Eski sevgilim beni aldattı, ve şimdi o kızla çok mutlu. unutmak için ne yapabilirm?

Merhaba arkadaşlar size konuyu olabildiğince kısa anlatayım. sevgilimi çok seviyordum haddinden fazla hiçbirzaman kıramıyordum onu 6 ay sevgili olarak ilişkimiz oldu. ondan öncesinde ise flörtleşiyorduk yani bir adı yoktu. Arada bir gelgitlerimiz oluyordu böyle küsüyorduk falan 2 - 3 gün konuşmazdık sonra dayanamaz yanıma gelirdi yani aklımızdan ayrılık dahi geçmezdi beni çok sevdiğini söylerdi çok fazla ilgilenirdi ama bende karşılıksız bırakmazdım kendisi işten çıkmıştı parası yoktur diye sigarasını falan ben alırdım. karda , soğukta sırf onun için dışarıda beklerdim. herneyse arkadaşlar bu sonra iş buldu büyük bir avm de çalışmaya başladı herşey normaldi. beni bikaçgün aramadı bende heralde çok yoruluyor üstüne gitmeyeyim dedim. sonra bu birden hiç kullanmadıgı face sinden ilişki durumu falan yapıyo wp durmunu falan aşklı şeyler yazıyor. ya arkadaşlar cidden kadın hissediyor. aldattıgını anladım. sonra buna mesaj attım ayrılalım beni aldatıyosun falan direk bana tamam dedi şok oldum üstüne gitmedim 2 gün sonra tekrar arar beni dedim ama bu sefer hepsinde farklıydı daha kötü hissediyordum. ben sonra mesaj attım buna beni yabancı bir numara aradı bir bayandı bana kim oldugmu sordu sonra bana demesinmi artık ondan uzak dur sevdiğin falan olamaz ben kız arkadaşıyım ya cidden o an kıza sadece peki dedim elim ayagım tutmadı kendimden geçtim ağlamak istedim ama ağlayamadım donmuştum çünkü o kadar kötü birşeydi ki şimdi onların resimlerini görüyorum çok fazla mutlu bana yapmadıklarını o kıza yapıyor zoruma gidiyor kimseye anlatamıyorum her gece rüyalarımda arkadaşlar kısa anlatayım dedim ama bayağı içimi döktüm lütfen yardımcı olun bana nasıl ederimde unuturum.:(((
Eski sevgilim beni aldattı, ve şimdi o kızla çok mutlu. unutmak için ne yapabilirm?