamı kaldırdım yüzüme bakıyo bişey desene dedim dudak buzdu sadece. Yanında ağlamamak için tuvalete gittim. Eve geldikten yarım saat sonra uyuyo akşama kadar yanlizim akşamda yanlizim... Hamile kadini hıçkırıklar içinde aglattiyor ya helal olsun...
Cevabın nedir?
canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına.. şimdi şöyle başliyim hamile olduğun için duygularını daha derin hissetmen çok normal fakat birde şöyle bak olaya bebişin herşeyden önemli şu an buyüzden gebeliğinin tadını çıkarmaya bak ilerde bugünlerini kötü anmamak adına inadına kokoş bir gebelik geçir kuaföre git makyaj yap herşeye rağmen neşeli ve enerjik ol ki oda bir şaşırsın kendini dünyanın merkezinde görmeye çok alışmış belliki ondan farklı meşkalelerin olabileceğinide onun gözüne sok ki kendine gelsin unutmaki bu geçici bir süreç ;) koy elini göbişine mağaza mağaza yürüyüşler yap çocuk olunca vakit olmuyo malum..
25 Yorumla
Soran+1 yılTek başıma gezip tozmaktan zevk almam annemde kayınvalidem de çalışıyor. Evde süslenip süslenip akşam onu öyle karsilayinca yine ilgi cekemedigini görmek insanı nasıl üzüyor anlatamam. Severek evlendik, ve beni öyle seviyordu ki ben daha çok seviyorum diye çıkan sahte kavgalarda bile söylediğinin öylesine olmadığına emindim. Beni benden çok seven bir herif vardı, şimdi seni çok seviyorum desem bile hadi lan ordan niye böyle yapıyorsun o zaman diye haykiririm.
- +1 yıl
seni çok iyi anliyorum fakat kendini bırakırsan bakış açını değiştirmezsen daha kötü olacağını sende biliyorsun.. onu kazanabilmek için öncelikle kendini ikna etmeli kendinle mücadele etmelisin sorgulamalar yerine iplemez tavırlar sergile ona değil kendin için yap bakımını ve en önemlisi belki sandığın gibi değildir onunda kendince düşünceleri sorunları hesapları vardır hamilesin diye yansıtmak istemedikleri olabilir... güzel bir not yaz cebine koy süslen ve yemeğe çıkın başbaşa konuş anlat ama adamı didiklemeden :)
Soran+1 yılÖnceden tam bahsettiğiniz gibi birisiydim şimdi öyle olabilmek için bir yerlerden güç alacak birşeyler arıyorum. Elimi göbeğime koyuyorum benim gücüm bebeğim diyorum çabalıyorum bosa çıkınca üzülüyorum. Acaba bebek doğunca düzelir mı
- +1 yıl
tatlım benim tabiki düzelicek deminde bundan bahsettim geri dönüp baktığında gebeliğini kötü hatırlama doğumdan sonra özgüvenin yerine fazlasıyla gelecek hatta daha dişli bir hatun olacaksın çünkü artık anneyimmm diyeceksin çok daha güçlü olacaksın olmakta zorundasın! annelik insana okadar çok şey öğretiyorki bu kezde o sana sitem edecek hiç benimle ilgilenmiyorsun pabucum dama atıldı diye gör bak :) oyuzden boşa yıpratma kendini ille birşeyler yapmak istiyorsan özgüvenini depolayacak uğraşlar edin eşini didiklemenin sonu yok üstelik yıpranırsınız ama bu şeklde kendini geliştirirsin inan bana :)
Soran+1 yılinşAllah dediğiniz gibi olur, uygulayacağım dediklerinizi. Teşekkür ederim Allah razı olsun
En İyi Cevaplar
+1 yılSen Hormonlar la alakalı biraz alınganlık yaşıyor olabilir misin acaba, duygusal ve hassas olur bu dönemde bayanlar. Ama bu adam niye değişti bir anlam veremedim gerçekten, duygularını sana aktarmayan biri mi normalde. Yani hep böyle miydi herşeyi paylaşır mıydı seninle
. Çünkü bazı erkekler güçsüzlük olarak algılanabilir diye her duygusunu paylaşmıyor, seni üzmek istemiyor olabilir belki canı bir şeye sıkkın olabilir. Samimi olduğu biri ile görüşemez misin arkadaşı veya kardeşi canı bişey e mi sıkkın gibisinden bir ağız yoklama tarzında.02 Yorumla
Soran+1 yılBirisi öte git dese annesine şikayet eden küçük çocuklar gibi gelir bana anlatırdı. Bugün böyle oldu bende böyle yaptım diye. Annesiyle aramız çok iyi sürekli mesajlasir telefonlasiriz bize gelir gider ama sonuçta bir anne ve oğlunun evliliğinin böyle olduğunu yansıtmak istemedim açıkçası. Eşim en çok aramızda olan biseyi kimseye yansitmiyo olmamı severdi o yüzden ona yansitmadim ama abisiyle konuşmak için bir fikir diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Mantıklı bir açıklama olmalı mutlaka. Herşeyi çok doğru şekilde ifade ediyorsun iletişim ile ilgili bir sorun olamaz. Umarım soru işareti kalmaz kafanda canım benim. Bebişi öp benim için ❤❤❤❤
+1 yılHanım efendi öncelikle kendinize dikkat ediniz hem sizin sağlığınz icin hemde doğacak olan evladınız için , bu aşamadan sonra Eşinizi uygun zamanda tatlı dille karsiniza alıp kalbinzden gecenleri mantıklı bir dille ifade etmeniz gerekiyor , sorun sadece onda olmayabilir , siz farkettmesnz bile sizde de olablir , veya sizin bilmediginx bisi yaşamış olablir sizden saklıyor ve bu canını cok sıkıyor olabilir , daha iyi bir çözüm yolu terapistlerre , psikologa veya seminerlere katılabilirsnz , Allah yardımcınz olsn
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılAman hamilelik donemlerinde kendini uzme be oz guvenini dusurme butun bunlar karnindaki bebege gecer ve cocugunuz hsyatinda basarili olmaz.
Anne hamilelik doeminde ne kadar mutlu ve oz guveni yuksek olursa cocukda o kadar saglikli ve basarili olur.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
Çocuk & Ebeveyn konusunda 692 cevap paylaştı. ilgisizleşmemiştir "çok zor bir cümle yazdım bak çocuğuna benim ismimi ver" sana öyle geliyordur hamile olduğun için. hani siz bayanlar duygusalsınız ya, duygusallaşıyorsunuz ya ondandır
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu da göz önünde bulundurdum merak etme. Ama diyorum ya istediğim çok büyük şeyler değil. Bana sürpriz yapsın hediyeler alsın güzel sözler söylesin demiyorum ben. Akşam eve geldiğinde bu nasılsın desin ise giderken yanağıma öpücük kondursun. Önceden yaptığı şeylerdi.
Soran+1 yılEvde değil ise gitti :) çift kişilik yatak da tek başıma yastığı gozyaslarimla suluyorum.
Soran+1 yılDüştüğümüz duruma. Eski hallerini düşündükçe neden değişti diyorum anlam veremiyorum. Ve bu beni çok üzüyo. Ağlıyorum ağladıkça karnındaki bebeği de üzüyorsun diye kendime kızıyorum
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa 😔 bnde evlenince en cook bundan korkuyorum 😔 nys kocan cocuk istemiyormuydu istemiyorsa yapmasaydiniz keske. Bu konuda da sorumluluk snde degil onda yanii
00 Yorumla uzak duruyor derken zaten hamileyken cinsel ilişkiye girilirmi içerde çocuk demezmi anne baba napıyonuz ben içerdeyim diye
08 Yorumla
Soran+1 yılRiskli dönem geçti.
- +1 yıl
hmm sorunun yorumunu yapıyım o zaman kocan belki biraz kaygılıdır olacaklar hakkında sorumlulukları hakkında nasıl bir baba olacağını düşünüyordur belki kendi babasını onun gibi biri olmaktan korkuyordur belki veya olamamaktan genel hayat kaygısı diyelim onunla konuşmaya çalış gelecek hakkında onu rahatlatmaya çalış çünkü ben gelecek hakkında bir kaygım olduğunda birinin gelip bana herşeyin güzel olacağını söylemesini çok istiyorum ama kimse gelmiyor ve kimse söylemiyor bu aralar soğuk veya içine kapanık olarak tanımlıyorlar kocan şu an büyük bir şeylere hazırlıyor kendini büyük bir değişime onu kaybetme onun grurunu okşa ne kadar iyi bir baba ne kadar iyi bir eş olacağından bahset
Soran+1 yılDaha önce çok konuştuk bunu. Defalarca ona her şekilde destek olacağımı çocuğumun çok şanslı olduğundan onun mükemmel bir babaya sahip olacağından eminim diyerek. Sen istediğin zaman herşeyin üstesinden gelirsin korkma vs diye. Korkusu olmadığını söyledi, baba olmayı en çok o istemişti zaten. Aklım almıyo neden böyle olduğunu
Soran+1 yılBen 20 eşim 23 severek evlendik
Soran+1 yılÇok haklısın.
hamılesın cunku bacım adam belkı baska bısey dusunuyodur ne cınsel yaklasamıyodur sana belkı ondan moralı bozuktur ya da gecım derdı burumustur kafasını kurcalayan seyler vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılAramızda cinsel yaklaşım olmaması için bu engel yok. Doktor gebeliğin boyunca cinsellige ara vermenizi gerektirecek bir durum yok dedi kendisi de duydu. 4 aydır yaklaşıyordu şimdi mı yaklaşamiyo. İnanamiyorum.
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim umarım bian evvel düzelir
10 Yorumla
+1 yılbelki başka sıkıntıları vardir düşünme böyle yeniden eskisi gibi olursunuz biraz sabret :)
10 Yorumlagobek sisti cinsel bolgede yayilma var yuzde tombullasma ee normaldir
01 Yorumla
Soran+1 yılGebe kaldığımdan beri sadece 2 kilo aldım bakımsız birisi değilim.
Sana öyle geliyordur abla hormonlar degişiyor ondan enişteye suç bulma 😂
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılhamileyken insanlar biraz duygusal olur bence asırı takıyorusn
00 Yorumla
+1 yılHamile oldun ya ondan herif böyle kafası karışık olmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntı büyük desene.. acaba çocuk istemiomuydu seninki olunca dudak büzüyor
014 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sahibi olmayi benden çok istiyordu ve benden çok sevinmişti.
Cevap sahibi+1 yıleger bu değilse. hamile iken munasebetlere girmemek için uzak duruyor.. mecbur katlanacak çocuk olduktan sonra da devam ederse bilki çocuk sorumluluğu zoruna gidecek birisi
Soran+1 yılÖyle olsa bir süre bebek istemiyorum derdi. Ve sadece cinsel anlamda değil diyorum ya insan eve gelince karısına nasılsın demez mı? Her zaman ise giderken yanağıma öpücük kondurup giderdi son 1 aydır gözlerim dolu dolu camdan el sallıyorum. Akşamlari sarılabilir mıyız diye sorar oldum. Kocam o benim, izin mı isticem ki kokusunu duymak için.
Cevap sahibi+1 yılsevgi.. insan ençok sevgi muhtaç.. haklısın istemedekde ama şimdiki iliskiler ne yazikki sağlıklı değil. aldatani mi ararsin. sırf evlendi desinler diye evlenen i mi ararsin hangisini ararsan var. demek oluyor ki canim cicim ayları bitmiş artık geçmiş olsun
Soran+1 yılBu kadar çabuk.. insan üzülüyor
Cevap sahibi+1 yılne bilim iyiki evli değilim. böyle ilişkileri. duyunca evlenmek gibi hatayida yapmicam.. daha fazla üzüntü yaşayamam
Soran+1 yılİlk birkaç ay çok güzel onun içinde evlenilmez zaten. Boşver.
Cevap sahibi+1 yılinsan sence ne için evlenmeli. ben istemiom ama. birgün yanlız kalicaz kimse yok aile yok sağlık yok. ozaman ya kaybedecem herseyi yoksa niye isteyim ki. sevgi verip acı cekmek saçmalık
Soran+1 yılBirisini yeteri kadar sevmemissin henüz :)
Cevap sahibi+1 yılsevdim ve sağlığım gitti ihanetini gördüm ayrıldım.. sevgi ugruna canımı mi vereyim peki uyus etme beni😄😄😄😛
Soran+1 yılBilemicim. Ben sevgim uğruna aileme karşı çıkmıştım mesela, deli gibi pişmanım. Aileme söyleyebiliyo muyum, hayır. :)
Cevap sahibi+1 yılayni salakligi bende yaptim ailemi terk edip kızın yaşadığı sehire gittim orada iş buldum çalıştım-😀😀😄benim yasadiklarim bir çoğunu yaşamış sin ama ben nikah kiymaya 1 ay kala şut ladim pişman degilim
Soran+1 yılYine evlenecek olsam eşimle evlenirim ama şu an bekar olsam evlilik düşünmem açıkçası
Cevap sahibi+1 yılhaklısın. ben düşünmüyorum 26 yaşındayım 30 garanti sonrasi kismet yoksa yok. neyse fazla mesgul etmeyim ben😊😊yinede güzel günler dilerim🌺🌺
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ne yapıyorsun, hem duygusal hem cinsel ilgi bekliyorsun galiba
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılçocuga hazır değildir ondan bende de aynısı oldu
028 Yorumla
Soran+1 yılKendisi istedi. Ben acele ettik biraz daha zamanı vardı bebek sahibi olmanın dediğimde kızıyor hatta
- +1 yıl
belli olmuyor işte inşallah cocuga karşıda böyle olmaz ç0nkü sevmediği veya hazlanmadıgı bir kadının çocugunada ilgi duymayabilir
- +1 yıl
konuşmak istersen konuşuruz bu konu hakkında çünkü baya acılarım oldu
Soran+1 yılNe gibi acılar
- +1 yıl
babamdan biliyorum annemi sevmediği gibi ne abimi nede beni sevdi bir kere duymadık sevgi lafını, zaten kendide söyledi sizi hiç sevmedim dedi
- +1 yıl
eğer eşinde sana karşı soğukluk başladıysa zor bir durum
- +1 yıl
senin tek yapman gereken ne biliyormusun sana bir akıl vereyim
Soran+1 yılEşimin babası baba kelimesinin hakkını veremeyenlerden. Hep hayali baba olmak ve babası gibi olmamak imiş. O yüzden en çok bebek sahibi olmak istemişti.
Soran+1 yılNapabilirim
- +1 yıl
acaba baba olmak için mi yoksa egosunu tatmın etmek için mi çocuk istiyor
- +1 yıl
bence senin kocan da hırs var eziklik var bir şeyleri kanıtlamanın derdi var siz sadece bir araç olabilirsiniz onun gözünde
Soran+1 yılEgosunu tatmin etmek için olmadığına eminim..
- +1 yıl
sen bence bunu kendine kabullemek istemediğindendir
- +1 yıl
neyse senin yapman gereken şey şu
Soran+1 yılYoo öyle olduğundan kuskulansam çocuk yapmazdım :D bekarken, sevgili bile değilken ki konuşmalarından biliyorum bebeğe bakış açısını.
- +1 yıl
o zaman dan başlamış yani :-)
- +1 yıl
içindeki sevgi eksikliğini onla tamamlamak istiyor babasızlıgın ve onun sevgisizliğini ben bilirim
Soran+1 yılBana özel anlatmadi arkadaş ortamında konu açıldığında dile getirdi
Soran+1 yılBana düşen ne burda
- +1 yıl
sana nie özel değilde ark ortamında çünkü bunu herkese kanıtlamak istşyor
- +1 yıl
sana düşen bir kahvemi yapayım geliyorum
- +1 yıl
iki dakka
Soran+1 yılÇünkü aramızda bişey yoktu ve sadece iş arkadaşıydık o zaman :)
- +1 yıl
senin yapman gereken sadece biraz mesafe koyman hamileliğin zorluklarını ona yaşat ve soğuk davran ilgi alakayı kes o zaman da sana karşı ilgisizse anlarsın dediğimi yok sana ilgi vermeye başlarsa o zaman ben yanılırım
Soran+1 yılDeneyelim...
- +1 yıl
denemkte fayda var sen onu düşünme sen artık bir annesin kendin ve çocugunu düşün bu arada cinsiyeti nedir
- +1 yıl
beni eklemek istersen ekle sormak isteğin bir konu olursa danışırsın
- +1 yıl
özele girdirsem kusura bakma
Çocuk & Ebeveyn konusunda 309 cevap paylaştı. Peki aldatmadığından emin misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılO konuda çok güvenirim eşime, kendimden çok ona güvenirim hatta. Ama insanın aklına bin türlü şey geliyor bu durumda. İlk acaba diyorum sonra asla yapmaz diyorum.
Soran+1 yılOff ki ne off
Çok üzüldüm ya neden böyle yapıyo
01 Yorumla
Soran+1 yılAh bir bilsem.
Çünkü hamilesin.
04 Yorumla
Soran+1 yılEn basit inden eve gelince hayatım günün nasıl geçti diye sormamasiyla hamile olmamın ne ilgisi var.
Soran+1 yılSöylediklerinin ilgisizlikle alakasını çözemedim. İlk defa baba olacak o mü? Yengem hamileyken abim gözünün içine bakardı. Arkadaşlarım komşularımın eşi kendi abisi..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çalışıyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyordum son birkaç aydır evdeyim
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyordun acaba
+1 yılHormonlardandir
02 Yorumla
Soran+1 yılBeklentilerim karşılıksız o yüzden evet ama çok bişey istediğimi düşünmüyorum ki. İnsan eve geldiğinde karısıyla sohbet etmez mı. Gün içinde canımı sıkan bişey olsa canımı sıktığıyla kalıyo. Uyuyan bir kocaya anlatiyorum aynı duvara anlatmış gibi zaten
- +1 yıl
Adam çalışmış gelmiş bırak dinlensin uzansin. Masaj yap omuzlarına bacaklarina. Yumuşamaya başlar zaten sonra kasıklarına masaj yapar gibi yaklaş
+1 yılKiyamam sana
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem