Eski sevgilim beni aldattı, şimdi o kızla mutlu...

Kısacası durumu anlatmak gerekirse, Sevgili olduk ben birbirimizi çok sevdiğimizi düşünüyordum.Hayatta bırakmam seni diyordu.Benim bir güven sorunum yüzünden benden kendisi ayrıldı. Yaklaşık 1 ay sonra dayanamayarak mesaj attım oda buluşmak herşeyi tekrardan kouşmak, denemek istedi. Yeniden görüşmeye başladık, her görüşmemizde bana sevdiğini söyleyip tam tersi olarakda mesafeli davranıyordu.'Seni seviyorum ve senden başkada kimse yok ama zamana ihtyacımız var ilişkimizin geleceğinin iyi olması için diyordu.'.Ben herşeyin düzelmesini sabırla beklerken ve onun her sözüne inanırken en son buluşmamızda bana erkek arkadaşımdan gelen bir mesajı yanlış anladı.Ama üstünede gitmedi surat astı sadece.Her neyseki yarınsı ayın 19 unda benle dahada çok ilgilendi kıskançlıklara başladı ben herşeyin düzeldiğini düşğndüm.Ayın 20 sinde ise ondan hiç mesaj gelmedi ben de ona artık bana net ol oyalama artık dedım ondan gelen mesaj ise ben seninle yapamıcam eda dedı kızdım bağırdım ağırda konuştum beklemiyordum.Yinede içimde ki his başka bir şey olduğuydu 10 gun sonra bir arkadaşım dolasıyla onun gizlediği twetlere ulaştım başka bir kızla yer bildirimleri yapmıştı hep bizim gittiğimiz özel olan yerlerdi.kıza aşkım demişti. ben o sınırle ona mesaj attım kızdı senden sonra tanıştım dedı ustune ustluk ben kızınca ınanmayıncada kufur ettı o kızla resımlerını her yere koydu.Bende şüphelenndiğin şeyde haklıydın o gun gelen mesaj anladığın sekıldeydı bende senı aldattım dedım sadece sana olan hırs yüzünden senınle buluştum dedım yanı yapmadığım şeyı yaptm dedım.Sonradan kızla ortak arkadaşımız cıktı meğerse bunlar ayın 19unda sevgılı olmuşlar yanı benmle konuşurken kıskanırken onunlea sevgılı olmuş ben tek besıktasa gıdıyorum dedıgı gun o kızla buluşmuş ondan öncede konusuyolarmıs ben onun yaptığı tüm şerefsizliğe rağmen yinede onların fotosunu görünce içimde burkulma oluyor bu burkulma yüzünden kendıme kızıyorum ama yok edemıyorumm o uzunutuyu napmalıyımmm nasıl umursamamalıyım neden böyle oluyor onuda anlamıyorum
Eski sevgilim beni aldattı, şimdi o kızla mutlu...