valla sevgilimden ayrıldım bunu paylaşmış şu an düşünecek duruumda olmadığımdan açıklayın bana bunu ayrılan o uzmemek için ayrılmış daha sonrası panpa dedi sildim direk ve bende sırf dokunsun diye komik şarkılar boşver arkadaş başka bulursun şarkısı paylaşdım güldüm vs bunu paylaşmış şimdide egonu beslemekten karakterini aç bırakmışsın ne dio bu yaaa:S
Cevabın nedir?
Diyor ki
Orada neşeli şarkılar filan paylaşıyorsun canımı yakıyorsun(unutmadıgımı farkediyorsun)
bana cevap vermiyorsun(sırf yazmam yetiyor tabi sana, hiç karşındakini düşünmüyorsun)
Sırf egolarınla hareket ediyorsun bana, canın sıkıldıgında boşlukta oldugunda benlesin, ama sonrasında yoksun demek istiyor
Kısacası beni kullanıyorsun diyor.
cut.117 Yorumla- +1 yıl
muhtemelen bir kaç hareketine ve davranışına takılıyor senin, muhtemelen kafası karışık bu durumda ayrılalım demesi yanlış olmuş karışıklığından ve belirsizliğinden ötürü diyor bunu :) isteyerek değil ama panpa demeside nasıl davranacağını bilememesinden birazda tepkisini ölçme amaçlı ama en çok paniklemelerde tamamen kaybetmekten korkuyor gibi
- +1 yıl
Basitleştirmiyorum elbette, ama şöyle bak senden kopamaz niye sana alışmış çünkü ilgine varlıgına filan, zaten bir ortadan kaybol o boşlukta kafayı yer o. ve evet tavırları çok dengesizce yani bir karar alsan haklısın bu durumda, bu konuyu detaylı olarak konuşmanda fayda var veya biraz daha göz dağı vermek uygun olur
- +1 yıl
Sen kendince en doğru şeyi yapmışsın, elbet o faceyi açacaskın yeniden, açtıgında yapamn gereken önce detaylı bir şekilde bu konuyu konuşmak gerek ağırbaşlı veya gerek tepkili, ondan sonrasında akışına bırakmak veya birşeyleri tekrar gözden geçirmek olur, bir ilişkide ayrılık kelimesi geçiyorsa sıkıntı büyük demektir.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı. rabbena hep bana, hep bana demekten başkalarına karşı olan duyguların gelişmemiş.Yani seni karakteri ve kişiliği zayıf başkalarını düşünmeyip hep kendini düşünen birisi olarak tanımlamış.
024 Yorumla- +1 yıl
arkadaşlar ayrılma nedenini söyleyim rütbeli asker olduğundan hertürlü motive ettim iyi olması için yinede iyi olmadı sorun benm dedi ve ayrılalım dedi bende dönüşü asla olmaz dedim bekledi snrada bende peki iyi olcaksan dedim ve 1 gun hiç mesaj yaazmadı bana ertesi gunde selam panpa? bende dedim ayrılalım ozaman anlıcanız direk sildim olay bu
- +1 yıl
dondurmak çözüm değil.Onu rahatlatıyorsun sadece.İstediğin buysa amenna.Çünkü kafasında ayrıldık morali bozuldu bana değer veriyor benim yüzümden facesini dondur hatta ve hatta şuan benim için ağlıyordur bile meğer ben neymişim bile der yani.Fakat senin fikirlerin ani değişiyor.Biraz ego problemin var gibi.Hakaret etmiyorum sadece düşüncelerimi söylüyorum.
- +1 yıl
Onunla olman bişey kazandırmaz bu saatten sonra.Yeni bir sayfa açmalısın ve 2 kere düşünüp 1 kez adım atarak bir ilişki yaşamalısın.İleri de karşılaştığın kişilere panpa davrandığın gibi davranmamanı tavsiye ederim.Silmek konusunda değil.İlişkinin başında sende farklılık varmıştı sanki.
Başımıza ne geldiyse faceden geldi arkadaş :)) birbirinize gönderme yapmaya çalışiyosunuz sen ondan tepki vermesini istiyorsun o da senden bunu bekliyor biriniz dayanamayip adım atacaksiniz sonunda. Tecrübeyle sabit.
120 Yorumla- +1 yıl
mecburum ne yapsam ne denediysem olmuo hayattan soğudum dedi ama ben hep yanında olmakla yetindim iyi olcaksan peki kabul dedim 1 gun cevap bile yazmadı insan yazar yaa ölsem daha iyi snrada ayrılalım dedim neden yazmadın dedim ne yazacam ki dedi snrada panpa dedi sildim eyvallah diye boşverdim haksızsam söyleyin ya?
- +1 yıl
Mamafih öyle oldu nasıl zoruna gidiyo insanin anlatamam :'( hayvanlara saygısızlik etmemek için hayvan demiyorum ben ona :( zaten hep sinirlenirler hemen kafalari bozulur böyle yapanlarin hepsi allahindan bulsun. Inşallah köpek olurlar kapimizda. Benimkide aslan burcuydu pislikkk
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaraktersizsin demiş bacım sana karakterine bir yatırım yapmamışsın kendini bişey sanıosun egoya çalışmışsın demişş
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılkendını bır halt sanıyorsun ama adam degılsın tercumesı bu. bu arada super laf cok begendım
08 Yorumla- +1 yıl
valla kardeş sen baştan oku neden bunu söylediğini snra tekrar bana hakverionmu bence ?yani ben şöyle diyim hani bende hata olsa anlıcam sorun benm herşey ustuste tayin yerim kötü ulaşım sıkıntı hayattan soğudum dedi ayrılmak isdedi mesaj bile yazmadı snra panpa dedi bende sinirlendim tamam bitsin dedim kabullendim napayım snrada çat diye sildim snrada bu yazıyı gördüm
- +1 yıl
o lafın turkcesı bu senın cok fazla egoıst bencıl oldugunu dusunuyor kendını bırsey sandıgını dusunuyor sozluktende bakabılırsın anlamına
- +1 yıl
ben egolu ve kendını begenmıs hep karsısındakını suclayan ınsanları pek sevmıyorum eger oyleysen sana ıyı yapmıs bende olsam ugrasmazdım
- +1 yıl
benımde egoıst bır kız arkadasım vardı her kavgada benı suclar kendı yaptıgı hatalar bıle benım yuzumden gıbı gosterır hep o haklı ben hep sorun cıkaran kısı benı bırkez olsun anlamaya bıle calısmadı bence o eogısttı burnumu surtmekten zevk alırdı en sonunda benı bıraktı alay ederek sonra pısman oldu gerı dondu herzamnkı gıbı ben gene kabul edecegım bende ona ılk defa sesını bıle duymak ıstemıyorum sıktır gıt hayatımdan sen gıttıgınden berı mutluyum dedım 1ay ugrastı ama dogruydu onsuz daha ıyım
- +1 yıl
ozaman sıkma canını sorun senın karakterınde degıl onun karaktersızlıgınde
+1 yılyanii kendini beğenmekte bişey sanmakta o kadar ileri gitmişsin ki maneviyatını derinliğini eksik bırakmışsın demek istemiş.kısacası sığ bir insansın diyor
02 Yorumla- +1 yıl
bende anlamadım.arkadaş mı olayım derken eski sevgilinle arkadaş olmayı mı kastediyosun?
+1 yılsenin adam türkçeden hep zayıf alır mıydı biliyo musun
03 Yorumla- +1 yıl
yeni mi anladın sevgiliden arkadas olmicagını
Kısaca g*tün fazla kalkmış ama zannettiğin kadar iyi değilsin demek bu söz. Anladığım kadarıyla yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapak değil resmen tıpa yapmış. saygıyla selamladım kendisini
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılee sen dokunduramayınca o dokundurmuş sana :D eski sorunu hatırla :)
+1 yılafilli laf çakmış sana dediyse bunu :D ehh hazır ayrılmışken sende biraz karakter çalış işte :D
01 Yorumlasaçmalamış amk siktr et takma ayrıca kıskandırmak için bişeler yapma ergenmisin ya..
05 Yorumla- +1 yıl
valla sırf bundan açıkcası hani bir insana ne kadar iyilik etsenizde yanında olsanız motive etseniz yaranamıosunuz .. ilişkiden sıkılsa nolcak övünmüorum asla ama 1 gun sevgiliniz mesaj bile yazmasa herkes çıldırır ama ben hesab bile sormadım sabırlıydım ... tenezul bile etmedi ki silince mi dokundu?
+1 yılsana benciliyet duygusu yüksek bir karaktersiz oldugunu söylemis
00 Yorumlavalla lafı gediğine oturtmuş. helal olsun o kişiye.
bu lafı anlayamıyorsan, başka bir şey demiyorum. kitap okuyun biraz kitap.02 Yorumlagüzel lafmış tam on ikiden vuran
00 YorumlaLafı cuk diye oturtmuş.
00 YorumlaSövse daha iyi .
10 Yorumlaoff fena lafı koymuş
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kafam çok dolu karıştı egonu beslemekten karakterini aç bırakmışsın ?? nedir bu söz yau :S biri
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler