Pennsylvania Üniversitesinde yapılan araştırmaya göre erkeklerin bir kadında aradığı özelliklerin başında esprili olması geliyormuş. Araştırmada, "en çekici kadın hangisi" sorusunda cevap olarak esprili birinci, eğlenceli üçüncü, şakacı beşinci sırada yer almış. Fiziksel çekicilik ise bilinenin aksine son sırada ;)
Sadece kadınlar değil erkekler de karşı cinste neşe verici kriterler arıyor demek.. Siz bu kritere dikkat ediyor musunuz?
Erkekler de esprili kadın istiyor! Karşı cinste espri yeteneği sizce önemli mi?
Kisilik karakter ariyorlar. Benim arayipda bulamadiklarimi. Benden israrla istenilip de verilmeyenleri. Cebinde parasi yoktur para bekler kiz milleti. Altinda arabasi yoktur , arabali sevgili ister kiz milleti, evi barki yoktur , evin olsun ister kiz milleti , kiz arkadas ortamin olmasin ister , erkek arkadaşlarınin hepsi kuzen ve öz olmayan ama öz kadar yakin oldugu iddia edillir kiz milletinin , Evde yedigi yemege bakmayip , disarda tonlarca para verip de yarisini beğenmeyip atan millettir miz milleti. Cogu sektorlerde asgari ucret veya 1500TL civarinda calisipda sturbucklarda , osmanlikahvecilerinde , fastfoot lokantalarinda , sinemasalonlarinda , kose başı "clup goruntusu verilmis / suslenmis " barlarda , para harcayip da elit rolleri kesen kiz milleti...
Bunlar yerine kendi gibi olan bir bayan , yok mudur bu topraklarda?
Valla bu konu çok önemli. Espri yapabilen kızlarımız maalesef çok rastlanan bir kız tipi olamadı yüzyıllardır.
Bazıları hariç, bir çoğu "armut piş ağzıma düş" modunda oldukları için, espri yapmaya çok da yeltenmediler. Varsın yoksun, onun ilişkisi, sevgiliye trip, makyaj, moda, sevgiliden ne istenir, ne beklenir... gibi konulara yöneldiler.
Espri yapan kız, bence candır. Muhabbeti harikadır. Hanımefendilikten bir şey kaybetmez. Biz erkekler böyle kızlara daha farklı ve daha net bakarız.
Normal bir kıza bakmak ve gerçek yüzünü görmek için aylar verirken, böyle kızlar kendilerini net belli ederler... Bu yüzden azdır bu tip kızlarımız. Bulan veya hayatında "sevgilim" diyen birisi varsa bence kaçırmasın...
Elbette esprili olmalı kadın. Espri yapabilme zekâ işidir. Biblo gibi sürekli sizden beklenti içinde olan kadınlara aşık olup kendi mutluluğunuzu hiçe saymayın. Onu al bunu al ay bir İPhoneum bile yok. Sevgililer gününde orkidem eksik. Pırlanta almadı ciddi değil mi gibi saçmasalak tripleri olan kadınları emzirmeye doymadınız. 😇 Dipçe : 5 yıllık ilişkim var, sıkıntım yok.
Espri yeteneği olan kadın iyi muhabbet eder bence çok sıkmaz güldürür. Fiziği muhteşem olup da sürekli kezban gibi saçma sapan şeylere trip atıp adamın ömrünü çürütmesindense espritüel kadın daha mantıklı
Kesinlikle doğru bence.. En az erkek kadar kadının da espiri yeteneği ve zekası olursa çok keyifli bir birliktelik olur ve bazı olumsuzlukları da örter bu , ya çok güzel değil ama çok komik kadın . ya da çok zeki daha anlatırken ne demek istediğimi anlıyor gibi..
Ediyorum tabi. Gülen insan herzaman güzel ve çekicidir. Ayrıca ruh ve karakteri hakkında da ipucu verir. Gülemeyen espri yapamayan insan mutluluğun yolunu bilemez. sorun yaşadığı gibi sorun da yaratan tipler; espri yapamayan ve gülemeyen insanlardır..
bu tip saçamlıkları insanlar uydurmuş. ben şöyle istiyorum o böyle istiyor ve bilmem ne daha. bırakın bunları. doğa şu nu der; üreme yaşına gelen bir dişi varsa onu döleyebilirsin. hatta döllrken sana zevkte veririm. sen yeterki yap. mantık bu kadar. geri kaln dişinin en güçlü ve iyi gösteriş yapan erkeği seçmek kalır ona.
Espiri yapmasina da gerek yok bari yapilan espiriye kahka da atsin demiyorum surati degissin mk buzdolabi gibi kariyi kim napsin..
Beklentim dusuk zira cok az espirili ve espiriyi anlayabilecek kiz var. 😂😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
önemli tabiki. beraber gülebilmeliyiz. ben espri yaptığımda anlamalı açıklamamalıyım ve o da ortama duruma göre espri yapabilmeli. böyle bir kız arkadaşım vardı yaş farkından olmadı ama hala görüşüyoruz. maşAllah çok da iyi anlaşıyoruz. çünkü ikimiz de espriyi seven kişileriz. hem gülmeyi hem güldürmeyi seviyoruz.
Kimse için esprili olmaya çalışamam, olmaya çalışırsam zaten yapmacık olurum, ama doğal hallerime gülerler espri yapmak için espri yapmam ama dediğim gibi doğal halime genelde gülerler :)
Valla espiri mespiri boş erkekler bir dış görünüşe bir yatakta ki haline bakıyor (sözüm meclisten dışarı) hiç boşuna aşk mak deneyin inandırıcı dogolsonoz 😂😂😅😅😅😅
Bence hic onemli degil yapilan arastirmalara gore zaten kizlar komik erkek sevmiyor sevdigi erkege guluyor ben erkegim ve kizin sirin olmasi hosuma gider
Her salak espiriye gulmesindense kendi fikri olup arada bir degilde zamanli ve guzel espiri yapabilen kizlar bnce daha cok ilgimi cekiyor. Tabiki de kisel fikrim bu yonde. Herkes ayni dusunecek diye bir kayde de yok. Ama kim eglenceli insanlari sevmez ki?
Gala ablamadınız dimi. Biz TÜRK milletiyiz zihniyet ve hayal dünyamız. Başka milletlerle kıyaslanamaz :) evet kriterlere dikkat herkez eder az veya cok ama nefes alsın yeter diyen bir toplumuz biz lütfen. Bu araştırmalar Türkiye de yapılsın artık 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tek istediğim çiftleşebileceğim bir dişi gerisi boş mk
Bir seyi anlatırken mimiklerim ve heyecanımdan dolayı arkadaslarım olayı yasattın resmen derler hep. Cok fazla guleryuzlu ve konuskanım ama insanlar bunu yanlıs anlayabiliyor (kız benden kesin hoslandı muhabbetleri) o konu bazen sıkıntı cıkarabılıyor. burada kendımden yorumlar gorunce bir mutlu oldum :D
önemli ama karşı cinsine yani benim hemcinsime espri yapmazsa ve espirileri buz gibi olmazsa sevinirim :) sonuna talipplerimi bekliyorum dicek gibi cümle kurdum :R
Evet sonuçta hayat yorucu onunla gülmek eğlenmek güzel olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Onlar sistemi bilmiyor. Arastıranlar. Esprılı ya da başka şeye gerek yok. 1 ay evli kslmayı basarabilen başka müşteri buldunda aa sen kimsin arama demeyen. Biri olabilse yeterli
Ee herhalde yani kadın dediğin sadece kilo ile makyaj yapıp 15 cm topuk ile gezen bir yaratık olmamalı espiri de yapabilmeli yemek de temizlik de kültürlü de olmalı vs vs üşendim daha yazmaya 😁
Espri yapacam kendinizi kasmayın komik ve itici duruyorsunuz. Gördüğünüz üzere her zaman komik olmak iyi değil iticiliktir. Bunu göz ardı etmeyin sevgili değerli Ks üyeleri
En İyi Cevaplar