Annemle görüşmek istemediğm için sorun ben miyim?

Merhaba benim annemle babam ayrı Biz anneannemin evinde yaşıyoruz toplamda evde ben annem anneannem ve dayım yaşıyoruz dayım bizden habersiz evin eşyalarını Yani hala yastık yorgan çanak çömlek Kazan 110 parça yemek takımı ve Vitrindeki kristalleri çalmış satmış öğrendik ki bunları Kötü insanlara verip kendini bağımlı yapacak maddeler ile takas etmiş tekrar eşyalarımızı bulmak istedik Ama artık bize imkansız olduğunu söylediler daha sonra artık eve gelmesinde diye evin anahtarını değiştik ve Anneannem ona artık eve gelme sen istemiyorum diye mesaj attı şimdi o kendini acındıracak mesajlar attı ve anneannemi kandırmaya çalışıyor bu kişinin akli dengesi yerinde olmadığı için ben kendi Can güvenliğimden şüphe duyuyorum bana sıra ne zaman gelecek diye düşünüyorum evin bir odasını ona verdiğimiz için ben annemle aynı odayı paylaşıyorum ve odaya 2 yasak bir masa bir gardırop zor sığacak durumda da ben YKS sınavına hazırlanıyorum 2 mezunuma kaldım bundan önce bize yaşattığı psikolojik travmalardan dolayı etkilendim ben şikayetçi olmak istiyorum uzaklaştırma almak istiyorum işten çıkar da bizden para ister daha beter bela olur diye şikayetçi olmam izin vermiyorlar Ben de bu yüzden artık annemle görüşmek istemiyorum onunla yaşamak değil artık ben görüşmek dahi istemiyorum babaannemin evine gidip oradan da artık bu sene sınavda Neresi gelirse gidip kendi hayatımı kurmaya düşünüyorum sizce ne yapmalıyım çok zor durumdayım psikolojim bozuldu

Annemle görüşmek istemediğm için sorun ben miyim?