Kız arkadaşım Alevi oldugu için Sorunlarımız çıkmaya başladı ne yapmam gerekir?

Arkadaşlar ilk olarak yanlış anlamayın şütfen Alevi sünni ayırımı yapan birisi degilim 1 yıllık geçen çok güzel bir ilişkim var kız arkadaşımla. Bu aralar bu konuşar çok olmaya başladı akıl verin. Onlar çok koyu alevi ve bizde sünniyiz onun babası asla sünniye kız vermem diyor bizim büyüklerde alevi olması degil ama insan olması birazda bize yakın olması önemli diyorlar. Geçenlerde dedimki namaz kılar mısın oruç tutar mısın? Dedim cevabı iste hemen hayır oldu dedim insan sdvdigi için ne yapmaz diye ama bana mısın demiyor. Biliyorum beni çok seviyor bende onu ama ilerisini düşünmem için yapması gerekir eahat bir gelecegimiz olması için bu benimde degil Allahın istegidir emridir. Ben onun hem iyiligini hemde ikimizin iyiligini düşünüyorum :( bu konular çok üzüyor beni hergün aglıyorum. Oda üzülüyor ama hiç bişey yapmıyor neden ya neden bu kadar zor mu ateşte yanmak yerine neden namaz kılınmaz oruç tutulmaz Alevi kardeşlerim yanlış anlamayın lütfen her alevi farklıdır her sünninin oldugu gibi. Çok seviyorum evlenmek istiyorum ama hiç evet demiyor nedesem hayır diyor. Ne yapmalıyım akıl verin onunla bir ömür geçirmek istiyorum. Ama o bu konu için benden vazgeçmeçmeye hazır diye düşünüyorum yani şöyle ben asla yapmam diyor asla diyor bide diyorum benim için beni bırak Allah için diyorum yok. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Kız arkadaşım Alevi oldugu için Sorunlarımız çıkmaya başladı ne yapmam gerekir?