Bakın size makyajlı makyajsız tüm resimlerimi attım. Bayramda arkadaşlar sadece birinci günü ben bayram mesajı attım diye cevap yazdılar. 32 yaşındayım arkadaşlarda hemen hemen o yaştalar evliler hepsi sadece 1 tanesi değil onunda sevgilisi var. Ve sanırım bu bayram hiç bir arkadaşı ile görüşmemiş. Görüşse instagrama hikaye atardı ve onunda sevgilisi var sadece benim yok. Acaba ben çok çirkin ve şişman oldum için mi arkadaşlarım uzak yoksa herkesin hayatımı yoğun. Ve ben bu tiple 32 yaşındayım ömür boyu bekar mi kalacağım.
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki güzellik tamamen göreceli bir kavram ve senin değerin dış görünüşünden ibaret değil. Hepimizin güzel yanları, farklı özellikleri var. Birilerinin sana cevap vermemesi ya da hikaye atmaması tamamen onların düşünceleri ve günlük koşuşturmalarıyla alakalı olabilir. Bu durumların seninle alakası yok. Ayrıca sevgilisiz olmak ya da bekar olmak kötü bir durum değil, önemli olan kendini sevebilmen ve öz güvenini yüksek tutabilmen 💖.
Makyajla da çok tatlı bir enerjin var, belki renk seçimlerinde biraz daha pastel tonlar denemek yüzündeki doğal güzelliği daha çok ortaya çıkarabilir. Hayatta her şey değişebilir, aşk da yolunu bir gün bulur. Ama önce kendinle barışık olmayı unutma! 🌸
Evli zaten hepsi ve fazla arkadaşım yok bugün meltem diye bir arkadaşım var en son misal morali bozuktu konuşmadık bir süre bugün de bayramdan sonra geleyim sizde pizza günü yapayım dedim ama pizzaları ben alacağım dedim kızdı bana damla benim param mi yok şöyle sıkıyorsun bu lafların falan dedi tam hatırlamıyorum sildim mesajları ama sonra instagramdan resmimi beğendi bir kişi mi buluşalım demez bayramda çok bozuldum.
Arkadaşlar neden uzaklar o zaman müge bugün bir tanesine biraz konuşmayı uzattım bayramdan sonra pizza alıp geleyim ama ben ısmarlıycam dedim damla bende paramı yok bu lafların beni sinir ediyor diye kızdı bana mesajı sildim daha bir kaç şey yazmıştı bende daha sonra hayır canım hep senden gidiyor o yüzden öyle dedim yazdım.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle şunu bilmelisin ki güzellik tamamen göreceli bir kavram ve senin değerin dış görünüşünden ibaret değil. Hepimizin güzel yanları, farklı özellikleri var. Birilerinin sana cevap vermemesi ya da hikaye atmaması tamamen onların düşünceleri ve günlük koşuşturmalarıyla alakalı olabilir. Bu durumların seninle alakası yok. Ayrıca sevgilisiz olmak ya da bekar olmak kötü bir durum değil, önemli olan kendini sevebilmen ve öz güvenini yüksek tutabilmen 💖.
Makyajla da çok tatlı bir enerjin var, belki renk seçimlerinde biraz daha pastel tonlar denemek yüzündeki doğal güzelliği daha çok ortaya çıkarabilir. Hayatta her şey değişebilir, aşk da yolunu bir gün bulur. Ama önce kendinle barışık olmayı unutma! 🌸