Espri yeteneği yüksek olan karşı cins için ne düşünüyorsunuz? Böyle birisi ile evlenmek ister misiniz ya da hayatınızda ki olduğu kişinin böyle olmasını? Şahsen hayatım da olacak adam espri yeteneği yüksek olmalı, yakışıklı olmalı birde insan evladı olmalı yoksa evde kalacam bu gidişle, ne olacaksa halim aşk yok, sevgili yok, yok Allah yok. Espri yeteneği yüksek olan erkekler / kadınlar için ne düşünüyorsunuz?
Espri yeteneği yüksek insanlar biraz arkadaşım olurlar, dolaylı laf sokmayı çok severler, olayları senin yaptığın gibi karikatürize ederek ya da fıkralarla/hikayelerle bezeyerek anlatırlar. Bazen bir karikatürün anlattığını bir kitap anlatamaz. Piçlik yaparlar ama ahlaklıdırlar, yalan söylemezler, sinsilik yapmazlar. O yüzden de çok severim ama maalesef hayatta bir karşılığım olmadı bugüne kadar. Bilal gibi sorup durdum: hayatta bir karşılığım yok mu benim yav diye ama yokmuş. Burada mı gülecektik diyen bir eşim var. Ama beni anlayan bir kızım var ve eşimin anlayamadığı şekilde gülüp duruyoruz. O da bize salak mısınız siz diyor. Olsun, biz bize yeteriz kızımlar:):):)
Fazla seçicisin. Şöyle olsun böyle olsunlara takılı kalırsan olduğun yerde sayarsın. Espirili insan bana göre gözlemlerime göre hayatta eziyet görmüş mutsuz insanlar oluyor. Çünkü karşısındakini güldüren insanlara bakın genelinin hayatında bir acı var. ben mesela sinirliyken daha doğrusu birileri canımı acıttığında bambaşka biri oluyorum çünkü insanın olaylara bakışı değişiyor.
espri yeteneği ve mizahı iyi olan kadın mı varmış? :D Genelde bir espri yaparsam 3 kere sadeleştirip açıklamasını yapmak zorunda kalıyorum. Şaka yapan kadınların da şakası çok itici ve münasebetsiz oluyor.
@Melek175 sadece tahmin ediyorum, mizahın belki de sana sadece komik geliyordur, senin gibi mizah yaptığını sanan kızlar da görmüştüm tamamen beceriksizlerdi kendi söyleyip kendi gülerlerdi, bazı arkadaşları da ayıp olmasın diye yarım ağız gülüp destek verirdi ama erkeğe çok itici gelir. Ve sürekli şaka yaparsan erkek sana yaklaşamaz.
Yok bu durum sadece hoşlandığım çocuklarda oluyor. :/ Çevremdekiler mizah yeteneğimin iyi olduğunu söylüyor. Tiyatrocuyum zaten. Öyle kızlar da bana çok itici geliyor. Her an saçma sapan işin içine bir komiklik yerleştirmeye çalışıyor. Yerinde yapılan espri her zaman daha güzeldir.
@Melek175 anladım, belki çok aranan bir karakter olmadığı için soğuyordur erkek. Senin eğlenceli ve komik karakterin dikkatini çekerse sonra sorun çıkmaz bence.
bence kadın esprili ise erkek duragan olmali yapilan espriye espriyle karsilik degil daha cok gulerek eglenerek karsilik vermeli 2 kisi espri yaparsa cıvığı çıkıyor isin eglencesi kalmiyor çünkü yakişiklilik mevzusuna gelicek olursak her kadin güzeldir bakmasini bilirsen felsefesi her erkek yakisiklidir kadinda erkegi islemesini bilicek her seyi hazir buldugun zaman ne anlami kalir ki zaten bu durumlarda kaybetmeside kolay olur bu durumda adama koyar
Kadın olsun erkek olsun espri yeteneği yüksek olan insanlarla sohbet etmek keyifli olur. Esprinin zekayla da ilgili olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden konuşmak isteyeceğim biri olur benim için.
Espri yeteneği olan kadınlarla çok daha iyi anlaşıyorum çünkü karşılıklı kopuyoruz :) Tabi birde espri yeteneği olduğunu zannedenler var ki işte hayattan soğumak için bir sebep :)
Öyle bir kadının doğduğunu düşünmüyorum inan bana.. bu sitede kaç kez anladım bunu saymakla bitmez.. espriyi yapıyorum mesela cvp şöyle oluyor.. Anlamadım? Hımm. kime ne anlatıyorum diyorum :)