Bana asla sesini yükseltmeyen ama benim sesim yükseldiğinde daha sakin kalıp maksimum gözleri dolan masum bir kız profili benim zaafımdır net. Bu bencillik midir? Masumiyet, saflık, sonsuz sevgisi olan, sarılmayı aşırı seven, kampın çeşitli türlerini yapmayı seven, doğa aşığı özelliklere sahip biri tam hayalimdeki kişiyi belirtmektedir. Çok mu istiyorum?❤️ Büyük kaşık küçük kaşığı çok seviyor ❤️
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Sevgiliniz/Eşiniz sinirliyken size sesini yükseltse nasıl tepki verirdiniz?
O anda karşılık vermem ortamdan uzaklaşırım ama sonra da kolay kolay affetmem çok naz yaparım 😒 ve evet sinirini çıkarabileceğin birini istiyorsun resmen ve bu bencillik
bir tarafın susması en doğrusudur. insanlık hali sinir kızgınlık stres yaptırıyor böyle şeyler ya da çift arasındaki tartışmalar o an susar ve yatışmasını beklerim sonra oturur konuşuruz ortalık yatışınca. iki taraf da bağırırsa fena
Bir tarafın susması en doğrusudur derken ben daha çok kadınımdan beklerim alttan almasını bu bencillik midir? Ki sonrasında konuyu da fazla uzatmam haksızsam özür dileyebilirim ama başta bir masum saldırgan olmayan bir davranış fena olmaz bana göre haklı veya haksız olmam farketmeksizin çünkü bir iş arkadaşım var eşi ona telefonda bizim yanımızda bağırdı rakı sofrasındaydık resmen miğdem bulandı evlilikten.
BAğırmak acizliktir. Hangi taraf olursa olsun. Ses yükseltmke kadar irite edici bir şey yok erkekler bu konuda daha da hassas bana sorarsan. O yüzden bunu beklemen normal ama hep de alttan alınmaz onu da belirteyim.
Hep mutlu olmak çok sıkıcı ve rutindir arada çiftler birbirini kızdırmalı küstürmeli tabi dozunda bunlar da aşka dahildir zaten sulugöz görünce dayanamam kendimi affettirmek için çeşitli numaralat uygularım ehehege ama arkadaşıma yapılan gibi bana herkesin içinde nerdesin sen şimdi polisi arıycam gibisinden sesini yükseltirse arkadaşlarımın yanında bu ona çok pahalıya patlar. Hani bilelim evlilik böyle bir kadınla evlenmekse eskortlar bize helaldir. Tövbe tövbe valla çok gıcık oldum o kadına.
Konuya bağlı derken ben daha çok kadınımdan beklerim alttan almasını bu bencillik midir? Ki sonrasında konuyu da fazla uzatmam haksızsam özür dileyebilirim ama başta bir masum saldırgan olmayan bir davranış fena olmaz bana göre haklı veya haksız olmam farketmeksizin çünkü bir iş arkadaşım var eşi ona telefonda bizim yanımızda bağırdı rakı sofrasındaydık resmen miğdem bulandı evlilikten.
Hep mutlu olmak çok sıkıcı ve rutindir arada çiftler birbirini kızdırmalı küstürmeli tabi dozunda bunlar da aşka dahildir zaten sulugöz görünce dayanamam kendimi affettirmek için çeşitli numaralar uygularım ehehege ama arkadaşıma yapılan gibi bana herkesin içinde nerdesin sen şimdi polisi arıycam gibisinden sesini yükseltirse arkadaşlarımın yanında bu ona çok pahalıya patlar. Hani bilelim evlilik böyle bir kadınla evlenmekse eskortlar bize helaldir. Tövbe tövbe valla çok gıcık oldum o kadına.
Evlilik öyle bir kadınla evlenmek değil o arkadaşının bariz bir hatası, benimde aşırı sinirlendigim erkek tiplemeleri var bunu bütün bir evliliğe yüklemek çok saçma olur dimi. Çözümü basit öyle bir kadınla evlenmemen
‘Bazı’ kadınlar sonradan değişiyor evlendikten sonra biraz değişiyor çocuk olduktan sonra da baya bir değişiyor. Basit çözüm yoktur bir sorunu en kolay çözmek için derinlemesine irdeleyip düşünmek gerekir acaba neden böyle diye :)