Bugün dolmuş şoförünün telefon konuşmasında kulak misafiri oldum. Arabanin sürekli bozulmasından şikayet ediyordu. Karşısındaki ne dediyse artık "" Arabada sevgili gibidir , bakmazsan ilgi gostermezsen bozulur. Sevgiliye ilgi alaka gostermezsen seni yarı yolda bırakır ""dedi... SİZCEDE oylemi peki?
Araba at ve kadın kız bu ilişkilendirmelere karşıyım ama oradaki asıl vurgunun da farkındayım. İlgi istenir de tavır trip naz şahsen hiç bana göre değil. Güvenirsin ne boğarsın ne rahat bırakırsın ortasını bulmak gerek.
sevgiline ilgi göstermezsen çeker gider ama arabaya ilgi göstermezsen hiçbiyere gitmez olduğu yerde kalır yani sadece bir gurur farkı var kızla araba arasında 😂
Valla ben arabayla ha bire çukura düşüyorum sanki belediyenin sezonluk işçileri gibi sürekli boşluk doldurma çabasındayım ama bozulma olmuyor alıştı artık nasıl alıştırırsan öyle gider 😃
doğru demiş kim demişse. Araba da bir ton masraf kadında. Sürekli benzin ister araba, kadında sürekli eşya kıyafet gezmek eğlenmek ister. masraf konusunda arabadan daha masraflıdır kadın orası ayrı. 2sinden birini seçeceksem arabayı seçerdim yine.
Bugün iş yerinin önünde bir şey geçti. Erkeklerin hepsi direk durduğunda hayran hayran izlediler. Bildiğin arabaya kadına bakar gibi baktılar. Doğru demiş adam.
tabikide hayır sen gidipte 80 model bir araç alırsan koynunda bile yatırsan o araba yine bozulacaktır ama sıfır araba alırsan 1 yıl yüzüne de bakmasan akü takviyesi yaparak araç anında çalışıp hizmetinde olacaktır bilmem anlatabildimmi
Şoför kardeşin ahmakça benzetmesi arabayı kırarsın parçasını alır değiştirirsin kadın öyle mi çok gerizekaşıca bir benzetme hak eden kadın öbaş üstünde tutulmalı asla maddi birşeyler karşılaştırılmamalı
Ben takılırım. Empati yeteneği olan herkes takılır. Benimde annem, kız kardeşim var. Herkes kendinden sorumlu :) Motorlu mekanik bir araç ile düşünebilen, kendine özgü bir hayatı olan canlıyı karşılaştırmak bilemiyorum yani... :D
Para ile alınıp satılabilen, bozulursa tamir edilebilen basit bir nesne ile bir kadını kıyaslamak hatta eşit tutmak akla zarar bir yaklaşım ve kadına hakaret. Kadın dediğin ne para ile alınıp satılabilir, ne de Onu kırdığında, bozduğunda kolayca tamir edebilirsin.
En İyi Cevaplar