AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
malesef söylüyorlar tatlim eger sen oltaya gelmissen o seni seviyorum laflari aninda kesililir :/
bu erkeğe has değil insana has bir özelliktir... Kadında der erkekte
her işte öyledir bir çıkarı varsa ayıya dayıda denir
ah ah sevıyomde der ölüyom der hatta ağlar kıskanır lanet girsin
bol bol yalan söyleriz. bizi biz mahvettik zaten :)
Erkeklerin zaaten dna si farkli aramaz sen ariycan.kuruntu yap erkegin ne yapica belli olmaz .bi tane HELEN icin onbes sene manyak gibi savasan bir cins neler yapmaz.bos kaldimi dooru savasmaya..
istediğini alana kadar bırak sevmeyi eşcinsel olduğunu bile söleyebilir...
çoğu erkek senden bir çıkarı varsa yalandanda seviyorum der çünkümonlar duygusal değillerdir bizim giibi geneleve giderler o anki zevkler bile diyebilirler güven olmaz
ben kendi adıma söyleyim erkek yalan soyler ama gercekten seviyorsa sözlemez eger o seni aramıyorsa senın onu aramanı tavsiye ederim
Der..
Derde yinede şöyle kafayı uzatıp bakar. asadf
hic bir zaman bir erkege inanma..hepsi ayni sewiyorum derler giderler baskasininkollarina atarlar kendilerini..hepsi ayni..
seviyordur ama seninle konuşcak paylaşacak bişeyi yoktur
Yalan herkes söyler... Karkteri oturmamış insandan her şey beklenir...
erkek eger gerçekten agladıysa sahte olamaz onun haricinde herşey sahte olabilir.İnan bana
eğer bir erkek bir kız için ağladıysa muhtemelen o kız bidaha asla o kadar çok sevilmeyecektir..!
heralde söyler..şunu sormalı bence seviyorum diyenlerin yüzde kaçı gerçekten seviyor...ama cinsiyet ayırma kızlardan bunu hakkıyla yapıyor...
Bu kişiden kişiye değişir sadece bu erkekle alakalı değil kızlarda seviyorum diyip ayrıldıkları gün başka biriyle çıkıyor.Davranışları belli eder.
kuruntu yapmıyorsunuz sevmiyoruz
şu kıskanma olayıda tamamen vahşilik barbarlıktan gelen dürtüler bu benim mantığı sahiplenme dürtüsü
ya ben sunu ögrendım kımse sevmıyor kımse kendısınden baskasını dusunmuyor artık kımseye ınancım kalmadı konuma bak. soru sordum diğer ler kısmında.
sevmeyıp sevıyorum dıyebılır ya da sen kuruntu yapıyor da olabılırsın.kıskanıyo dıye her dakıka ıletısımde olmasını bekleme farklı yorumlar yaparak sen kuruntu yapıyorsun bence
ben sevimiyorsam sevmiyorum derim. Karşımdaki her şeyden önce bir insan. Onunda bir gururu var, hayatı var onunla oyun oynamaya dalga geçmeye hiç bir zaman istemem. ondan dolayı böyle bir şey yapmam.
tabi ki soyler.hemde alasini soyler.davranislarindan bunu gorebilirsin.aman dikkatli ol ortalik sapik kayniyor
Niye söylemesin ki yani. Yani onu desteklediğimden değil ama yalan da bedava şimdi
tabikide söyler senden istediklerini aldıysa ve sen artık kolay bir kızsan tabikide ..
söyler tabiki erkekler ayran gönüllüdür herkesi severiz biz:))
ahahaha hiç yalan söyler mi ya, olur mu öyle şey, nereden buluyorsunuz böyle fikirleri sdfsdfs..
soyler. bir erkekle konusyordum, ona anlatiyordum ayni durumu, oda bana tum erkekler her kizi sever, sevmiyorum diyemez dedi.
Kuruntu bence çünkü telefonla aramasıyla ilgilendiği ya da aramamasıyla ilgisiz olduğunu anlayamazsın realde görüsmek her seyden iyidir bir al karsına sor ona bunu.Senin daha çok ilgi göstermeni istediği içinde yapıyor olabilir
Eğer ilgilenmiyorsa sevmiyordu.Net.kıskanması falan da sadece sevgili olarak görevini yapmaya çalışıyordur.
söyler tabi işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder.
Sevmiyorsa Sevmiyorum der Erkek durduk yere seviyorum demez.
Evet söyler,söyledik,söylüyoruz..Günaha girmekten,kirlenmekten çekinmeyiz.Kirlenmek güzeldir :)
Sevmiyosa bile bir çıkarı varsa der eğer alacak bir şeyi kalmamışsa demez..
sevmese de seviyorum der bence bir erkek. erkeğim oradan biliyorum
Belki Fakir Parası Yok Tl Almaya Sen Ara Konuşuyosa Uzatıyosa Sıkıntı Yok Kapatmamak için
Bir erkek çok iyi bir yalancı değilse ve "seni seviyorum" dediğinde bunu anlamayacak kadın yoktur.
Bende sevdiğimin pek üstüne düşmem. Sık sık aramam, onu sıkmam. Her şeyi zamana yayarım, sağlıklı bir ilişki içinde bu şart zaten. Her şeyi bir anda tüketmenin anlamı yok.
karakter meselesi ben sevmedigime seviyorum diyemem içimin kalbimin söylemedigini nasıl söylücem ancak amaç kötü olmalı ozaman bu yalanlar olur
yalan söyebilir tabii ... icinden gercekten ne geciyor bilemeyiz ki soruna gelirsek ruhsuz galiba biraz sevgilin..
konuyu her buluşmada cinselliğe getiriyorsa sürekli senin hassas noktalarına dokunmaya çalışıyorsa senin dediklerine bunları eklersek senin dişiliğini kullanmaya çalışıyor diyebiliriz bence
der tatlım der hatta daha fazla kandırır seni taa ki ilgi alanına yeni biri girene kadar
ben kendimden biliyorum sevmiyodur cunku aynısını bende yapıyorum:D
Erkek kız diye genelleme yapılmasından nefret ediyorum , kişisine göre değişir bence.
Sevmedigi kıza seviyorum diyorsa,mutlaka onla ilişki hayal ediyordur.Olay bu kadar net ve kısa.
Telefondan bahsediyorsan telefon o kadar iyi iletişim aracı sayılmaz.
seviyordur ama ilgisizdir iletişimi bilmiyordur.. olabilir.
Başlığı okuyarak cevap veryorum , onlar herkese seviyorum der , sen anladın onu gizli
sevmiyorsa sevmiyordur sevdiğini belli etmeyen öküzden adam olmaz zaten
bu nasıl bir saçmalık kişilik diye bişi var bazı insanlar yalan soyler bazıları harbidir.
he yaparız oyle şeyler kardınlarda yapar bazen sorun yok yani no prblem :D
der eğer karşısındaki kırılacaksa. ama o merak edip etmeme meselesi sadece aşkla ilgili değil karakterle de ilgili olabilir. gözlerinden anlarsın zaten aşkı. veya diğer hareketlerinden
Yalan söyler ama senden sıkılmıştır cinsel ilişki için etrafında dolanıyordur prenses :)
her insan yalan söyleyebilir bunun cinsiyeti olmaz ki dürüst olmadıktan sonra
seviyorumda der evelnicemde der herşeyi der...her erkek için geçerli olmasada geneli budur
aramıyorsa sevmıyordur sni kıskanmasıda aldatmanı onlemek ıcın
sevmese seviyorum diyebilir ama eğer gerçekten sana karşı bişey hissetmiyor olsaydı seni kıskanmazdı .
bir erkek 2 yıl boyunca seviyorum dediyse yalan var mıdır bunda sence
Erkekten erkege gore degisir bu bir kisilik meselesidir serefsiz degilse yalanci degilse sana her daim dogruyu soyler .
Erkek sevmese bile seviyorum der en yakin arkadasimdan biliyorum
Erkekler gizemlidir kolay cözülmez ve cözmenede izin vermez belli cizgileri vardır.
der tabi. nerden anlarsın çok zor ama gözlerine bakmayı dene
sen başka birinin yanında olmayınca kıskanmıyodur kafaya takmıyordur.