Arkadaşlar benim geçen sene okulda beğendiğim bir çocuk vardı bizim sınıftan bir çocuğunda arkadaşıymış neyse ben ismini soyismini falan öğrenip fake hesaptan istek attım biz bununla 2-3 hafta falan fake hesaptan konuştuk ama bu benim kim olduğumu bilmiyor sadece aynı okulda olduğumuzu biliyor. Neyse bu beni bir şekilde ikna etti ve ismimi söyledim (söylemez olaydım ahh ahh). Çocuğun ilk söylediği şey 'Ya bizim okulda... isminde biri mi vardı? (Tamda tahmin ettiğim gibi çocuk ismimi bile duymamış). Neyse biz bununla anlaştık ertesi gün okulda görüşelim falan diye tabi görüşemedik. Bu da bizim sınıftaki arkadaşına şu kızı bana göster demiş son teneffüs sınıfa geldi sınıfa baktı baktı beni gördü sonrada çıktı sınıftan faceden mesaj attı seni gördüm diye bende tamam dedim ( ne diyebilirimki başka beni beğenmediğini anlamıştım) sonra biz bununla birkaç gün daha konuştuk ( tabii o çok soğuktu bana karşı) ondan sonrada durup dururken 'kendine başka bir oyuncak bul' deyip arkadaşlıktan çıkardı bende engel attım hesabıda sildim bir dahada konuşmadık hiç. Sonra bir gün sınıfta konu açıldı bizim sınıftaki arkadaşıda birden her şeyi dökülüverdi. Bu p*ç arkadaşına beni görür görmez hiç beğenmediğini benim çok çirkin olduğumu falan söylemiş üstüne üstlük korktum lan diyip kaçalım demiş. Tamam beni beğenmediğini zaten anlamıştım ama bunu bizim sınıftaki söyleyip gururumu diye yerle bir ediyosun bir de çocuk bunu anlattığı sırada yanımda da arkadaşım vardı onada ayrı bir rezil oldum yüzüm kızardı ne diyeceğimi bilemedim içime attım ama Allah biliyor ya nasıl kalbim kırıldı. Neyseki geçen sene mezun oldu tam kurtuldum bir daha görmicem derken maalesef bu senede aynı dershanede olduğumuzu öğrendim onu her gördüğümde ağzına sı***k istiyorum ama utancımdan da yerin dibine giriyorum onun yüzünden kendime olan sevgimde saygımda kalmadı iyice çirkin psikolojisine girdim. Peki biri sizin arkanızdan bu şekil ağır laflar kullansa siz napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar çocuğun fotoğrafı profilin deki kapakta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar