Normal dudaklarım,oval yüzüm,buğday tenim,hafif geiştir alnım pek sırıtmaz ama :D,çok küçücük burnum yok normaldir kalkıktır.İri gözlüyüm. Bu kadar
Uzun boylu sarışın mavi gözlü demek isterdim ama :D
Uzun boy her zaman tercih edilir ve önemlidir bu. Kısa kalırsan otomatikman geriden başlarsın. Yaşın gençse ne yap et uza. Yaşın gençmiş bence bir doktora görün geç olmadan sonra pişman olursun!
Bnm bır kız arkadasım var 20 yasında onunda boyu kısa bnce hıc rahatsız edıcı deıl.Aramızda ona minnik dioruz:))
Hareketli oluruz biz minikler :)
:D:d
Hiç alakası yok neredeyse 1.80 bir erkek olarak minyon-kısa kızlara bayılıyorum kesinlikle o kadar sevimli ve tatlı oluyorlar ki
Böyle düşünenlerin olmasıda güzel .))
bende tersini görmüştüm.Teşekkürler ayrıca :)
Minyon kız iyidir .
Uzun musun :) Ama kısa olsanda yorumun için teşekkür ederim sonuçta herkes uzun sever .D
kaç ki :)
Minyon kızlar hoş mudur peki ?
Bana hep uzun erkekler kısa sevmez derlerdi de :)) sende tercihini ilk tercihini uzundan kullanıyorsundur :))
orta boy hmm evet oldu teşekkürler :)
Cevap
5Cevap
uzun erkekler kısa kızlardan hoşlanıyo zaten, tatlı buluyoruz
ben tersini duymuştum.Ne kadar uzun tanıdıysam uzun kızlardan hoşlanıyoruz dedi.Hepsi felan.Ama arada ayrıcalıkların olmasıda güzel :)) boyun kaç
1.91 aradaki boy farkı çok farketmiyosa sorun yok 1.63-170 arası benim idealim
Kısadan kastım 1.60 veya altıydı :))
öylemi bana göre 1.68 in altı kısa, boy gerçekten göreceliymiş demek
evet. 1.60 ve altı cidden çok kısa öyleyse ? itici mi
vücudu orantılıysa itici gelmez ama 190lık adama da fazla kısa gelir heralde
orantıdan kasit armut vücut olablrmi yani orantisiz ya bacak boyu biraz kisa gövde boyu uzun olanlar baya itici midir ama zayif omuzlari falan var biraz .s
orantı dediğim bacakları kısa olmamalı, ölçüleri vücuduna uygun olmalı, hadi ertık rahat bırak beni
ben kısa kızlardan haz alamıyorum ama bu degıl kı sevmıyorum karakterı onemlı ama tarzım degıl boy en az 1 65 uzerı olacak..
senin boyun ?
Boyu 1.55 ise Sao Paulo - Internacional maçına 2,5 üstü oynayabilirsin ben banko görüyorum 1.70 oran var
:D...
1.55 boy kötü değil.Birkaç cm. daha uzun olsa iyiymiş ama yüzü güzelse boyunun çok önemi yok.
dediğim gibi iri gözlü buğday tenliym :D normal bir kız işte çok güzel olduğum söylenemez :D
İyisin iyisin <3 Uzun olmandan iyidir :D
ya görünüş olarak 1.60 ggöstermek yeterli :D 1-2 santim yine uzasam :D
Aynen ya 1.60 falan olsan iyiydi de, şimdi kötü değilsin
Olurum belki belli mi olur :D Olmasada kader de benim tkaıldığım nokta ben erkeklerde uzun boya müptelayım
Erkekler boyu fazla önemsemez, şansın var
Neyi önemser
Yüz güzellğini :D Spor da yapsan iyi tabi, en azından vücudun sıkı olsun :)
vücuduma güvenmem :D artık şansımı yüzümden kullanmaktan başka seçeneğim yok :D
Boyun kısaysa vücudun iyi olmalı
Bir yerden dengelemesi lazım diyorsun :D armut vücutlu değilim tabiki sadece . biraz omuz genişliğim falan var.gövdem biraz uzun bacaklarım kısa kalıyor :D işt sorunda orda (dikkat aynı boydalar demiyorum :D )
Bak o sorun yaratabilir :D Bence sen hemen spora başla :))
Başlıycam zaten yararı olur mu :D daha vücudum tam gelişmediği için gelişicek yani ,:D bacak boyum biraz kısa evet :D ama spor yaparsam o kadar sırıtmaz dimi ? :S
Hayır, sırıtmaz.Vücudun o yaştan sonra fazla gelişmez, hayal kurma :)
Biraz güzelleşebilir amaa :D birazcık en azndan :D kısa bacak boyu bel kıvrımını hafif geniş omuzları felan kapatıyorsa şanssızım :D :D :D
Öff sıkıldım :D
oq .D
Kısa kızlar her zaman daha tatlıdır.En azından sevgilim <3
Senin boyun onun boyu ? :)
Çok tatlısınız. Bazı uzun erkekler diyorki işte 1.55 1.60 civarları işte mecburiyetten ne biliyim 1.70 altıyla çıkmam vs. Uzun erkekler kısa kızlardan hoşlanmaz anca aşık olursa falan.Kime rastladıysam öyle dedi.Demekki böyle düşünenlerde varmış :)
Şöyle diyorlar uzun kız varda biz mi almıyoruz :D yani demek istedikleri şu : çok fazla kısa olduğu için gönlümüz gidebiliyor.Bunu duyduğuma sevindim.Çünkü bende uzun erkekleri seviyorum.Ve boy farkı bana sevimli geliyor.Sahipkenilme hissi e bir şey var
Uzun boylu kız olsada almam ben, kalsın :) Kısa kızlar daha sevimli daha sempatik daha tatlı geliyor bana.Tanıdığım erkeklerde de durum böyle. Banada boy farkı sevimli geliyor, zaten dediğim gibi sevdiğin kızı korumak sahiplenmek veya kız açısından sahiplenilmek korunmak çok güzel ve muhteşem bir duygu. Üzmeyin kendinizi, uzun boylu erkekler kısaları sever, dünyanın kuralıdır bu :)
Benim rastladıklarım tam tersi olduğu için (hemde hepsii hep uzun istiyorlar :D) bende uzun seviyorum. demekki Kısa seven bir uzun bulabilir mişim.Teşekkürler ayrıca :)
Ben 170 57 kilom memnunum hatta 5 cm keske daha uzun olsam
Soruyla bir alakası var mı.d
kısasın olmaz kimse sana bakmaz
şaka dimi bu :D :D
o sorumda ciddiydim dedim ya artık özgüven eksikliğine kadar geldi .d
Onu arıyorum ama :)
18 yaş altı...
ee ? :D
Ya şu ergen muhabbetleri yine mi devam
:D kimse sana zorla cevap verdirmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar