Bir çocuğu aklımdan çıkaramıyorum, ne yapmam lazım?

Uzun süreli ilişkim yeni bitti. İlişkim bitmeden önce arkadaşça internetten konuştuğum bir çocuk vardı. (Sevgilim bu çocukla olan konuşmamı biliyor, ayrılma sebebimiz Farklı bir konu) Ayrıldıktan sonra biraz daha konuştuk bu çocuk ile. Aynı zamanda hayatımın yoğun bir dönemimden geçiyorum , daha az bir şeyler düşünüp daha çok çalışmam gerekiyor. Bundan bu çocuğa da bahsetmiştim. O yüzden bana yazmıyor ama müsait olduğumda ona yazmamı söylüyordu. Böyle bir iki yazdım sonra üstü kapalı şekilde hep benim yazdığımı biraz onun da yazması gerektiğini söyledim. Bunu anladı ve bir iki defa da o yazdı. Konuştuğunuzda daha yeni tanışmamıza rağmen “Elini tuttuğumda dünyanın en mutlu insanı olucam.” gibi şeyler söylüyor. Bazen ise sabah yazdığım mesaja ertesi gün akşam cevap veriyor , meşgulüm diyor. İnsan elini tuttuğunda dünyanın en mutlu insanı olucam dediği kişiye iki dakika yazıp meşguliyetine devam edemez mi? Odaklanmam gereken işlerim varken kafam bu çocuğa gidiyor. İşlerime odaklanamıyorum. Aynı zamanda beni umursayıp umursamadığını da anlayamıyorum. Eğer umurunda olmadığımdan emin olsam kabullenirim bir şekilde.

Bir çocuğu aklımdan çıkaramıyorum, ne yapmam lazım?