Bir evlilik teklifinin olmazsa olmazı nedir? Teklif edilebilecek bir kişi mi? Bir yüzük mü? Birkaç balonla süslemiş bir ortam mı? Yoksa süse püse gerek yok mu? #hill
Bu tabiki benim görüsüm herkesin istegi farkli. Benceeee carsinin ortasinda yüzlerce kisinin karsisinda yapilan evlilik teklifleri ya da bir mekan kapatip oraya bütün arkadaslari toplayip yapilan teklifler asiri samimiyetsiz ve gereksiz. Gösteris amacli yapilan cogu zamanda kizlar ister zaten öyle insan icinde yapilan teklifleri. Amaclarini hala cözemedim ama heralde hava atmak istiyorlar. Bence en güzel ve en özel evlilik teklifi bas basa bir yemekte olmali. Yemek yenir ardindan adam yüzük kutusunu cikarir önünde diz cökmek olsada olur olmasada karsinda otururkende yapilabilir bence. Herneyse kutuyu cikarir güzel sözler söyler sonra sorar. Ama bazilari abartmayi cok seviyor
Bir bayan olarak bitek benim saçma buluyorum evlenme teklifini? Cidden bundan daha saçma bişe varmı? bir erkek sevdiği kadından emin olmazsa zaten o teklifi edermi? Cevap belli öylede böylede evet. Eve ne gerek var saçma sapan gösterişlere? En güzel teklif direk kızın babasının rızasını almak bana göre bitti.!
Karsilikli bir cafede oturulur. 2 cay soylenir. Caylar icilmeye baslanir. Cay bitmek uzereyken bardagin dibindeki son damlayi gosterip benim cayimi bir omur sen tazeler misin? Denir. O ara garson gelir ve abla sen zahmet etme ben tazelerim der. (Yasanmis bir olay)
deniz kenarında eline almıssın nazım hikmetten cemal safiden okuyorken ansızın hediye edilen bir kitap arasındaki mektuptur (şiir de olur nazım hikmetin küstüm 'ü gibi:)
Öncelikle çiftler birbirini çok iyi tanımalı, acele edilmemeli, birbiri için doğru insanlar olduğu kanaatine varılmış ise, Gül ve güzel bir mekanda içilen kahve ve akabinde dürüstçe masum bir teklif, mutlu birlikteliğin samimi başlangıcı olabilir...
Allah'ın rızasını kazanmak için yapılmıyorsa hiç bir anlamı yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olmazsa olmazı evlilik teklifi yapmış olmak için değil gerçekten sevdiğini eş olarak görmek istediğin için yapılmış olandır buda haliyle ani ve hazırlıksız yapılandır süse püse gerek yok bana göre 👍
Yüzük olmazsa olmaz tabiki ama önünüzde diz çöküp teklif etmek ve hatta biraz abartıp ayakkabılarınızı çıkarıp ayaklarınızın altını öpse herkesin içinde hoşunuza gidermi.
@Acitrain Pardon? istediğini giyer, ailesi karışmıyordur, kendisini öyle beğeniyordur o eteğin boyu seni ilgilendirmez sende etek boyuna bakarak insanları sınıflandırmamalısın çok güzel bir kadın emin ol düşündüğünden daha çok evlilik teklifi alır her kadın özgürdür ister çarşaf giyer isterse mini etek isterse kapanır isterse askılı ile dolaşır ve sen bunu yargılayamazsın bir öğrenemediniz gitti!
En İyi Cevaplar