Kaynana ile aynı evde oturacağım. Çeyizim ne olmalı?

Nisan da evleniyorum ve kaynanam ve kayinpederim ile yıl boyunca sadece 6 ay yaşayacağım. Çünkü yazın köye gidiyorlar. Bu yüzden ayrı eve gerek duymadım. Şu an bazı sıkıntılarımız oldu oğlumuz evlenecek diye eve hiç yeni eşya almamislar. Yeni eşyaları aldık bende yatak odasını perdesini halısı istediler tama. Dedik aldık. Artı mutfaklar alakalı eşyalarıda istiyorlar ama almayacagim misafirim falan gelir diye yemek takımı ve kahvaltı takımı ni alacağım. Bıçak takımını saymıyorum bile. Kaynanam gelmiş bana kristal de almayacakmisin diyo. O ayrı bir konu tabi kullanmayacagim. şeyleri ben omrumce almaya biriyim çünkü. Neyse devam edeyim evde süpürge var beyaz eşya var ütüyü herşey var gerisini bana yaptırmaya çalıyorlar ben onları kabul etmişim gelmişim evi bana duzdurmeye calistilar. Beni kenara çekip senin ne ne çeyizi var bunlarda olamayacak mi bak bunlar da eksik demeye başladılar. Ben bu kişilere düğün yaptirmiyorum nikah yaptırıyorum birtek. Düğün dinime göre uygun görmedim çünkü. Şimdi ben bunara ne yapayim ne edeyim akıl lütfen. Ha unutmadan bide takan takıları da alacaklarmiş. KenarDa paraları olduğu halde borç yapıp onlarla ödeyecekler mis. Bana davranılmalari falan iyi ama konu mal olunca bu duruma düşüyoruz
Kaynana ile aynı evde oturacağım. Çeyizim ne olmalı?