Ya kardeş kimse kimseyi unutmaz illa arada aklına gelirsin de senin ne manada sorduğun belli beni düşünüp özler mi diye merak etmişsin özlemez. Bu kadar basit
İlişkinizi ana hatlarıyla bilmiyorum. Kimse bilmiyor. Ama sen onu sevdiysen ve ayrıldıysanız muhtemelen adam kendi isteğiyle ayrılmıştır bu durumda da hayatta özlemez seni
Ee tamam işte sana yatırım yapmamış ki sen soruda öptüğü kadını unuturmu demişsin bende onu unutur onda bir şey yok maddi manevi yatırım yaptığı kadını unutmaz dedim yani sana ne sevgi ne hediye hiçbir şey yapmamış ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Onun için bir değerin olsa hayatında olurdun
Evet seni güzel bulmuyorum tipim değilsin dedi
Açıkça demiş işte
Size yazabilir miyim
Olur yaz
S*kse aklına gelirdin. mastürbasyon yaparken de seni hayal ederdi ama öpmeyle çok da gelmez
Nasıl
Ya kardeş kimse kimseyi unutmaz illa arada aklına gelirsin de senin ne manada sorduğun belli beni düşünüp özler mi diye merak etmişsin özlemez. Bu kadar basit
Neden özlemez ben onu sevmiştim çünkü kendimden fedakarlık etmiştim
İlişkinizi ana hatlarıyla bilmiyorum. Kimse bilmiyor. Ama sen onu sevdiysen ve ayrıldıysanız muhtemelen adam kendi isteğiyle ayrılmıştır bu durumda da hayatta özlemez seni
Yakınlaşmayı istiyordu ama değer vermiyordu
Sadece seks için aklına gelirsin.
Dudağının en iç dokusuna kadar bilirim
Sıradakilerle meşguldur akılda kalıcı olmazsın
Onlar bizim gibi değil
Ulaşamadıgım her kadın aklıma geliyor benim
He konu ulaşamamak
Daha ileri bi sekilde ulaşamamak
Nasıl yani ileri şekilde derken
Öyle
Ne anlamda
Çok Anlamda
Sadece öpüşmeyse unutmuştur bile
Neden
Çok önemli değil çümkü
Orada mısınız
Unutur.
Unutur
Yatırım yaptığı kadını unutmaz
Yatırım derken
Öpme seks vs değilde maddi ve manevi olarak sevgi beslediğini unutmaz
Beni beğenmediğini söylemişti ama
Ee tamam işte sana yatırım yapmamış ki sen soruda öptüğü kadını unuturmu demişsin bende onu unutur onda bir şey yok maddi manevi yatırım yaptığı kadını unutmaz dedim yani sana ne sevgi ne hediye hiçbir şey yapmamış ki
Sana yazabilir miyim
Ne konuda?
Bu konuda
Yazz
Gelir