Sevgilimin annesi beni istemiyor ve sevgilim benden ayrılıyor. Sizce ayrılmak için yeterli bir neden mi?

Benim ilk sevgilim 1 yıldır beraberiz. Benim ailem onu en ince detayina kadar tanırlar. bize yemege bile gelmişti. Sevgilimde annesine bahsetmisti güya. En azindan ben öyle zannediyordum. Sevgilimin annesi BENIM ANNEM VE BABAM AYRI Diye beni istememis. Onlar sirnaklı aile yapilarina uygun degilmisim. Sevgilimde annemi uzemem hoscakal dedi ve gitti. Bende sinavlarim var beni idare et 5 gün daha dedim. Uzatmalari oynuyoruz ve 1 haftadir aglamaktan cigerim çıktı. Sizce erkekler bu ayrilmak icin yeterli bir sebeb mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ben annesiyle konustum beni taniyin, önyargılı olmayin diye. Kadin cok net bir sekilde seni istemiyorum dedi sonra da ogluyla fotograf atti nispet yapti zannimca. Oglum beni dinleyecek diye. Bende tabikide sizi dinler siz annesiniz dedim kusura bakmayin dedim ve konusma bitti.
Sevgilimin annesi beni istemiyor ve sevgilim benden ayrılıyor. Sizce ayrılmak için yeterli bir neden mi?