Geçenlerde çok güzel bir rüya gördüm ve bugüne kadar bildiğim biz olmak kelimesi değişti, rüyamda hastalanmış bir sevgilim vardı ve evde beni hasretle bekliyordu yanına gittiğimde bana öyle bir sarıldı ki, sarılmak kelimesi bu kadar anlamlanmamıştı hissetmemiştim, tüm hayatı varı yoğu gerçekten benmişim gibi iliklerime organlarıma kadar hissettim, işte artık biz kelimesi benim için o rüyada hissettiğim şey...
Nasılmı? Eğer ben demezsen bencil olmassan saygı duyar empatik olursan egoist olmazsan senin benim değil bizim dersen. bir işi yaparken bana değil bize sarar verirmi vermezmi üzermi üzmezmi kızdırırmı kızdırmazmı gözün sadce onun görürü başka erkekten tiksnirisin gözlerine baktnda sen ol dersin sadce ah ah neyse mazim depreşti
Yaşadım çünkü hep elimden geleni ben yaptm. Karşı taraf tam tersini yapardı daha çok şey yazardım kısaca yazdm @prensesnela şirimi okı proflime gir yazmştm orda daha iyi anlarsn
Örnek; Sevgilin playstation oynamayı çok seviyor ve sen bundan rahatsızlık duyuyorsun. Ona oynama demeyeceksin, O zaman "Birlikte oynayalım" diyeceksin. Biz bu oyunda çok iyiyiz diyebilirsin. Bu şekilde karşılıklı.
Öncelikle koşulsuz şartsız her iki tarafında birbirine teslimiyetiyle, ondan sonra karşılıklı saygı, sevgi, güven, anlayış, sadakat, alttan almak, yeri gelinen yerde taviz vermek ve sadece sevgili değil baba-anne, abi-abla ve arkadaş olmak ama bunlar karşılıklı değilde tek taraflı olursa geçmiş olsun anca karşılıklı yapılırsa ''BİZ'' olur.
Ben ve seni feda edeceksin karsılıklı ama ayni duygu gelisecek fedakarlik her iki kisi tarafindan sadece biz için yapilacak sen beni gorunce kalbim yerinden cikacak ama en az benim sen icin ayni duyguyu yasadigim kadar..
Yürekten sevmek gerek herşeyden önce Sadakat olmalı temeli saglam olmayan binanın üzerine ne kadar kat çıkarabilir ki. Saygı olmalı. Annemiz ve babamızın birbirine duyduğu gibi. Şükür etmek lazım. yeri geldiğinde yokluğa yeri geldiğinde varlığa..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sevgi güven sadakat ama çıkarsız sevgi olması gerekir
Sevmek olgunluk gerektirir. Ben de beni sevenleri hiç anlamazdim, takmazdim, umurumda olmazdı. Sevmeyi, değer vermeyi biraz geç anladım. Hayat öğretiyor işte..
Biz demek için iki tarafında birbirine önem vermesi zaman ayırması ve en önemlisi birbirini dinlemesi lazım ne demiş üstad; Hak ve sorumluluklar aynı şey değildir...
İki kişilik ilişkilerde biz olmak zordur. Hele ki 3 kişilik ilişkilerde daha da zordur. Kişi sayısı arttıkça zorluk seviyesi de parabolik olarak artar.
arkadaşım bu soru sorulmaması gereken bir soru. Eğer gerçekten sevdiğin kişiyi bulursan ilk sanşyeden itibaren bile biz olursun. Ama benim gibi salaklık edip biz dediğin kişiyi bırakma olur mu :(
Pembe hayallerden arınmalı, böyle bir ilişkinin olmadığını bilmeli, herşeyin "karşılıklı ve idare etmeye" dayalı olduğunu bilmeli. Sonrasında biz olursun. Sadece düşündüğün gibi olmaz
Herkesin bencil olduğu bu devirde, biz olabilmek imkansız.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
malesef bizim toplumda biz olmak konusu mümkün değil. Kızlar baskıcı şekilde yetiştiği için sevdiği adamın onun dışında hiçbir kızla bırak konuşmasını bakmasına dahi izin vermez. ne zamanki kızlar baskıcı yetiştirlmekten uzaklaşır o zaman ülkemiz daha güzel olacak.
Ben çok kurarim ya lanet gelsin :-D sanki o da beni seviyormuş gibi. Hâlbuki yok öyle birşey, onun aklında başka biri var besbelli. Ama öyle dusunmezsem yuruyemem :-D
En İyi Cevaplar