Sevgilim bana soğuk davranıyor çok fazla trip atıyor lütfen yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım?

Sevgilimle bundan 4 buçuk ay öncesinde tanıştık ve çıkmaya başladık ben hiç kimseyi bu kadar sevmemiştim şu an onunla kurduğum hayalleri kimseyle kurmamıştım onunla yaşadıklarımı kimseyle yaşamamıştım mutlu olmamıştım kimseyle bu kadar uzun süre birlikte olmamıştım benim hem annem hemde sevgilim gibi ama çok fazla kavga ediyoruz en ufacık şeylerde bile bana trip atıp soğuk davranıyor bunu yapmamasını ona defalarca söyledim ama şimdide sana güvenmiyorum diyor ama bu güveni kazanmak senin elinde diyor gerçekten çok çaresizim ne yapacağımı artık hiç bilmiyorum nasıl davranıcamı ne dicemi hiç bilmiyorum yan yana olduğumuz zaman hiç kavga etmiyoruz ama wpden falan konuşurken çok fazla kavga ediyoruz kavgalardan bir örnek ise dün hatun yazarken klavye yanlışlıkla harun yazdı ve hala bunun yüzünden kavga ediyoruz bazen ölmenin tek çare olduğunu düşünüyorum ama onuda bırakmıyorum herşeyi çok büyütüyor lütfen yardım olun
Sevgilim bana soğuk davranıyor çok fazla trip atıyor lütfen yardımcı olun lütfen ne yapmalıyım?