Yeni bir ilişki içindeyken geçmişteki eski defterleri açar mısınız yoksa yaşananları gizli mi tutarsınız? Sonuçta o anlar her ne kadar geçmişte kalmış da olsa özel hayatınız... Bunu açmaya sakınca görmeyenlerden misiniz yoksa lafını dahi etmeyenlerden mi? #hill
Yeni bir ilişki içindeyken eski defterleri açar mısınız yoksa yaşananları gizli mi tutarsınız?
Ne kadar kendimizi kaldırmayı seviyoruz ulan insan bir kere aşık olur gerisi ya onu unutmak için kendini kaldırmaya çalışmaktır ya da sırf ibnelik olsun diye başkalarıyla da birlikte olmaya çalışırız aslında hiçbir insan gerçekten sevdiği insanı asla ve asla unutmaz ister istemez hep aklına gelir ve hep onu hayal ederiz hayal edincede ne kadar mutlu oluyoruz değil mi
Yeri gelirse bahsederim. Yani baktım karsımdaki anlatıp beni sinir ediyor mecbur. Yoksa bence bahsedilmemeli zira sevgilim nişan atmıs sevgilimin kuzeni bana eski nisanlisinin adini biliyormusun diye sordu ben felç resmen bana bunu nasıl sorabilir diye ayriliyordum az daha o bahsetmedigi halde
Öyle bir an gelir ki istesekte istemesekte kendiliğinden açılıverir o geçmiş. Ben bir ilişkiye başlamadan önce geçmiş hakkında rahatsız olabileceğim noktaları belirtip gerekli soruları sorarım. O an konuşulması gereken şeyler konuşulur ve o geçmiş bir daha açılmamak üzere kapanır.
Hiç doğru bulmadığım bir şeydir, birinin sevgilisine eski ilişkisini anlatması, eski sevgilisinden bahsetmesi. Gizli tutmakla da alakası yok, anlatmak saçma bir davranış.
Ben hayatımdaki insanın geçmişte yaşadıklarını paylaşmasını gerekli görmem, sormam, anlatsa da hoşlanmam bu durumdan.
beyler sakın ama sakın bir kıza geçmişinizden bahsetmeyin kimseyi sevmedim deyin birinizi sevdiğinizi anlar ama genede kendi ağzınızla sölemeyin yoksa unutmadığınız düşünür her zaman kızı özel hissettirin sanki ondan başkası yokmuş gibi şu zamandaki kızlar güven isterler sizde her kıza buna yapın her kıza güven sağlayın hadi eyv
kendime hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum hatalarım yok mu elbetteki var. ilerde bir gün sevgilim eşim olursa ondan birşey gizlemem zaten gizleyecek birşey yapmadım. mesela hiçbir kız tutup bana asildi veya başka bir konuda karşıma çıkamaz gelecekte. ilerde ne olur bilemiyorum tabiki
Sonuçta o benim özelim bir de o konuları açıpta karsindaki insanın da aklında bir çok şüphe açmaya gerek yok ayrıca ben yaşadığım her şeyi kendim için yaşıyorum macera olsunda birilerine anlatayım diye degil
gecmiste yasadigini anlatmadi sonra kiz aramiza girmek istedi ama izin vermedim sevdigim icin sustum gecmis yuzunden ayrilmak istemedim. istediginiz kadar saklayin bisekilde bir yerden ortaya cikiyo
Açıkçası ben sormam, karşı tarafın da bana sormasını istemem, dediğin gibi geçmişte yaşanmış ve bitmiş şeyler. Sonuçta artık birlikteyizdir, önemli olan mevzu da budur bence..
elhamdülillah. gecmisimin sıkıntısı yok nerdr ne yapacağı mi bilerek davrandim nr birinin ahini aldim nede kinini simdi kenfim gibi birini bulursam pisti olucaz !
@ZekiZenginZarifAdam kabaca yani sorulara sedece cevap baktin konular derinleşiyor geçiştir geçmişle yaşanmaz oldu bitti falan tatmin edici cevaplar vermek lazim ki sussun
Tabiki de gerek yok eskiyi konuşmaya neden biliyor musun aynısı bende yaşadım cicim dönemleri geçince eskiden yaptığın kötü birşeyi direk yuzune vurması ve o gün lanet edersin nerden anlattım diye her seferinde yuzune vurur sonra
Gızlı tutmaya calısırım ama som agızlıyım dokulur hersey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben gizlemiyordum her şeyi herkese söylüyordum ama sevgilim ful gizli tutuyordu benim olaylara da afralar tafralar tabi neler yaptı geçmişte bilmiyorum ama hiç güvenmiyorum iyilik ayrıldık 😂
En İyi Cevaplar