Hoşlandığım Çocuğun Arkadaşlarının Beni Görünce Yaptığı Şeyler Onun Da Benden Hoşlandığını Mı Gösteriyor?

Başlıktan da anlaşıldığı üzere hoşlandığım biri var. Bu kişiden hoşlandığımı bilen bazı kişiler var ve dedikodu olarak ufak çaplı yayılmıştı. Daha sonra arkadaşlarımla beraber çocukla konuşmuştuk hoşlanmadığıma dair. Olay kapandı kimse sorgulamadı daha da. Ama sonrasında 2 ay geçti araya sömestır girdi ve ikinci dönemin ilk gününden itibaren arkadaşları beni gördüğü yerde çocuğun adını bağırmaya OoOoooooo demeye veya çocuğu dürtmeye başladılar. Sürekli yanımdan geçip 'kanka gel' demeye başladılar çocuk utanıp sürekli başka yere kaçtı ama. Bana baktığını gördüğümde de kafsmı kaldırdığım an arkasını dönüp gidiyor. Arkadaşları o yokken beni görse sırıtıyor falan. Lise öğrencisiyiz bu arada. Şimdi size sorumm, sizce bu çocuk benden hoşlanıyor olabilir mi? Erkekler arkadaşlarının hoşlandığı kişiyi gördüğünde ne tür davranışlar sergilerler? Lütfen fikirlerinizi iyi kötü söyleyin çünkü başka şey düşünemiyorum kafam patlayacak.
Hoşlandığım Çocuğun Arkadaşlarının Beni Görünce Yaptığı Şeyler Onun Da Benden Hoşlandığını Mı Gösteriyor?