Tango: Latin Amerika’dan dünyaya yayılan, Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra çok tutulan, bir kadın ve bir erkekçe yapılan, iki zamanlı, özel ritimli dans. Genelde kız ister, yetenekli olan da odur zaten. Derslere katılma süresi erkeğin sabrını zorlayabilir 😬 Başta eğlenceli gözükebilir ama sabır isteyen bir dans olduğu da kesindir 😬
Siz ne yaparsınız , sevgilinizle o Tango kursuna gider misiniz? #Meczup
Sevgiliniz birlikte dans kursuna (Tango) öğrenmeye gidelim derse kabul eder misiniz?
Tabi. Ya sevgilimi bekleyecem ya da tek başıma gidecem orada bir dans partneri bulacam, şu iki dansı öğrenmeyi çok istiyorum. Buna Swing diyorlar diye biliyorum. Basite benziyor ama acayip tatlı geliyor, resmen eğleniyorlar dana ederken. Ben de istiyorum böyle bişey yaşamak😄
Yani 😂 Bendeki bu şansla sevgili bulsam bile tango kursuna götüremem 😂 Ya bir arkadaşımla giderim ya da kurstaki eğitmen bana kıyamayıp "gel ben kavalyen olurum kedicik" der öyle olur 😂
Sevdiğim bey dicek de ben hayır dicem. Ben gitmessem orda başka kızlarla öğrenmek zorunda kalır. Benimde orda olmam lazım o yüzden😂 ki benim bey daha düğünde kalkıp oynamış adam değil kaldı ki tango dicek bana😂 peeeh
Ben zaten üniversite yıllarımda öğrendiğim ve o zamanlardan beri vakit buldukca tango gecelerine gidiyorum. Tabii ki baslangıc sınıfı dahi olsa sevgilime eşlik ederim ama kendi seviyesinde yeni baslayanlarla dans etmesi daha uygun olur.
Kanuni şimdi mezarından kalksa, der ki ülkem düşman tarafından işgal edilmiş. Sevgilim yok. Helâlim isterse reddederim. Çok istiyorsa evde baş başa yapabiliriz
En İyi Cevaplar