Ailem sevgilime karsi cikiyor.. Ne yapmaliyim?

Ailem sevgilime karsi cikiyor kesinlikle olmaz diyorlar.
Sevgilimle yaklasik 3 yildir birlikteyiz. Kendisi 25 yasinda.
Maddi durumu pek iyi degil sadece ailem kabul etsin diye borcla taksitle ev aldi ama ailem hala kabul etmiyor. Cevredeki insanlardan onun hakkinda pek iyi seyler duymadilar onu tanimadan kafalarinda ona karsi kötü bir algi / düsünce olustu. Onu önce tanimaya calisin dedim öyle bir insan degil dedim ama ne desem bos. Önceleri calismiyordu annesi babasi vefaat ettigi icin ve o zamanlar evide olmadigi icin bazen halasinda bazen kardesinde bazende amcasinda kaliyordu. Ailem onunla evlenirsen pisman olacaksin para sikintisi cekeceksin perisan olacaksin diye konusuyorlar. tüm ailem karsi. bundan yaklasik 4-5 ay önce ailemi dinleyip ayrildim cünkü tüm ailemden baski gördüm seni sileriz kabullenmeyiz sokakta kalsan bile almayiz diye cümleler kurdular benimle konusmadilar. ama dayanamayip tekrar birlikte olduk ailemden gizledik bunu ama ögrendiler. Annem benimle ayni evin icinde 1-2 aydir konusmuyor yani ögrendiginden beri. tezyzelerimde öyle. Tek cözüm kacmak diyor sevgilim. Evde aldim diyor isede basladi 6-7 aydir bizim kavusmak icin tek cözümümüz bu. yazin mezun oluyorum mezun olduktan sonra hemen yanima gel diyor. kardesleri enistesi beni cok istiyorlar kabulleniyorlar karar senin ama biz her zaman arkanizdayiz diyorlar. Sizce kacmalimiyiz? Ne yapmaliyim cok kararsizim.. Dedigim gibi onunla evlenebilmem icin tek cözüm bu. Ondan ayri kalmayi birdaha göze alamam :(
Ailem sevgilime karsi cikiyor.. Ne yapmaliyim?