Bir kız facebook adresini neden dondurur?

Hepinize iyi akşamlar ben faceden bir arkadaşı eklemiştim aynı okulun farklı bölümlerindeyiz tanıştık konuşuyoruz öyle yaklaşık 2 haftadır sohbetimiz gün geçtikçe iyiye gidiyordu buluşacaktık ama stajlarımız çok yoğun olduğu için buluşamadık bir türlü biz de bir üstümüzdeki iş yükü kalksın ondan sonra bakarız diye anlaştık baya da iyiydi aramız fakat bugün facesini dondurmuş tek iletişim kaynağım oydu numarası falan yok sizce bir kız facesini ne sebeplele dondurur hiç kötü bişey geçmedi aramızda lütfen empati kurarak cevaplayın :))

Açıklama : okumaya üşenen insanlar için ayırayım dedim bugün olan olayı söyliyim kampüsün içerisinde dolaşan otobüse bindiğimde gördüm onu yanımda arkadaşım vardı ben de arkadaşımla sohbet eder gibi yapıp görmemiş gibi yaptım onu amacım henüz yüzyüze görüşmedik damdan düşer gibi yanına gitmiyim şimdi dedim bunu farkedip ''beni gördü de beğenmedi galiba yanıma gelip selam vermedi'' düşüncesi olabilir mi ?

Eğer olabilirse bölümünü biliyorum hangi günler yazokuluna geldiğini de bölümünün çevresindeki cafelerde onu bekleyip gördüğüm zaman damdan düşer gibi yanına gidip selam versem uygun kaçar mı cevaplarsanız sevinirim :))

Trollücek arkadaşlara sesleniyorum trolleme amacınız varsa saygım sonsuzdur cümlenizin sonuna :D işareti koyarsanız ben de anlıyayım ki hep beraber gülelim :D
Güncellemeler
+1 yıl
üşenenler için sadece ilk bölümü okuyarak da yorum yapabilirler :))
Güncellemeler
+1 yıl
kızı gördüğüm gün ile facesini kapatması iki olay da bugün gerçekleşti
Güncellemeler
+1 yıl
başka adresten baktım engellememiş
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim admin günün sorusu mesajımı okuyana kadar

(yaklaşık 3 hafta önce) face hesabını tekrar açmıştı fakat çok konuşmaya meyilli değildi

sadece ben soru soruyodum resmen cımbızla laf alıyodum ağzından

bu durumun devam etmeyeceğini anlayıp kızı arkadaş listemden sildim (dün yaptım)

bugün selam diye mesaj atmış

ben de numaramı yazdım faceye girmicem istersen bana burdan ulaşırsın dedim

içimden rest çekmek geldi umarım iyi yapmışımdır
Bir kız facebook adresini neden dondurur?