Ayrılmaktan daha kolay hale geldiyse bir sevdaya başlamak bunun üzerine edilen laflar boş sözlerin ahenkli hali olacak.
Ayrılık, başlangıç gibi olağandır aslında ancak ayrılık sonrası kalan bir şey yoksa devam etmenin manasız bir angarya olduğu da çıkacaktır ortaya.
Zamanın törpülediği sadece bedenimiz değildir. Sevda, dostluk, arkadaşlık, insanlık bir çok kavramı törpüleyerek saydam insanlar haline getirir bizleri.
Ayrılık sonrası bir şey kalmıyorsa zaten ayrılmış sayılmazsın zira hiçbir şey başlamamıştır, sadece bir şeyler yaşadığın zannıyla ayrılık şerbetinden içmeye heves etmiştir insancık.
3500 Fotoğrafı Sildim Bilekliğini Yaktım Anahtarlığı Yaktım Hediye Ettiği Kitabı Okusun Diye Bir Arkadaşıma Hediye Ettim Ördüğü Atkıyı Garibanın Bir Tanesine Verdim Bir De En Önemlisi Ciğer Diye Bir Şey De Kalmadı Bende Ayrıca Hatıralar Kaldıkça Bakarsın Yorganın Altına Geçip Ağlarsın Ondan Dolayı Yak Arkadaşım Yak Ki Unutmak İçin Bir Atmış Olasın😓 Unuttum mu diye soruyorsan maalesef beynime hafızamda ki resmine bir çare bulamadım ayrıca Rüyalarıma Yani Her Zerresine Muhtacım Yarım Kalmış Adamlar Daha İyi Sever Düşünsene Sen Birisinin Yarısını Tamamlamış Olacaksın...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle birsey yasamistim zaten, karsindaki insan senin gibi cabalamiyorsa sevmiyorsa kolayca pes edebiliyorsa. Hediyelerini de alabilir, cogu saniyor ki gözumuz hediyelerde ama malesef öyle degil. Bana mesela markali bir saati almisti, aldim en guzel hediyedi, ama iliski bitikten sonra ne degeri kalicak ki? Sadece uzulucem bakinca. O yuzden geri yoladim...
Hatıra biriktiremiyorum. Sadece zihnimde olanlar oluyor. Zaten bir süre sonra onlarda hatırlanmaktan değişmeye başlıyor. Yani 1 haftanın sonunda günah çıkarmış gibi tertemiz oluyorum..
onunla olan anılarım da hayallerim de istemesem de gelir peşimden. onlardan kaçmak yerine hayatımda yer ederim.. değer vermediğim birinin anılarını saklayamam ancak ki öyle biriyle de ilişki yaşamam zaten.
ilk iliskim 5 yil surdu pek hos ayrilmadik ben aylar suren bir agrilik sureci gecirdim birakmak istemedi. verdigi gomlegi kesip yerbezi yaptim mesela. kendisinin bende bir degeri yok. keza esyalarinda ayni sekilde
En anlamlı parçayı bırakır diğerlerini atarim. Her ilişki bir tecrübe. Ve o küçük anılar hatalarıyla doğrularıyla arada alıp hatırlamak için gerekliler bence. Zaten ben ayrıldığım hiçbi sevgilime kin tutmam
A dedim ama her iliskimde geçerli degil bu... gerçekten sevdiysem hatiralari saklarim, o kisiyi sevmediysem gerçek anlamda ozaman hafizamdan silmek için elimden geleni yaparim hatiralar kalmaz
Beğendiğim hediyeleri saklıyorum sadece. Onlara da x'in aldığı şey diye değil de kendi eşyam olarak bakıyorum eski kişiyle ilişkilendirmeyi bırakıyorum yani
hiç hatırasını bırakmam hep atmışımdır. Kaldığı vakit hep hatırlatıcak ben geriye bnakmayı sevmiyorum eminim bırakırsam gözümün önündekini görmeyip geçmişe dalıcam ondan sizede tavsiye etmem
hatiralari saklarim ama onlara fazla anlam yüklemem zamanla alinan hediyeleri kimin aldigini bile unutan birisiyim pek onemli degil eskidiyse ya da bana hitap etmiyorsa onlarda atilir herhalde
Hatıralara tabiki saygım vardır sahip te çıkarım ama bu birazda diğer kişinin saygısı kadardır o Hatıralara ne olursa olsun sahip çıkmazsa o insanın hayatımdan geçmiş olması bile benim için rezalettir
Olmaz olurmu sevdiğim adama dair birşey yok ama ogün boynuma taktiğim salim var o gün ilk defa şiir okumuştu onu saklıyorum gördükçe aklıma geliyor iyisiyle kötüsüyle seviyorum yinede
Başımız sağolsun Onlar sayesinde huzur içinde yaşıyoruz. Atmak ne kelime, hiç tanımadığım o şehidin eşyasını ben dahi başımın üstünde saklamaya hazırım. :(
işime yarayan birşeyse atmam kullanırım ve hatırlatmazda sonuçta mal benim :) Kendi aldığımız eşyaları kimden aldıysak her kullanmada onumu hatırlıyoruz sanki
Çabuk bir şekilde silinmez hatıralar insan beyninden belki de kalbinden... Ama yine de yeniden bir şeylere başlamak için o hatıraları silip yenilerine yer açmalıyız...
En İyi Cevaplar