+1 yılsoru güzelde kavram değişik olmuş ne açıdan seviştiği kadın gece kulüpte tanıştığı kızsa ya da sadece cinsel beraberlik için seviştiği bir kızsa bunu özlemez ama aralarında birşey olmasını istediği bir kızsa ya da olmasını düşündüğü bir kızsa evet ister hatta hiç yanından ayrılmasın ister
00 Yorumla
+1 yılBahsettiğin cinsel dürtüler neticesin de, haliyle amiyane tabirle canı istediği an yüzsüzlük edip arayıp sorması gayet doğal.
Şayet sen bundan hoşnut değilsel, o kişiyi hayatından soyutlayıp, istemediğini belirtmeli kapılarını ona kapatmalısın. Yok memnunsan, sıkıntı yok. (:221 Yorumla
Soran+1 yılben istemiyorum cevap vermıyorum aramalarına mesajlarına yüz göz olmak ıstemıyorum en son kendıne iyi bak dedık itti son kes onla kosnucaktım mesafe koyduğum için kırdı geçti sessiz kalmak daha iyi degılmı mesaj atar gıder anlar ıstemedıgımı dusnmesi lazım.
- +1 yıl
Yol ayrımı layıkıyla yapmış lakin karşında ki anlamamışsa, artık konuşmak zaten faydasız. Tepkini sessiz kalarak koymak en akıllıca çözüm gibi görünse de, kimileri inan ki bunu anlamaz. Umarım gururu olan birisidir, aksi halde işin zor görünüyor.
Soran+1 yılben evlenmeden karsıyım cınselik yasamadım arkadaşımdı pılan yapti içtik içkiuuzn yılar içmıyordum cok uzun sure yalnızdım ben dul o bekar meğer güzel olduğum v dul oldugm ıcın arkadasımıs farklı sehırlerdeoldugumuz için ayda 1 goruurduk mesafe koydum bır sekılde cafede gorustuk konuşturmadı kırdı gcceti kendıne iyi bak deyıp arkamı dondum gıtıtm oda kendıne ii bak dedi 1 ay sonra aradı acmaıdm dun aksam mesja attı gururlu olsa atazdı yüzsüz anlamıyorum hidayet versın rabbım yoluun acık etsın
- +1 yıl
Hmm şimdi işin rengi biraz oturdu gibi. Ara ara nabız yoklamalar yapıyorsa bu gayet normal, kimi erkeklerin algısı geç olur. Özellikle kendine güvenen erkekler önceliği gururlarına verip kırıp geçirmeyi altta kalmamayı kendilerine görev bilirler. Ayrıldıklarını geç farkeder. Zannımca karşında ki, kişinin sorunu bu. "Nasılsa 3-5 gün sonra beni arar" düşüncesiyle davranmış, sen arayıp sormayınca da, haliyle işi kurtarma gayretleri. Sabret biraz zaman alabilir ama başaracaksın. (:
Soran+1 yılben sevıyemi korudum okırdııghalde tebessüm ettim sakayla karıısk espıryle yaptı askerlik ark cagırdı cafeye neyse kendıne iyi bakdedım arkamı dondu oda sende ii bak dedi asil durdum üzüldüğümü kırıldıgıım belli etmedim yanında espırılerıne güldüm katıldım ama sonra cok agladm cok bunu gormedı duygualrımı sakladım her ayın 20 sinde arıyor ya da mesaj atıyor 2 ay bitti dediğinz gibi nabız yokluyor merka wdıyor facesı engeleıdm bana ulaşamıyor ne yaptığımı merka edıyor kaybetti Allah yolun acık ets
Soran+1 yılKırdı geçti neoldu kendi sevıyesıni belli eti ben her daim insan olduğumu unutmuyorum cınselık yasamdık nıyeti o onun gözünce dul bayanlar yaparmış ben cok güzel bayanımfiziğimle dulum 8yıldır svegılım olmadığını cınselık yasamadıgımı bılıyor zinadan cok korkan bırısyım ama hataydı işte derpe yedım tobe dıyorum haffı opsup sevıstık hırçın asi davrandım fazla ustelemedı ama benedene cok sey öğrendi tabuları yıktı anlasın dul bayanların sınırları var namuus var herkes aynı değil
- +1 yıl
Kırıldığını, üzüldüğünü hatta ağladığını söylemen gerekirdi. İnan bana erkeklerin çoğu hayata düz mantık bakar, kadınlar gibi hissiyatı yüksek değildir. Ben bile bazen odunum diyorum kendime, hakikaten birini kırdığımı bana anlattıkların da, anlıyorum.
Bunu geçtim, sen eğer istemiyorsan zaten olmasın, biraz zamana ihtiyacın var. Öyle veya böyle terk edildiğini anlayacak.
Soran+1 yılO beni dünya katında çok kırdı 2 ay her gece yatağımda 2 saat ağladım dua ettim ınanclıyım deprosyona gırdım bır kere aramadı 8 yıldır erkkele el ele tusumadım opsumedım bunalrı yasadım saçma gelir ama canıma kıymayı dusndum ölü gibi günler haftalar geırdım bılmıyor bilmiyor beni tas kalplı sanıyor şiir yazdığımı duygusal olduğu bılır ama saklıyom duygularımı zayıf görünmek ıstemıyorum kendımı paraladım.. bazende özledim cakma facesıne gırdım zor merkatan napıyor dıye herkrıs eklemez cok u
Soran+1 yılzor günler gecırıdm ama bu en dogruus sesız kalmak bu arkadaşlık mı adı yok bunun bitmeli gelecegıyok bu bana gore degıl kırıldım cok uuzdum Ömrumde bukadar uzlmedım ben boşnadım boşanmakta cok kötü bukadar uzmedım ıssteyerek yaşanan bir ilişkı tuur degıl ben sevgiye cok cokac bir insanım hayatımda sevilmedim ilgi gormeıdm güzel cekıcı bırısyım oda yerınde duramadı plan yapmıs
- +1 yıl
Ne yaptıda bu kadar kırıldın inan merak ettim. Lakin sende de hata var, neden duygularını bu kadar içine atıyorsun? Kimse müneccim değil, sen derdini ahval etmezsen karşında ki, nereden bilecek içinde kopan fırtınaları?
Konu dışı olacak ama söylemden edemeyeceğim, şiir dediğinde aklıma ilk gelen neydi biliyor musun? Kelebeğin Rüyası filmi. (:
Soran+1 yılben evlenip ayrıldım 8 yıl erkkele işim olmadıo kul hayatı iş sonra tesadüfen plotanık asık oldum uzkatan karslıksız 900 şiir yazdım aileler tanıdk cıktı 3 yıl sonra ogrendım çocukluk arkadaşı oda evlendıgınde aldatılmış duygusal dondum sevdıgımı soyleıdm begendı cok hemde canı yanmış evlenmeyı dusnmuyor yatılck kız değilim dıye terketti bunalıma girdim anlatamam 8 yıl sonra hayatdımda ilk defa asık oldum..
Soran+1 yılterketi iyi saf hanım hanımcık demiş terkeden beni normal arkadaşım merkesde evıne faturalrı yatırma gıttık netten. plan yapmış içtik ben omuznda ağlamaya baslaıdm benı nedne terketti dıye kotu aylar gecırırken bir yılanmış o an boluk duygularımla içkini verdıgı şeyle 2 saatte zor öptü sevıstık ki ben sevdıgımın sarılmasına musade etmedim ılk plotanık svedıgım duygusalacılmıstı yanıma arkadaş ayağınla yaklaşıp yatmak için arkadaşlık kurmus çıkar için. guzelım dıye dulum dye güzel günler arka
- +1 yıl
Sen bayağı dolusun anladığım kadarıyla. :/
900 şiir? Nasıl bir tepki vereceğimi de şaşırdım.
8 yıl yalnız yaşadın, 8 yıl hayatında hiçbir erkeğe ihtiyaç duymadın, şimdi karşına birisi çıkıyor ve seni tökezletiyor, bence 8 yılın hatrına kendine çeki düzen verip, üzülmeyi kahretmeyi bir kenara bırakmalısın, bak dünya dönüyor, hayat devam ediyor.
Soran+1 yıl3 yıl uzkatan birisinı svedım sevgılı gııb oluyorduk terketti aileer tanıdık evlenmeyı dusnmuyormus bende iyi kızım dıye hala akrsılasyoruz içim yanıyor bende ıstıyorum evlenmek hayatıma ben gibi insna gırsın sevmk sevilmek ama yok dua edıyorum karsıma adma gıbı cıksa evlenecem 8 yıl ıhtıyac duymam mı sevgi açlığım var üzluyorum cok sevmek sevlmek ıstıyorum ıstemekle olmuyor cok güzel bayanım bakan cok zipidi serseri ben agır bırısıyım anlatabıldımı namazında kendı haınde
- +1 yıl
Bende çok dua ediyorum, karşıma hayırlı birisi çıksın ve şu ömrümü, ömrüne sereceğim o güzel insanın yolunu beklemekle ömrümü geçiriyorum. Bu yüzden içinde bulunduğun durumu az-çok anlıyor gibiyim. Beklemek kısmı bir kadın için nasıl geçer onu bilemem lakin bekleme kısmı her iki taraf içinde zor. Senin geçirdiğin zor günlerin nihayeti elbette mutlulukla karşılık görecektir. Sen sabretmeyi ve dua etmeyi asla bırakma. Özellikle içinde bulunduğumuz bu güzel aylarda, Mevlam sesini duyacaktır.
Soran+1 yılBen isyan etmedim basta edıyordum 3 yıl Allah kabul etsin namaza başladım onedena öncesi basıma böyle olaylar gelmes kendı halımdeyım namaza başladığım gunedene bu yana bir yakam kötlge doğru cekılıyor hep dua edıyorum sınanıorum.Rabbım zamanı gelınce gönlümüüz hoşnut kalıcak sıanıyoruz vardır bir bildiği sana dua edıcem inş Rabım kalbındeki ni çıkartır beklemek zor cok zo yalnız olmak ama elhamdullah Rabbım var bir bıldııg var sabır edıcez.
- +1 yıl
Sahuru beklediğim şu zaman diliminde, bana duacı olman çok iyi geldi. Bilmukabele sahur sonrası kılacağım sabah namazında bende senin için dua edeceğim. Namaz kılıyor olman ve gönlünü Mevla'ya açtığın için ayrıca sevindiğimi bilmeni isterim. Sen gönlünü ferah tut, Rahman ve Rahim olan kalbine huzur veren kulunu elbette karşına çıkaracaktır.
Soran+1 yılBende cok sevıdnım Rabbımın sevdıgı kuluymusun ALLAH razı olsun benım içinde dua ettıgın için bende edicem kalbım ferah her ınsna hata yapabılır muhım olan o hatadan ders alıp tobe etmem 2 . asla yapmaman ben ınsnaalrı kendım gııb goruyordum amaşu ankotu nefıs hakım hidayet versin Dualarını kabul etsin kendıne iyi bak çıkıyorum
- +1 yıl
Herkesi kendin gibi görmek, hataların en başında geliyor. Velhasıl, teşekkür ederim sende kendine çok iyi bak Allah'a emanet ol. Bilmukabele, Mevlam senden razı olur İnşAllah. (:
Soran+1 yılSendende razı olsun inş. kalbin gibi temiz kal kirletmeye cıkacaktırşar ınancını kaybetme asla Rabbım svediği kullarla uğraşır bunu unutma ihayırlı sahurlar.
- +1 yıl
Yok bu muhabbet bitmeyecek gibi görünüyor. Tamam hadi bu son yazılarımız olsun, veda konuşmasını da hiç sevmem. Yeniden karşılaşmak ümidiyle, esen kal, duayla kal, Allah'a emanet kal. İyi geceler, iyi sahurlar. Görüşürüz inşAllah. (:
Hayır duygusal anlamda ozluyorsa.bunun tek nedeni aşk, sevgi, guzel anilardir bunlar tek basina yeterli olamaz.
00 Yorumla
erkeklere odun muamelesi yapmayın yahu özler tabiki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılbir süre arar duygusal bağlanda arayış içersindedir doğru kızı bulana kadar hiç bir şey eskisi gibi olmayıacak gibi düşünür ama doğruyu bulunca unutur yenisine odaklanır
20 Yorumlaözler tabi
mesaj atması özlediği anlamına da gelebilir, azdıgı anlamına da. değişir yani13 Yorumla
Soran+1 yılhangisi olabılır acık ve net özlemısmıdır merakmı etmıstır yoksa cınsellık için mi?
Soran+1 yılona be engel koydum sevsıtıkten sonra cok arra mesaj atardı yanlış bir ilişkı arkadaşımdı cınselık yasamdık degerlıydı ousup sevsıtık engelı ben koydum faceden engelledim kız arkadaşım baya laf soktu vs tepkı verdi 1 ay önce aradı dun asam mesaj cevap vermedim ...
+1 yılSeviyorsa ozler ama sevmiyorsa libidosu arttiginda ozler.
10 Yorumla
+1 yılVarlıkta değilde yoklukta özler..
Hatta geceleri "özledim" diye mesaj bile atabilir..10 YorumlaYenisini bulduğunda aklının ucundan bile geçmez taaki kimse olmaz hayatında o zaman özler tamamen duygusal :d
10 Yorumla
+1 yılsevdiğim biriyse evet yok değilse aklımın ucuna bile gelmez
10 Yorumla
+1 yılelini bile tutmadığı birini özleyenler varsa... özler hemde çok ama dile getiremez..
10 YorumlaBirlikte olduğu kadınları da özler o zaman :(
21 Yorumla
Soran+1 yılevet:(
+1 yılevet ama cinsellik için özler evleneceği insanla sevişmez bir erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Özlenmez mi ya...Sımsıkı sarılmak...
10 Yorumlakesinlikle özlerim ben
10 Yorumla
+1 yılSevdiği biriyse özler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. unutmak istediğin zaman çok güzel unutursun.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden bu kadar sinirliyiz sanıon :D
20 Yorumlaseviştiğim eskortları bile özlüyorum özlerdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı. Özler... +-*/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçooookkk özlüyoruumm...
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar