13 yillik bir evlilikten 12, 8, 5 yaslarinda 3 cocugumuz oldu. Etrafimizda hep ornek cift olduk. 5 yil ingiltere, 2 yil İstanbul ve 6 yildir Antalya da esimin ailesiyle ayni sokakta yasamaktaydik. Bu sokaga 6 km mesafede bir ev aldim ve Agustos 2016 da yeni evimize tasindik. 2 hafta icinde esim cocuklari bir bahaneyle annesigillere goturerek evi terk etti ve akabinde bosanmak istedigini soyledi. Ansizin gerceklesen bu olay beni psikolojik olarak cok yipratti. Evliligimiz sirasinda ortak hatalarimizda oldu arada. Ancak bu hatalarin bedelini tek basima odemek zorunda kaldim. Agustos ayindan beri birkac bulusma haricinde cocuklarimla gorusemedim. Bu cok agirima gidiyor. Ortak hatalarin bedelini tek basima odemek cok agirima gidiyor. Zira bu bedeli cocuklarimla odemek daha da zor geliyor. 8 Kasim 2016 da anlasmali bosandik. Ev bende (borcu devam ettigi icin), cocuklar annede kaldi. Ama cocuklarin annede kalmasini asla istemedim. Zorunda kalarak kabul ettim. Cocuklarin velayeti konusunda cok tartistik, hatta bu tartismalarin neticesinde yasadigimiz olaylar sebebiyle de halen 3 tane mahkememiz devam ediyor. Canim cok yaniyor. Hergun yeni bir plan yapiyorum. Her planin merkezinde cocuklar zarar goruyor. Cocuklar zarar gorsun istemiyorum. Bu planlarin icinde esimi oldurmek ve/veya ailesini oldurmek ve/veya kendimi oldurmek her surec var. Her surecte cocuklarimin zarar gorecegini biliyorum. Onlar zarar gormesin diye tutuyorum kendimi. Ama ne kadar daha kendimi tutabilecegimi bilmiyorum. Bu dusuncelere sahip oldugum icin beni cahil biri bellemeyin lutfen. Cahil biri de degilim. Ama care de bulamiyorum. Esime evliligimiz boyunca birkac tartisma disinda siddet uygulamadim. Kadini koruma amacli pozitif ayrimcilik yapan kanunlar canimi acitiyor ve beni planlarimi hayata gecirme hususunda tahrik ediyor. Cocuklarim, eski esim ve plan icindeki diger sahislar zarar gormeden cocuklarima nasil kavusabilirim? Degerli yorumlarinizi bekliyorum, caresizim!
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer bu yazılanlar gerçekse çok üzüldüm çünkü Bnde evliyim ve şu an boşanma aşamasındayım bir tane çocuğumuz var.. bu süreç gerçekleştikten sonra çocuğuma asla baba hasreti yaşatamam buna bir anne olarak hakkım yok.. böyle annelere çok şaşırıyorum çiftler ne kadar anlaşamasa da hırslarını çocuklar üzerinden gideren insanlar var çok acı... eşinizle oturup uzun uzadıya bu konuda konuşun illa ki anlayışla karşılayacaktır 1 veya 2 gün haftada sizde kalmasına müsade edecektir tabi merhameti varsa... ve çokça dua edin bir can almak konusunu da aklınıza her geldiğinde tövbe edin zira bunu yaparsanız iki taraftan da kazanan olmaz acıyı çeken yine evlatlarınız olur... elinizden geleni yapın varsın gerisi İmtihandır sabretmekten başka çare Yok.. gerçekten yazdıklarınızı okurken içim sızladı Allah yardımcınız olsun zor bir süreç...
04 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim kardesim. anlasmali protokolde 2 haftada bir gorus, e var. Ancak bu gorusmeler nasil oluyor biliyor musun? Anne/Babasin, cocuklarnla misafir gibisin... bu cok agir bir duygu. Empati yamak istersen, cocugunu babasina biraktigini dusun ve hafta sonlari goruyorsun, ve cocuk pazar aksami zorunlu gidiyor. Ne aci ve agir bir durum? sen cocukta, cocuk sende misafir. Imksniniz varsa bosanmayin sizde. Cok agir bedelini odemek...
Cevap sahibi+1 yılŞiddetli geçimsizliklerde en büyük zararı o yavrular görüyor evet boşanınca da büyük Zararlar görecek ama annesinin ve babasının sürekli tartıştığına şahit olmaktan daha hayırlı olur diedüşünüyorum... bende bu boşanmadan sonraki süreçi çok araştırdım ama benim çocuğumun babası evladına kadar düşkün olmadığı için o adam sizin yaşadığınız acıları yaşamayacaktır.. isterse hergün gelip görebilir isteği kadar kalabilir.. kanunlar ve kurallar ilk önce eşler arasında biter.. iki taraf da buna razıysa kuralların çok da önemi Yok... haklı olabilirsiniz ama illa ki iki taraf da bedel ödüyor bir şekilde bu sıkıntılı süreci atlatacaksınız bunu en ağır hasarlarla nasıl geçirebilirsiniz onları planlayın... çocuklarınızla buluşacağınız zaman belirli programlar yaparak bu acıları daha da hafifletebilirsiniz.. aksi yönde davranırsanız İnan'ın çok şey kaybedersiniz hem de herşeyi...
Soran+1 yılBiz 13 yillik evliligimiz surecinde sadece 3/4 kez tartisma yasadik. Yurtdisinda calisiyor oldugum icin 2011-2016 yillari arasinda 180bin $ para gonderdim, nasil nereye harcadigini bir gun sormadim. Yasi geciyor diye, sigortasini odemek icin kucuk bir yer aldim, oranin uzerinden sigortasini 4 yildir oduyordum. Hem de kendime ayirdigim paradan. Bosanir bosanmaz o is yerini de satti. Simdi babasinin 1900 tl maasi ile 6 kisi yasamaya calisiyor. O cocuklara o sefilligi yasatma hakki var mi? 1900 tl den 1150 tl kira, gunde 4 paket sigara anne-baba-eski hanim iciyorlar. Cocuklara devletin belirledigi en dusuk bedelden nafaka gonderiyorum. Bu nafakayi kesin sigara masraflarina kullaniyorlardir, b7nu da biliyorum, Cocuklarimin o sefilligi cekmesinden se cocuk esirgeme kurumunda buyumelerinin daha dogru olacagini bile dusundugum oluyor.
Soran+1 yılIste o noktada cocuklarin cocukluklarini birlikte yasayamama duygusu icimi kemiriyor. Aslinda bir planim daha var. Imkanlarim baska bir ulkede yeni bir yasam kurmaya elverisli. Sectigim 2/3 ulke var. Onlardan birinde bir yasam kurup, bir tatil doneminde onlari alip goturup, orada okullarina devam etmelerini de saglayabilirim. Bu sekilde yasamak beni hergun olduruyor.
Bu plani iygulasam daha mi dogru olur sizce?
En İyi Cevaplar
Öldürmek nedir yahu kafayı yemiş olmalısın!
Bu bir çözüm değil ve çocuklarının senden daha çok nefret etmesine ayrıca hapse düşmene ve çocuklarını bir daha asla görememe durumu yaşatır. Biraz akıllı ol, kadın zart diye durduk yere boşanmak istememiştir, şiddet var diyorsun evlilikte, bu asla olmaması gereken bir şey, çok hata yapmışsın. Çocuklarını görme hakkın, göstermiyorsa mahkemeye suç duyurusunda bulun. Okul çıkışlarına falan git görmek için ne bilim. Annesi neden izin vermiyor ve sana karşı bu kadar katı acaba onu sorgula bakalım?03 Yorumla
Soran+1 yılSen okudugunu anlamama ozurlusun sanirim. Evliligimiz boyunca birkac tartisma disinda siddet uygulamadim yaziyor orada.
Senin cocuklarin var mi? varsa dusun bir gin ansizin esin evi cocuklarinla borlikte terkediyor, ve sartlar geregi cocuklar mahkemece ona veriliyor ve sen sadece hafta sonlari goruyorsun. Ne hisseder ve ne yaparsin?
Soran+1 yılIste o noktada cocuklarin cocukluklarini birlikte yasayamama duygusu icimi kemiriyor. Aslinda bir planim daha var. Imkanlarim baska bir ulkede yeni bir yasam kurmaya elverisli. Sectigim 2/3 ulke var. Onlardan birinde bir yasam kurup, bir tatil doneminde onlari alip goturup, orada okullarina devam etmelerini de saglayabilirim. Bu sekilde yasamak beni hergun olduruyor.
+1 yılMerhaba Arkadaşım , Oncelikle yazdıklarına üzüldüm , kotu bir dönem , Ama şu cinayetmis oldurmekmis oncelikle. onu kesinlikle kafandan atmalisin aklina asla getirmemelisn Seytana. uymamalisin , düşünsene karsi tarafi hadi öldürdün , devlrt var yakalamazmi seni gider en az 30 sene yatarsn cocuklarina kavuşmak istiyosn seni hapse alirlar cocuklarda annesiz kalır babalarinin cinayet yaparak annelerini oldurduklerini bilir size. karsi nefret besler , bide hapistesisnz ne gecti elinize islediginiz cinayetle? Size soruyorum arkada yetim pisikolojisi bozulmus çocuklar biraktnz öbür dünyanizi yaktiniz kendinizi yaktiniz hayatinizi karartiniz Emin olun degmez kavusacagm derken tum ipleri koparirsnz Yazik olur.. demek istediqim buydu Allah yardımcnz olsn daha sakin kalıp psikolok yardiimi alablirsnz
13 Yorumla
Soran+1 yılBaska cozum de yok, beklemekten, cocuklardan uzak kalmaktan baska... cocuklardan ayri kalinca da kendi mi olu gibi hissediyorum. Psikolojik destek cocuklarimi bana geri getirecek mi? hayir... gemileri yakmak da cozum degil, bunu da iyi biliyorum. Aslinda geriye 2 secenek daha kaliyor: hergun Allah a dua ediyorum, ya esimin, ya benim canimi al da bitsin bu izdirap diye...
- +1 yıl
Sabır cennetin en güzel meyvesidir , istersn vermez , daha cok istersn vermez , en son en mükemmelini verir , Rahatlamaya her daim soguk kanliliginiizi korumaya çalışın ben bir baba degilim sizi anlamayabilirim Ama bisi biliyorsam ise Aklınizdaki plani uygularsanz arrtk bir umud var ise onuda sondurmenz olacaktır Tum kapilari kapatmaniz olacaktir Çürümeye , icinizdeki kurtlarin sizi yemesine izin vermeniz olacaktir Saygılar iyi geceler
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Iyi geceler.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun. çok zor olmalı dayı senin için. Allah sabır versin 13 yıllık hayat arkadaşı ve birden kaybediyorsun. böyle durumlarda çok üzülüyorum ayrılan boşanan eşler olunca etrafımda da var insan insanı niye sevmez. 20 yıllık eşini bırakıp giden var çocuğu ile. birazcık vefa lazım. şöyle düşün esin seni aldatmış olabilir vicdan azabi yüzüne ayrılmış olabilir. ilişkide ters giden birşeyler olabilir anlaşmazlık vs gibi. eşine barışmak için birkaç yol denemenizi öneririm. Allah büyüktür illa affedicektir büyük hatan yoksa. Allah a dua et dayı tek çaren o. namaza başlamanı yıllık zekatını vermeyi ihmal etme. belki senin icin bu hayırlıdır. Belkide senin sınavın bu kadınladır.
16 Yorumla
Soran+1 yılBenim sinavimsa en agirindan. Herseyi denedim cocuklar icin. Her alternatif her olanagi sundum kendisine. Oyle bir ego icone girmis ki, 13 yillik evlligimiz boyunca 1 gun calisip eve destek vermezken, ben hem ev gecindirip, hem 3 cocuk bakip, hem ev alirken, sorumluluklarimi her daim yerine getiriken, 1 gunde hersey yikti gecti. Kendisine onca kazanip gonderdigim parayi tutsaydi elinde su an en az 3 tane daha evimiz olurdu. Bir yerde ondan kurtulduguma seviniyorum. Ama, cocuklarim icin kahroluyorum...
Cevap sahibi+1 yılayrı mi yasiyordunuz
Cevap sahibi+1 yılyani evliyken
Soran+1 yılYurt disinda sirf onlarin ihtyaclarini en iyi sekilde karsilayim diye hasreti, gurbeti sineye cekiyordum. Cocuklarima daha iyi bir gelecek saglayayim diye...
Cevap sahibi+1 yıldayı aldatmış olabilir seni durduk yere ayrıldıysa vicdan azabı çekiyor senide böyle bırakmamak istiyor olabilir ya da gurbette olman zor geldi ona yanında istiyordu ya da dolduruşa geldi ya da seni sevmiyor nefret ediyor. bu bir sınav dayı kendine hakim ol Allahtan yardım iste.
Soran+1 yılGelip gidiyor, veya ben gelip gidiyordum. Doldurus ihtimali olabilir. Aldatma konusunda o kadar asagilik olabilecegini dusunmuyorum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
+1 yılPsikolojik destek alın. Çok zor bir süreç. Şeytanın oyununa gelip, size ve eşinize kötülük olacak türden bir şey yapmayın. Unutmayın çocuklarınıza siz bakmazsanız, kimse bakmaz. Bu zor dönemi atlatmak da içinizdekileri paylaşıp, doğru yönlendirebilecek bir uzman vasıtasıyla olur. Depresyon ağır bir hastalıktır. Destek almadan aşamazsınız
11 Yorumla
Soran+1 yılDepresyonda oldugumu dusunmuyorum. Cok guclu bir kisiligim var. Hayata sifirdan, bir koy ilkokulu ve ortaokulundan basladim,. Inatciyim, 3 universitede 3 ayri egitim aldim. Bugun 2 dil, ve ust duzey yonetici olarak 17 yil yurt disinda gorev yaptim. 25 Yasinda yonetici pozisyonuna eristim. Hircin, inatci, koydugu hedefe ulasan biriyim. Sadece sureci, ve cocuklarimdan uzakta olmayi, bir de esimin 13 yillik evliligimiz sirasinda bir gun dahi calisip ailemize bir krs destegi olmamisken, birgunde yuvamizi yikma hususundaki azmini yediremiyorum kendime. Kimseye zarar vermeden nasil cozerim, onun hesabindayim.
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Boşanmış bile olsanız çocukların en iyi şekilde büyütülüp yetiştirilmesi için eşlere düşen müşterek sorumluluklar vardır. Eşler çocuklarının gelecekleri için gerekli fedakarlıkları yapar gerekli anlayışı gösterirler ise çocuklar sorun olmaktan çıkacaklardır.
Ayrıca o ölüm mölüm gibi sözleri lütfen aklınızdan çıkarınız.13 Yorumla
Soran+1 yılCocuklarimin cocukluklarini birlikte yasamak icin herseyi yapabilirim.
Soran+1 yılAnne babanin yasayacagi en guzel duygu cocuklarinin cocukluklarini birlikte yasamalaridir.
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Vay anasını. Senin gibi 1 insanı terk etti demek. Çok üzüldüm yaşadıklarına. Yapacağın şeyi yazmışsın. Git yurt dışına yerleş oraya. Sonra da çocuklarını yanına al. Eski eşin yarın başka 1 erkekle evlenirse özellikle 12 ve 8 yaşındaki çocukların travma yaşar. Geçmiş olsun tekrar. İnşallah durumunu kısa sürede düzeltirsin.
14 Yorumla
Soran+1 yılSozunde durursa evlenemez. Anlasmali bosanma oncesi kendisine, boyle birsey yaparsa eger, cocuklarinin uzerine evlenmeyecegine dair yemin ettirdim. Yazdiklarimin fazlasi var eksigi yok. En mantiklisi yurtdisi secenegi dediginiz gibi. Kimseye zarar vermeden, kimse zarar gormeden. Burada vicdan konusunda rahatsizdim. Onun bana yaptigini neden ben ona yapayim diye. Ama simdi dusunuyorum, vicdansizin hakkindan imansiz gelirmis. Imansizligi kabul etmek zor ama, bende insanim.
- +1 yıl
Yazdıklarınızda haklısınız. Vallahi en iyisi çocuklarınızı yanınıza alın ve yepyeni hayatınıza başlayın yurt dışında. Eski eşiniz ondan sonra ne yaparsa yapsın. Kendi ve çocuklarınızın geleceğini düşünerek hareket edin daima. Size kolaylıklar diliyorum. Ayrıldığınız eski eşiniz kaç yaşında
Soran+1 yıl1-2 yil zaman alacak ama, en iyi secenek yurt disinda yeni bir yasam kurmak sanirim. Babasinin emekli maasini dul kadin statusu ile alip bir yasam sur3cekmis, babasi olunce. 40 yasinda. Omrunde sadece 480 gun calismis. O da evlenmeden once. Yasi geciyor diye, kucuk bir isyeri aldim, 4 yildir o isyerinin uzerinden sigortasini oduyorum. Bosandiktan 1 ay icerisinde orayi satmis. Ben ona tahmin ettiginin ucerinde gelir sagliyorum diye calismak istememis. Zorda kalirsa calisirmis. Annesi cocuklara bakarmis. Evi terkinden sonra 7 ay gecti. Evde oturuyor. Ve bir kamyonet kucuk esya, giyim kiyafet izin verdim evden almasina. Onlari satarak bir gelir olusturmaya calisiyor. Benden cocuklar, ayrica kendine 2500 tl nafaka talebi belirlemis kafasinda, evi terketmeden once. Ayrica cocuk basina 500 tl, aylik toplam 4000 tl. Cocuklarin nafakasini 750 tl ye indirttim. Onun talebini de reddettim. Sagilmalik inek olmayi onaylamadim. Simdi planlari cok bozuldu. Ama yine de 7 aydir evde oturuyor.
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. allah yardımcın olsun zor bir durum senin ki lakin düşündüklerin hiç iyi düşünceler değil hakkını kanunlerın izin verdiği ölçüde aramaya devam etmelisin üstelik çocuklarını senden nasıl saklayabilirler kanunlar buna müsade etmiyor diye biliyorum kötü bir şey yapmaya kalkarsan çocuklarını aklına getir bu seni frenleyecektir
13 Yorumla
Soran+1 yılCocuklar frenliyor, ama ne kadar sabredebilirim, bunu bilmiyorum.
Soran+1 yılBiliyorum ve bundan dolayi sabrediyorum. Baska bir yolu olmali. Bu yolu kesfedebilmek icin sabrediyorum. Belki, 18 yasindan sonra bana geleceklerdir. Bunu da biliyorum. Ama cocuklarimin cocukluklarini yasayamiyorum, onlarla birlikte. Bu cok agirima gidiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı.
+1 yılAbi çok üzüldüm Allah sabır bersin sana çocuklarına en kısa zamanda kavuşmanı nasip etsin sana tavsiyem kendine hakim ol abi en azından çocukların için yap bunu kötü durumdasın belliki ama Allah büyüktür de sineye çek bir gün gelecek herşey düzelecek deRabbim yardımcın olsun abi
11 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ederim kardesim. Oyle yapmaya calisiyorum ama, icimdeki seytana bir an uymaktan korkuyorum...
Valla abi Allah yardımcın olsun ama o aklındaki planları hayata geçirecek olursan çocukların seni affetmez onlarıra yakarsın kendini de önemli olan onların mutluluğu değil mi?
16 Yorumla
Soran+1 yılCocuklar olmasa geriye donup bakmam bile. Ama cocuklar... cocuklarin baba sevgisinden uzak kalmalari, bunu da annenin egosu uzerinden yasamalari delirtiyor beni...
Soran+1 yılIste o yuzden hergun Allaha yalvariyorum, bu duruma dusmeden, ya onun ya benim canimi al diye...
Soran+1 yılAyrica, cocuklarimin 18 yas sonrasi bana geleceklerini de iyi biliyorum. Hemde cok iyi biliyorum. Sorun su ki, cocuklarimla onlarin cocuklarini yasama sansini yitiriyorum. Bu duygu bir baba icin cok agir... kaldiramiyorum.
Soran+1 yılBen annesi gibi ego ile is yapmak istemiyorum. Cocuklardan bir veya 2 sini alabilirim, ama kardesleri neden ayirayim? neden bu cezayi cocuklara yasatayim? tum bedeli tek basima karsilamaya, cekmeye calisiyorum. Bu da agirima gidiyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmahkemeye basvur cocuklari görmeye hakkin var sonuçta hatta vekaletini alabilirsin.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvekalet ne ya velayet 😂
Soran+1 yılAnlasmali bosanma protokolunde cocuklari birbirinden ayirmamak icin anneye mecburen biraktim. Ama agir geliyor boylesi. Deliriyorum. Hergun olup olup diriliyorum. Velayetini su asamada alamam. Annem gecen yil vefat etti, bakici tutmak zorundayim, aslinda tutabilirimde. Gelirim buna musait. Ama anne buna karsi binbir hile ile mahkemeyi yaniltacaktir. Eminim bundan.
Cocuklarinizi belirli gunlerde gorme hakkiniz yok mu
03 Yorumla
Soran+1 yılVar elbette. Cocuklarina bu kadar duskun bir babaya yeter mi bu soylediginiz?
Soran+1 yılDaha fazla gorusmek... nasil bir duygu, bir baba icin bilir misiniz? Babasiniz ve cocuklarinizla misafir gibisiniz... ne aci, ne zor bir durum... delirmek uzereyim..
+1 yılAllah yardimcin olsun zor durum abi ama görünen oki eski eşiniz ile tekrar bir araya gelmeden bu pek mümkün görünmüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEsimin bu surecte bana yasattiklari bir araya gelmemizi imkansizlastirdi.
- +1 yıl
anlıyorum seni abi ama sabretmekten başka cagren yok Allah bir kapıyı kapatıp başka bir kapi açar hani yapabilecek birşey olsa elimden geleni de yapardim inan
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimi öldürmek ailesini öldürmek vs nedir be cahilsin basbaya. Böyle düşünüyosan sadece kendimi öldürmek kısmını onaylarım
06 Yorumla
Soran+1 yılSenin elinden 3 cocugun alinsa ne yapardin?
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar çok küçük tabi ki annesiyle kalicak. Bizimkiler boşandığında bende en büyük çocuğunla aynı yaştaydım yani 12. O zaman babamda annemi öldürseymiş tövbest. Çocuklarını belirli günlerde görürsün elbet
Soran+1 yılSen bayan oldugun icin kadin acisindan bakiyorsun. Esim bana aklinca ceza veriyor. Cocuklar bende kalsin o ceksin ayni cezayi? olmaz mi? olmaz, bahane hazir, cocuklar kucuk!!!
Cevap sahibi+1 yılSana ne cezası veriyo kötü bişey mi yaptın neden boşandınız bunu tam bilmiyorum ama doğru olan çocukların şimdilik anneleriyle kalması. Mahkemenin belirlediği tarihlerde görürsün çocuklarını göstermezse şikayetçi olursun. Benim velayetimde anneme verilmişti 18 yaşına gelince babamın yanında olmayı seçtim 4 yıldır da babamla kalıyorum. Arada annemide ziyaret ediyorum. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz çünkü. Cinayet işleyip hapise girmen mi çözüm olucak
Soran+1 yılBu durum cocuklarin secimi degil, bir annenin ego savasi. Cocuklar benimle oldugunda o kadar mutlular ki. Bilemezsin diyemem, sende yasamissin. Cinayet elbette cozum degil, ancak bedel odeyen tek ben olmamaliyim. Allah biliyor herseyi. Allaha hergun dua ediyorum, elimi kana bulatacagina, ya onun ya benim canimi al, bitsin bu iskence diye yalvariyorum hergun.
Soran+1 yılAyrica, cocuklarimin 18 yas sonrasi bana geleceklerini de iyi biliyorum. Hemde cok iyi biliyorum. Sorun su ki, cocuklarimla onlarin cocuklarini yasama sansini yitiriyorum. Bu duygu bir baba icin cok agir... kaldiramiyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım