Kız Garip Davranıyor, Yardım Eder Misiniz?

Arkadaşlar bir hafta önce okuldan bir kızla tanıştım. Gayet ilgili bir şekilde konuşmaya başladık. Mesajlaşma, yüz yüze konuşma falan iyi gidiyordu. Kız "dışarı çıkmak istiyorum, kafa dengi insan yok" dedi. Hatta birkaç kere dedi. Ben de normal bir insan olarak arayıp haftasonu dışarı çıkalım mı? dedim. Hatta yanlış yorumlama olmasın diye gideceğimiz avmyi de söyledim. Kız saçma sapan bir bahane buldu ve 4 gün sonra gidebiliriz istersen diye erteledi. Kız biraz parasal açıdan sıkıntı çekiyor, belki onunla ilgilidir bilemem. Neyse bu konuşmamızdan sonra kıza bir haller oldu. Ben kıza senden hoşlanıyorum vb. hiçbir şey söylemedim. Fakat kız durduk yere havalara girmeye başladı. Grup halinde konuşuyoruz bir şey söylüyorum yüzüme bakmıyor. Online olarak ise bambaşka bir karaktere bürünüyor. Gündüz kabalık ediyor akşam defalarca özür diliyor. Akşam sular seller gibi mesajlaşıyor okulda tanımazlıktan geliyor. Okulda bir gün başbaşa keyifli bir şekilde sohbet ediyoruz ertesi gün arkadaşlarla birlikteyken sallanmayan adama dönüşüyorum. Bu tarz hareketleri bana çocukça geliyor. Bir gün çok yakın bir gün çok uzak. Sohbeti kesmeyi düşünmeye başladım sizce doğru kararı mı veriyorum? Kıza karşı bir şey hissetmiyorum şu an, tanımaya çalışıyorum fakat bu kız ne yapmaya çalışıyor ne ima ediyor anlamadım? Not: Konuyu aşk ilişkileri kategorisinde seçiyorum çünkü aradığım kategoriyi bulamadım ve burada daha bilgili kişiler olur diye düşünüyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaşımda 21 bu arada yanlış seçmişim üye olurken.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka görüş sunabilecek var mı?
Kız Garip Davranıyor, Yardım Eder Misiniz?