Ya 1 haftadır konutşuğum bir kız var kız bana çok düşkün davranıyor çok yakın çok sıcak davranıyor ama sevgilisi olduğunu sölüyor?

Ya bunla ilk tanıştığımızdan beri çok iyi anlaştık huyu huyuma uyuyor suyu suyuyma uyuyor ben biraz espirütiyel bir insanım her yaptığım espiriye ucuz kaliteli demeden gülüyor ya hoşlanıyormu acaba benden diye düşünüyorum yani 1.5 haftadır görüşüyoruz okuldan gelir gelmez gecenin 3-4 Kadar konuşuyoruz benden başkada kimseyle konuştuğunu göremedim sürekli iletişim halindeyiz ve benle konuşurken sesini biraz böyle çocuksulaştırıyor ve bide hani böyle şey diye düşünür yani o ve sevgilisi böyle aynı şehirde otursalar anlıyıcam diyicem okulda falan görüşüyolar ama o izmirde oturuyomuş sevgilisi İstanbul'da yani düşünüyorum ilk başta bana neden sevgilim var dedi direk böyle asılırım falan diyemi korktu öyle birimi zanneti beni ve şu an çok hoşlanıyorum yani ondan ondan hoşlanmam için sanki elinden geleni yapıyormuş gibi sizce amacı ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Köre sadakaaaa Allahını seven tavsiye versin :D
Güncellemeler
+1 yıl
A Dostlar şu garibe bir sadaka lütfen ama yani illa mini etek giyip mi sormak gerek soruyu bir yardımcı olun alla seveseniz ya :D
Ya 1 haftadır konutşuğum bir kız var kız bana çok düşkün davranıyor çok yakın çok sıcak davranıyor ama sevgilisi olduğunu sölüyor?