Kavga / tartışma sonrası soğukluk en kolay nasıl biter?

sevgilimle yaklaşık 10 gündür bırakın kavgayı en küçük sürtüşme bile yaşamadık. ama son günde en küçük bir hatamda bütün her şeyi başıma yıktı. kavga etmediğimizden şikayetçi oldu çünkü haklıydı kavga tartışma olmadan bir ilişki içi boş gelir, yürümez. o günden sonra 3 günde 2 defa kavga ettik. gündüz kavga ediyoruz geceye kadar sürüyor. hatta bugünkü kavga sırf başka bir erkeğin adı geçti diye ben tarafından çıkarılmıştı. gerçekten çok sinirliydim ve biraz kırdım sevgilimi. o yüzden beni affetmiyor, soğuk davranıyor. araya giren soğukluğu bitirmek için elimden geleni yapsam da olmuyor. kavga sonrası konu başka bir yöne çekiliyor her zaman ve konu değişiyor. ama kavga anındaki soğukluk devam ediyor. sorduğum gibi bu soğukluk en kolay nasıl geçer? normalde 1 2 saat sürmesi gereken soğukluk yaklaşık 1 gün sürdüğü bile oluyor. sevgilim ona yapılanı kolay unutan cinslerden değil maalesef. bu yüzden konuşarak kolay kolay geçmiyor. ne yapabilirim? özleyene kadar konuşmasak belki her şey daha kolay halledilebilir diye düşünüyorum ben. sizin düşünceleriniz neler? veya bu konuda kullandığınız soğukluğu bitiren sihirli sözcükleriniz varsa neler?
Kavga / tartışma sonrası soğukluk en kolay nasıl biter?