sizce erkakler ve bayanlar en uygun evlenme yaşı kaçtır ( düzenli bir yaşamın var herşeyin tam evlenmeye hazırsın ) :D
18-24
25-30
30-+
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeği bilmem de, kızlar 25 yaşına kadar evlenmeli bence. Birincisi, menopoz yaşı düştü, 35-40 aralığında menopoza girebiliyor kadınlar. Çocuk sahibi olmak istiyorsa şayet, gecikmek çok riskli. Ikincisi, belli bir yaşı geçtikten sonra ota böceğe laf söyleyip hiçbir şeyi beğenmiyorlar, evlenemediği için depresyona, depresyonda olduğu için evlenememeye... kısır döngüye giriliyor. He hiç evlenmiycem diyosa da saygı duyarım ama evlilik planları arasında varsa geciktirmenin alemi yok.
20 yaşındayım. Hiçbir sorunum olmasa şu anda sevdiğim adamla evlenirdim. Genç evlenip genç anne olmak isterim. Şimdi evlenebilseydim, eşim de isteseydi 22-23 yaşımda anne olmak isterdim. Ama şimdi öyle bir imkanım yok. O yüzden 23 yaşımda evlenip 25-26 yaşımda anne olmak istiyorum. Erkek için de 30 yaşında evlenip 32-33 gibi baba olmak güzel bence.
-Gecen bol olsun.-
30 çok değil mi ya 😕😅
Erkek için tam ideal bence.
Bence erkek için en ideal yaş 25
sağolasın poco bence de ideal yaş 25-26 :)
ben tam 24 ünde ne güzel evlenmiş olacaktım kız yamuk yapınca attık nişanı... su an yas 28 ucundan döndüm evliliğin ama şimdi canım çekmiyor ne evlilik ne cocuk yalnızlık güzel bekarlık sultanlıktır o eskidenmiş
Belki kizin sizden sakladigi hastaligi vardir
Karaktersizmis o zaman
Bende hasta olma ihtimalim var diye terk edildim de
Genetik hastalik olabilir simdiye kadar yaptirdigim testler temizdi yarin mr a girecegim iste agir bir hastalik baya cocugada gecebilir sanirim bundan dolayi kaldiramadi birde askerdeydi
üniversite bitecek, asker, iş ev araba derken flörtü nişanı 29 ideal ama allah büyük arada çıkarsa öyle biri sıkıştırırız araya
Cevap
15Cevap
Bir kadin en gec 25 yasinda evlenmeli. Sonra cidden sknti. Evlenmek istemiyorsn
Kendi şahsi görüşün bayan için 23,24 erkekte 27 30 flndı ama Kader kısmet iste 20de nişanı taktik Herif 27 😊 azcik kldı düğüne.. Ama küçük yaştaki bayanlar için desteklemiyorum evlilik koca bir yük.. Ben dahi bunu kldiramicagimi dusunuom ama Zorunda klnca ypck bsey olmuo 😊
Evlilik yaşım muhtemelen 30'undan sonra olur gibime geliyor veya hiçbir zaman.
Bayanlar için 20-25 arası, baylar için 25-35 yaş arası bence.
Nasip kısmet hayırlısı olsun olacaksa ben beklerim.
Bulunca hemen evlenicem
Evlilik düşünmüyorum.
55 falan
@Achill06 65 yap da emekli olmuş olursun hem evliliğin tadını çıkarırsın :D
Kadınlar için 25
Erkekler için 30 31
Mecbur C seçeneği dedim. Umarım 40+ olmaz :/
27 ideal bir yas gibi duruyor.
doğru kişiyi bulursam şu an evlenirim
Menepoza girmedne olmaz
24'ü bekliyorum 👸
25-30