Hani kızlar normalde küfür etmez ya… Bu söz, bin küfürden daha ağırdır erkekler için. Demin bahsettiğim gururu kibrit gibi kırıverir. Kalbi, ıslak çamaşır sıkar gibi sıkar. Kötü kalpli kızların bu cümleyi kullanması anlaşılabilir bir olaydır zira kötü kalpli kızlar, erkekleri bu cümleyle nasıl ezebileceklerini bilirler. Ama iyi kalpli kızları anlamak mümkün değildir: Amacı nedir güzelim bu sözün? Ne yani, bu cümleyi duyunca karşındaki rahatlayacak mı sanıyorsun? Kafan mı güzel, aptal taklidi mi yapmaya çalışıyorsun? Olay bu noktadan sonra tatlıya bağlanamaz. O sözün söylenmesindeki niyet gerçekten arkadaşlığın devamı olsa bile, o arkadaşlıktan bir hayır gelmez. Kız tarafı da, erkek tarafı da aralarındaki o arkadaşlık bağından soğumuştur bir defa. Kız tarafı “Acaba hala bana karşı bir şeyler hissediyor mu?” sorusunu sorup hayatını bir pembe diziye çevirme gayretine girerken erkek tarafı o ezilmişliğin ardından çoğu zaman kızı görmeyi dahi istemez.
En inatçı erkekleri bile yıldıran, “peşinden koşma” hevesini söndüren, dediğim gibi, bin küfre bedel bir sözdür bu söz.
O güzel saçların kokusu da unutulur, merak etmesin kimse.
o sana göre öyle @Hurin kalbini teslim etme güvencesi verdiğin karaktere göre değişir eminim ki karşındaki hakeden buna değer biriyse fazlasıyla yanında olacaktır
sevende suçlu sevmeyen de ne biçim iş neden alengirli değişik saçma oyunlar oynamak zorunda ki insanlar çok anlamsız geliyor bana teşekkürler vakit ayırıp yazdığın için :)
Bu yüzden insanların bana aşık olmasından ya da hoşlanmasından nefret ederim. Çünkü orta yolu bulamıyorum, yani ne arkadaş kalabiliyorum ne de kırmadan edebiliyorum. Ya kalbini kırıyorum ya da umut veriyormuşum gibi algılıyor.
Dedigim oldu.. halk egitimde yemek yapma kursunda bir kz bna ilanı ask etti.. hemde beni çaya çıkararak.. ama yani ilk görüste ask falan cok egzantirik hızlıca girdi olaya ve ben sok oldum.. birazda anlar gibi oldum gerci ama yani.. bna uygun gelmedi o yüzden arkadas kalalım dedim ama onu dedigimede pisman etti ben seni beklerim arkadas kalmayada ragziyim dedi. baktım surekli watsaptan durmadan yazyor iste sms falan atıyor dedim olcak gibi degil komple engelledim kızı
Devam ediyoruz, bana yürüyon mu dedi koşuyorum dedim, dostluğumuz bozulmasın dedi, arkadaşımıș gibi yanındayım yanında olmak mutlu ediyor anı yaşa. Sonrasında elbet üzüleceğim belki üzülmem risk al ya da terket seçim.
bıraktım beni engellemesini bile istedim oda ben rahatlarım diye bir kaç şarkı falan atmış çok iyi kalpliydi beni dostu olarak ya da arkadaşı olarak görüyordu sanırım keşke hiç demeseydim mahfetmeseydim şu an görüşmüyorum.
İşte bu cevabı alma korkusu yüzünden birçok ilişki başlamadan bitiyor. Kabul etmezse arkadaşlığımızda biter düşüncesi... Bence hayatın her anında bu tür riskler alınmalı..
Ne yapcan ki yapamazsın bir şey tamam dersin tüm duyguların tıkanır boğazına gözlerin dolar gözyaşlarını saklamak istersin sonra kaçarsın ondan uzaklaşırsın ama ilk önce ona şöyle son bir kez bakarsın uzun uzun...
Durumu takmıyomuş gibi davranırım ama içim kan ağlardı herhalde o yüzden geçmişte kankama aşkımı ilan edememiştim iyikide etmemişim şu an tipine bakıp allah korumuş diyorum..
Ben onu seviyorum diye o da beni sevcek diye birşey yok, sevmiyosa sonradan seveceği de olamaz, tamam belki arkadaş kalamam ama zorlamam da belki canım yanar ama çekip gitmesini bilirim
Demişti zamanında 😂😂 üzülmüştüm bir bahene bulup o onunla ortak olan 10 kızı silmiştim ve ne tesadüftürkü bugün o ortak atkadaşlardan birini spor salonunda gördüm 😏 Selam bile vermedm 😂😂
En İyi Cevaplar