Evli biriyle biten ilişki, sizce o da özleyip geri döner mi :( ?

Arkadaşlar, bir süredir takıldığım kişi (erkek) evliydi. Birbirimizle tesadüfen ve gerçekten severek tanıştık. İkimizin de birbirimizden hoşlandığı kesin orayı söyleyeyim önce, ona da söyledim aynı fikirde. Kendisi ise görücü usülüyle evlendiği eşiyle arasının iyi olmadığını, önceki hayatını çok özlediğini, karısının onu çok sıkıp bunalttığını ve kafasının karışık olduğunu söyleyen biri. Daha yeni doğmuş küçük de bir çocukları var. Neyse biz bununla yaklaşık 1-1,5 ay gibi bir süredir tanışıyoruz. Ancak 2. buluşmamızda aramızdaki çekimle ilişkimiz başladı, ama sadece öpüşme ilerisi yok. Birbirimizi görmeyince özlüyoruz falan, dokununca sevdiğimizi hissediyoruz resmen. Eminim o da evli olduğu için pişmandı, öyle söylüyodu da. Yalnız çok yakın zamanda işyeri değişecekti, evine daha yakın bir yere gitmesi gerekecekti ve biz sık görüşemeyecektik, böyle bir problem de vardı. Daha sonra bununla 3 gün gibi görüşemedik, buluşamadık. Görüşmediğimiz 3. günün sonunda beni arayıp karısının telefon konuşmalarımızı yakaladığını daha dikkatli olmamız gerektiğini falan söyledi. Ama buna rağmen son birkaç gündür falan sadece aradı, buluşmayı 2 kere erteledi. Aramızı açmaya çalışıyor gibi düşünüp üzüldüm. Ben de en sonunda böyle gitmez bitirelim diye mesaj attım, sesini duyup üzülmemek için. Birkaç gündür buluşmamasını çok takmıştım, ya evde karısıyla arası iyiyse diye kıskanmıştım çünkü, ayrıca işyeri değişikliği konusu da canımı sıkmıştı. Neyse sonra o msja cevap da vermedi, 2 gün geçti aramadı. Şimdi benim sorum sizce dayanamayıp beni arar mı tekrar bir gün? Yoksa bir daha arayıp sormaz mı? Sizce aklına gelip özlediği oluyor mudur? :( Ve attığım mesaja kırılmış olabilir mi? :( Ben onu gerçekten çok özledim, özlerim. Buraları falan okuyorsa umarım yazar bana.

Not: Kızım, profili yanlışlıkla erkek olarak açtım değiştirilmiyor.
Arayabilir
Aramaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Evli biriyle biten ilişki, sizce o da özleyip geri döner mi :( ?