herkes icinde size hakaret edip bagirdiysa naparsiniz? napayim ben simdi bana yaptı bunlari sinirden patlıyorum
ayrılırım
ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
demek ki bir konu üzerinde fikir ayrılığına düşmek normal herkes aynı şeyi düşünecek ya da herşeye evet herşeye hayırda denmez
sinirliyken bazı kişiler en çok sevdiği kişiyi görmezler sanki kanlısı düşmanıymış gibi görmeye başlar o zamanlarda duymayacan görmeyecen seviyorsan bazı şeyleri görmezden geleceksin görmezden gelmek istemiyorsanda hadi bana eyvallah der çeker gidersin
sakinleşmesini bekle bakalım yaptıkları için özür dileyecek mi kendisini affettirecek mi ayrılmak kolay biri gider diğeri gelir sıkıntı yine sıkıntı olur
ayrılma noktasına gelinen bir ilişki zaten bitmiş bir düşünce içerisinde düzelmesi zaman alır sadece yorgun ve bitkin bir ruh ve beden bu durumda biraz daha direnirse değer verdiği sevdiği kişiyi kaybetmez kaldığı yerden devam eder :)
Ayrılırım, net bir konu bu. Düşünülecek bir yanı yok. Ne kadar sinirlense de, göstermemeli tepki. Başka bir yerde konuşabiliriz sakince, seven böyle sinirlenemez zaten.
Ayrılmam belki ama konuşmam suratına bakmam araya mesafe koyarım bir nevi ayrılmış gibi sadece ara veririm o sırada özür dilerse (gönülden) belki barışırım baktım tınladığı yok hala haklı görüyor kendini hâlâ savunuyor ise bitti derim yapacak bir şey yok
Kim olursa olsun bana kimse toplum içinde bagiramaz kimseye o hakkı vermiyorum.
Cevap
7Cevap
sesını yukseltmek baska sey.. bunun toplum ıcınde yapılması ayrı bırsey.. hakaret bambaska bırsey.. ılıskıler hep gulluk gulıstanlık yurumez. tartsımalar ıllakı kacınılmaz ama herseyın bır usulu var.. tartısmanında.. yarın utanacagın seyler yapmamalısın.. hakaret kabul edılemez!
deseydin arkadaşlarının yanında mı erkek oldun da bana sesini yükseltiyosun diye sorsaydın sonra da ayrılsaydın ne bu be sen kimsin de bir kıza bağırıyosun gücü sana mı yetiyor sadece
Neden bağırdı sana?
Genellikle hep aynı şeyi mi yapıyo?
bir konu hakkında konuşuyorduk rujlarla alakali abartma istersen dedi sesini yukseltti baya sert bir sekilde herkes duydu rencide oldum orda moralim bozuldu yuzum düştü ve bunu hep yapıyor her zaman ayni hatayı yapıyor uyarmama rağmen hala ayni öküz
1 yıl oldu
yapıyorum da gerçekten anlamıyor canım gibi davraniyor
gerizekali gibi davraniyor*
İlkinde bisey yapmam, ikincisinde affetmem. O kim ki bana bağıracak, patlayacak? Hem de herkesin içinde?
Bizim de gururumuz var sonuçta. Ortalık yerde aşağılar, ayrılırım.
Aşkım bana sesini yükseltmez..
Yükseltirse üzülür kırılırım ne diyim ki ama ayrılık sebebi sadece bu olmaz
Konuş bir daha başkasının yanında bu şekilde bağırırsan ayrılırım de olmaz böyle de.
kac kez söyledim tahmin edemiycrgin kadar uyardim artik sabrim tasti
Sevgilinin sana saygısı yoksa zaten bir noktada kopmuş demektir o ıp
Önce burnundan getirir süründürür ayrılırım. Seviyosan sadece süründür ayrılmayada bilirsin yani.
benim yapamıyacağım şeyleri yapmış. yani direk ayrılırdım
herkesin ortasında doverim net bu kadar terbiyesizlik kaldirmam ben
ayrılmam herkesin içinde bana sesini yükselttiği için burdan fitil fitil getiririm
Yalnız olduğumuz bir vakit öyle bağırdığına pişman ederdim
saygisizligindan otru iliskiyi gozden geciririm.
normalde nasil iliskiniz olduguna bagli biraz
susardım bir daha da konuşmazdım
Bağrıs olabilir ama yerini bilmeli ayrılık çözüm
ayrilirim bu kadr kicuk dusemem
Süründürürüm pişman olsun bağırdığına
yukseletbilir ama cok fena yaparım
ayrılırm
arkamı döner devam ederim
Kesinlikle ayrılırım
bağırarak ayrılırım
A dedim.
onu dudağından öperdim herkesin içinde