Bu kız kafa bulandırıyor?

7 ay evvel bir kızla tanıştım. Kar küresi aldım. Kız benden hoşlandığını söyledi. Ben de ondan. İtiraf ettik. Sarıldık. Birbirimize sarılırken seni seviyorum dedik. Sonra kız eski sevgilisini özlediğini çok sevdiğini yazdı. Ben de yolundan çekildim. Kızın o tavrı beni felaket üzdü. Zor toparladım. Kızla iletişimi kesmiştik. Instadan profilini gördüm hikayelerine baktım. Akşama kız bana yazdı. Kar küren bende kalmış geri vereyim. Bana ait değil dedim, bana da ait değil dedi. Çöpe at o zaman dedim. Engeli bastım. Sonra geri açtım. Esas sebebini sordum. Saçma sapan allak bullak alakasız şeyler söyledi 1 saat sohbet ettik. Bana söz vermiştin niye gittin dedim. Sustu. Sen benden hoşlandın dedi. Neyse dedi. Sürekli ben olmaz dedi. Zarar veriyorsun dedi. Sürekli sen ne alaka dedim. Hep aşk bahsini sen açıyorsun dedim. Bana aşıksan söyle dedim. O da seni özledim anlık foto at dedi. Şüphelendim sen at dedim. At bakayım sana dedi atmadım. Diğer hesabımı da takibe aldı. Hikayelerime bakmış. Kız arkadaşımla olan storylere bakmış. Bir kar küresi meselesinden buralara geldik. Kafamı bulandırıyor.

Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarda LGBT kötüleyen karıların hepsi eşcinsel arkadaşlar sevgili arıyorlar sap kalmışlar yardımcı olalım
Bu kız kafa bulandırıyor?