Sevgilime çok büyük hata yaptım yalan söyledim yardım edin ağlamaktan ölüyorum lütfen?

çok pişmanım keşke okusa bu yazdıklarımı ama neyse anlatıyorum fake hesabım var instagram da ordan eski sevgilime bakmıştım ismi çıkmamıştı en yakın arkadaşım bildiğim kıza söyledim kanka ismi çıkmıyo bakarmısın falan baktı ismi çıkıyodu yani fake hesabı engellemişti benim sevgilim en yakın arkadaşı ve benim en yakın arkadaşım beraber dörtlü yakınız arkadaşımın sevgilisi mesajlarımızı okuyup sevgilime söylemiş başka bir olay daha yaşadım sevgilimle aramız kötüydü ben eskiden kardeş bildiğim bir erkeğe yazdım herşeyi anlattım ben ayrılmak istiyorum sence napsam maddi durumunu da eleştirdim sebepler aradım o da beni gazladı sürekli ben ayrılmadım ama sevgilim bir şekilde tüm konuşmaları buldu ve s. ktir git yalancı köpeklerle işim olmaz dedi başak burcu erkeği eski sevgilim çok pişmanım sürekli aradım mesajlar attım engelledi annemin babamın telefonunu da engelledi çaresizim bana yardımcı olun herşeyden dolayı pişmanım özür diledim başak burcu erkeği hakkında bildiklerinizi yazarmısınız lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olun beni nasıl affeder
Sevgilime çok büyük hata yaptım yalan söyledim yardım edin ağlamaktan ölüyorum lütfen?