Annemle konuşmuyorum yerimde olsaydınıız? Yaklaşık Eylül ayından beri yabancı gibiyim?

Tek kelime konuşmuyorum. sebep su ;annem küçüklüğümden beri beni eleştiren bir tip hem fiziksel hem baska türlü küçükken onu hep gercekten sevdim hakaretlerine kaba tavırlarına baskılarına ragmen cünkü annemdi ama artık kocaman kız oldum yaptıklarına gelemiyorum. yazın askılı giydiğim için bana xruspu falan diyodu, üniv sınavİna tekrar girmek için evdeyim kendim hazırlanıyorum 2.000 tl dişine verdi ben gencim sosyalleşmem için 5 kuruş vermiyor, git calıs sen mi üniv gidiceksin gibi asalayıcı seyler söylüyor, sen cirkinsin yaşlı görünüyosun falan diyor, sürekli eleştiriyor basklarıyla kıyaslıyor tuhaf seyleri var ben cok genç gösteriyorum falan diyor. en son bademciklerimi aldrımıştım evdeydim ameliyat olmuştum o halde bile gelip benle tartıştı konusamıyordum bile cok canım yanıyodu üstüme cok gelince ben de ittim ağlamaya basladım bunun için beni suçlu buldu. iyileşince özür diledim affetmedi ben de onu annem diye saymıyorum artık konuşmuyorum bazen konusuyorcevap vermiyorum eylülden beri konuşmuyoruz. burda bile annedir falan anneyi sevmeyen insanları kötü görüyorlar benim de öyle annem olsa ben de severim ama o böyle yaptıkça içimde hep nefret coğalıyor elimde değil

Güncellemeler
+1 yıl
Bazen defol git bu evden nereye gidiyorsan git diyor. git birine kaç defol diyor ama suana kadar hep sevgilim olmasına karsı cıktı bu konuda hep baskısı vardı ters görüyor birini sevmeyi ele ele tutunmayı ama defol git evden birine kac diyor bu nasıl kafa
Annemle konuşmuyorum yerimde olsaydınıız? Yaklaşık Eylül ayından beri yabancı gibiyim?