- 1 ay
Konuşmaya bile gerek yok. Ya istemediği halde kibarlık olsun diye konuşuyordur ya da ego kasıyordur. Biz eski eşimle boşandıktan sonra çok benzer bir durum yaşadık. Boşandıktan sonra her ay bana mesaj atmaya devam etti. Ben de kısa koşa cevaplar verdim. En son yazdığında yine koşa cevap verdim ve sonuna şunu ekledim; kusura bakma çok geçiştiren cevaplar verdim ama sadece iyi olmanı istiyorum. Sonrasında evlendi zaten. Senin ne kadar sevdiğini mesajlardan anlayabiliyorum. Onun da ne kadar istemediğini. En güzel ilişki, iki tarafın da eşit katılım sağladığı ilişkidir. Hâlâ seviyor olabilirsin ama emin ol başkalarını da seveceksin ve onlar da seni sevecek. Sevmiyorlarsa zaten o ilişkide kalma. Bu kişide de kalma. Önünde uzun bir hayat var. Kendini yıpratmayacak şekilde en güzel haliyle geçir :)
90 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Eski sevgilinle tekrar konuşmaya başlamış olman, duygusal bir karmaşa yaratabilir. Onun soğuk davranışları, henüz tam olarak hazır olmadığını ya da geçmişteki ilişkinin etkilerinin sürdüğünü gösterebilir. Bu durumda, ona alan tanımak iyi olabilir. İletişimi sürdürmek istiyorsan, ona açık ve samimi bir şekilde hislerini ifade edebilirsin. Ancak baskı yapmaktan kaçın, ona ne hissettiğini sorabilirsin ama kısa cevaplar veriyorsa bu konuda daha fazla zorlamamak en iyisi. İlerlemek için sabırlı ol ve belki de ona zaman tanı. Eğer ileride daha sıcak bir iletişim kurmak isterse, o zaman daha rahat bir ortam oluşacaktır.
10 Yorumla
- 1 ay
Kardeşim bende aynısını yaşadigim için sana tavsiyem herşeyi açık konuş baktın yok olmaz diyorsa kendi yoluna bak zaman kaybetme (zamanın çok daha değerli ona göre )
524 Yorumla- Soran1 ay
Mesajlaşmayı sevmiyor konuşmaya gelince de ortaya laf atıyor konuyu konuşmak istemiyor böyle olunca benim de kafam karışıyor ne yapmam gerektiğini bilemiyorum
- 1 ay
Konuyu konuşmak istemiyorsa tamam öyleyse konuşacak bişey yok de kapat konuyu daha fazla da uzatma sen yorulursun valla
- 1 ay
Yani sende benim bir kardesimsin sana en iyi tavsiyem böyle yapmaya devam ederse sende hiç uzatma kendini yıpratırsin düzeltmeye çalışmıyor çünkü uzatıyor konuyu hatta uzatmiyorda halletmeye yanaşmiyor
- Soran1 ay
Haklısın zaten belli etmesem de çok zoruma gidiyor bazen ister istemez üzülüyorum nereye kadar böyle devam edecek diye düşünüyorum kafam çok karışık
- Soran1 ay
Acaba ben artık mesaj atmayayım mı onun yazmasını mı bekleyeyim?
- 1 ay
Bence bu konuyu konuş halletmek istediğini söyle eğer oluruna bakmazsan ya da istemiyorum derse yani fazla zorlama
- 1 ay
ya da şöyle de yapabilirsin yazmayı kes bak bı seni merak edip yazıyor mu ondan bekle mesajları
- Soran1 ay
Bana güvenmediğini söylüyor zaten sevgili gibi de konuşmuyoruz ki sanki askerlik arkadaşıyız gibi
- Soran1 ay
Teşekkür ederim, dediğin gibi yapacağım mesaj atmayacağım bakalım yazacak mı merak edecekmi
- 1 ay
Seni çok iyi anlıyorum bende sevgilime güvenim kırılınca öyleydim 😅
- 1 ay
Merak edip yazarsa seviyor demek ama gurur da yapmazsa tabii
- Soran1 ay
Artık alınacak halime gülüyorum öyle düşün 🤦🏻♀️😅
- Soran1 ay
Özellikle erkeklerde bu hep oluyor mesela güven sorunu oluştu mu bir daha eskisi gibi olamıyorlar ya
- Soran1 ay
Vallahi hep ben yazıyorum inan ki ben yazmadan o yazmıyor ama deneyeceğim yine de
- 1 ay
Bir erkek sevince eskisi kadar olur ya kaybedecek korkusu ona herşeyi yaptirir ama sende bir daha yalan soylemen lazım
- 1 ay
İşte o hiç olmadı hep sen hep sen nereye kadar beyfendi seviyorsa eğer gururu bırakıp yazsın hemen 🤨
- Soran1 ay
Hayır yalan söylemeyeceğim artık Ya insan hata yapabilir sonuçta ben bir defa yaptım ama çok abartıyor Bir yıldır hep böyle hiç değişmiyor Bir de ilişki falan da yapmıyor kimseyle anlamadım çok değişik biri gerçekten 🙄
- Soran1 ay
Beni sevip sevmediğinden bile emin değilim çünkü hem soğuk davranıyor sana güvenmiyorum diyor ama ilişkide yapmıyor kimseyle çok karmaşık
- 1 ay
Orası da doğru abartıyor biraz
- 1 ay
Onu öğrenmenin bir yolu var sen yazma o yazmaya çalışsın bi hem öğrenmiş olursun seviyor mu sevmiyor mu
- Soran1 ay
Tamam öyle yapacağım
- Soran1 ay
Teşekkür ederim 🥺🌸
- 1 ay
Ne demek rica ederim hayirlisi olur inşallah 🤲🏾🙏🏾😊
- Soran1 ay
Inşallah sağol 🙂🤲🏻🌸
- 1 ay
Duvara konuşsan daha güzel cevap verir bu ne böyle
419 Yorumla- 1 ay
Şu mesaja beyaz kalp neden koyulur sence neyi temsil eder
- Soran1 ay
Onu beyaz kalple kaydettiğim için mesajlarını da beyaz kalple beğeniyorum. İyi yaptın dedi ya ondan beğenmiştim.
- 1 ay
Ne romantiksn ya
- Soran1 ay
Öyleyim ama pek belli etmem
- Soran1 ay
Sadece gereğinden çok fazla değer veriyorum
- 1 ay
Ben de ya yengeç burcu msn
- Soran1 ay
Hayır ben oğlak burcuyum o da yay burcu İki zıt kutupuz diyebilirim
- Soran1 ay
Yengeç burcu İyidir ya severim
- 1 ay
Oğlaklar sevdi mi tam sever ya hep ya hic
- Soran1 ay
Kesinlikle ben de öyleyim
- Soran1 ay
Yaylar biraz umursamazlar ya
- Soran1 ay
Pek anlaşamıyorum gibi
- 1 ay
Yaylar kadar gamsızı yok bu hayatta
- Soran1 ay
Gerçekten de öyle
- Soran1 ay
Nasıl biliyorsun?
- 1 ay
Abimde yay çünkü haha
- Soran1 ay
Nasıl anlaşıyorsunuz shsjhshs
- Soran1 ay
Çenesi düşük ve çapkında olurlar
- 1 ay
Anlaşamıyoruz haha
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorEski sevgiline karşı hala bir şeyler hissediyor olabilirsin, ama iletişimdeki soğukluk ve kısa cevaplar bazen insanların içsel bir meselesi olduğunun göstergesi olabilir 🌧️. Onunla yüz yüze ya da telefonda derinlemesine bir konuşma yapmayı denemek iyi bir fikir olabilir. Belki de bazı şeylerin üzerinden gelmesi için zamana ihtiyacı vardır. Ayrıca, bazen doğrudan sormak da işe yarayabilir: "Sana nasıl yardım edebilirim ya da son zamanlarda neler yaşıyorsun?" gibi. Kendini ve duygularını da ihmal etme, hislerini paylaş. İletişim bu tür konularda çok önemli. Sen ne düşünüyorsun, bu konuşma sonrası nasıl hissediyorsun?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- s1 ay
Adam soğumuş işte yazma diye sen nasılsın bile diye sormuyor daha ne yazıyorsun geri çekil biraz kendine odaklan bırak o senin peşinden koşsun. Merak etme, dünyanın en soğuk kadını da olsan bir adam seni gerçekten istiyorsa yine de peşinden koşuyor.
30 Yorumla - m1 ay
Soguduysa sıkıntı geri dönüşü kolay olmaz isinmasinin bir şey yaptıysan eğer
10 Yorumla Senden ümidi kesmiş gibi. Ne yazık ki bunun için zaman lazım. Açık konuşmanda fayda var. Sana karşı bir şeyler hissetmiyorsa yol vermelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seninle konuşmak istemiyor, bence artık yazma
00 Yorumla- 1 ay
Sende Soğuk davran, kısasa kısas...
00 Yorumla - 1 ay
Bu durum oldukça karmaşık, özellikle de tekrar bir araya gelmeye çalışıyorsanız. Eski sevgilin soğuk davranıyor olabilir çünkü belki içinde çözülmemiş duygular, kırgınlıklar veya henüz tam olarak netleşmemiş bir durum var. Bazen insanlar yaşadıkları şeylerin etkisiyle mesafeli olurlar ve bu onların hala bir şey hissetmediği anlamına gelmez. Ama bana kalırsa, bu soğukluk senin duygusal sağlığını da etkileyebilir. Açık ve net bir şekilde onunla konuşup nasıl hissettiğini, bu mesafeli davranışın arkasında ne olduğunu anlamaya çalışman en doğrusu olur. Sadece "bir şey yok" demesi, aslında var olan bir sorunu saklamaya çalıştığını gösterebilir. Onunla duygularını açıkça paylaşarak içten bir konuşma yapmayı deneyebilirsin, ama eğer bu şekilde devam ederse ve senin çabanı görmezden geliyorsa, kendine de bir sınır koyup onun peşinden koşmayı sorgulamalısın. Kendini yıpratmamak için ilişkinin sağlıklı olup olmadığını gözden geçirmen gerekebilir.
10 Yorumla Erkekler için normal bu belkide çekingen biridir 17 yaşında benimde bir sevgilim vardı kız hep bana yaklaşmaya çalışıyordu ama ben normal konuşuyordum (sizin dilinizde soğuk yapıyordum) çünkü utanılıcak kelimeleri söyleyemem örnek aşkım balım turtam çiçeğim bunlar çok demode insan söyleyince bile utanıyor ardından 3 ay sonra ayrıldık nedeni arkadaş gibi olmamızmış ayrılalım ama arkadaş kalalım dedi ben niye oturdum içimi döküyorum anlamadım her neyse demek istediğim normal bir şey bu ya da sana ısınamamışda olabilir
22 Yorumla- Soran1 ay
Zaten bunlar pek kullanmıyor eskidende çok sık kullanmazdı
- Soran1 ay
Isınması için ne yapmalıyım sence?
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Sende soğuk davran. Peşinden koşarak daha fazla dötünü kaldırma
57 Yorumla- Soran1 ay
Ben de soğuk davranmaya çalıştım Ben mesaj atmadan o yazmıyor mesela
- 1 ay
Kız evi naz evi naz yap biraz caz yapma
- 1 ay
Teşekkürler helene1
kendini uzak tutmalısın ki ondaki değerini gör.. böyle biri vardı hayatımda ben senin gibi konuşurdum sohbet etmeye çalışırdım ama onun ise hiç umurunda değildi bende bıraktım sonra kendisi köpek gibi yazmaya başladı ama ne fayda asla eskisi gibi olmadım
13 Yorumla- Soran1 ay
Keşke o da öyle olsa diyeceğim ama zor
- Soran1 ay
O günleri görmeyi çok isterim gerçekten
- 1 ay
Soğuk davranışlar ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam etmesi açısından dikkat edilmesi gereken bir konu. İşte bazı öneriler:
1. **Açık iletişim kur**: Duygularını ve düşüncelerini samimi bir şekilde paylaşmak önemli. Sevgiline nasıl hissettiğini anlat ve onun da duygularını dinle.
2. **Nedenlerini anlamaya çalış**: Soğuk davranışların arkasında stres, iş yoğunluğu veya kişisel problemler olabilir. Sebepleri anlamaya çalışarak çözüm üretebilirsin.
3. **Destek ol**: Ona destek olmak, ilgi göstermek ve yanında olduğunu hissettirmek, aranızdaki bağı güçlendirebilir.
4. **Ortak zaman geçirme**: Birlikte kaliteli zaman geçirerek, paylaşımlarınızı artırabilir ve aranızdaki bağı kuvvetlendirebilirsiniz.
5. **Profesyonel yardım**: Eğer sorunlar çok derinse, bir çift terapistine başvurmayı düşünebilirsiniz.
Önemli olan sabırlı ve anlayışlı olmak.10 Yorumla - 1 ay
Bu arkadaştan kafa olarak tamamen vazgeç. Bir şey var demek ki ondan böyle.
Sende aynısını yap. Yapamıyorsan al karşına ciddi ciddi konuş.
22 Yorumla- Soran1 ay
Mesajları çok geç cevap yazıyor. Bana sadece şunu söylemişti ilerisini göremiyorum Sana güvenemiyorum dedi.
- 1 ay
Hiç bir şey yazma ona, çek git.
- 1 ay
İletişim her türlü sağlıklı ve samimi ilişkinin temelidir. Ancak, eğer doğru anladıysam, ilk kez ayrılıp tekrar barıştığınızı, çözemediğiniz ve şu anda duygusal ya da iletişimsel tıkanıklıkların romantik ilişkideki gelişiminizi etkilemesine neden olan altta yatan sorunlara neden olan bir gerginlik ya da davranış var mıydı?
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 572 cevap paylaştı. Eski sevgilinle tekrar konuşmaya nasıl başladınız? İlk mesajı sen mi attın o mu attı? Kimsenin üzerine düşme.
327 Yorumla- Soran1 ay
Biz çoktandır ayrılmıştık ama ilk mesajı ben attım
- Soran1 ay
Evet biz neredeyse bir yıldır ayrıldık ama o bir yıl içerisinde hep ben yazdım yani peşinden koştum diyebilirim
- Soran1 ay
Benden sonra hiç ilişki yapmadı Sadece yalnız kalmak istiyorum önüme çıkma dedi maalesef ben de hep sürekli yazdım engel olamadım kendime
- Soran1 ay
Ben de gururum her şeyimi bir kenara bıraktım sürekli yazdım bunu inkar etmiyorum. Ayrılığı bir türlü kabullenemedim. Beni sevmediğini bildiğim halde yine de yazdım maalesef :/
- Soran1 ay
Başlarda seviyordu ilişkimiz güzel gidiyordu sonradan aramızda güven problemi oluştu bana güvenmemeye başladı. Hatta kimseyle ilişki falan da yapmadı yalnız kalmak istiyorum benden uzak dur dedi. Ben hiç durmadan sürekli yazdım. kimseyi istemedim yazanlar oluyordu cevap bile vermiyordum :/
- Soran1 ay
@Vivtora 7 yıl çok ya peki onun hayatında biri var mı şu an?
- Soran1 ay
@Vivtora olmaması biraz tuhaf belki de seni seviyordur hala ama gurur yapıp mesaj atmıyor
- Soran1 ay
@Vivtora keşke ben de başta böyle yapsaydım ama bir türlü yapamadım
- 1 ay
@Eirenee1 in söylediklerinin altına imzamı atarım. Gerçekten seni seviyor olsaydı daha fazla mesaj atıp kendini üzmemen için ya konuşup anlatırdı ya da köprüleri komple yakardı.
- 1 ay
@Conclusion bende attim altina imzami
- 1 ay
Kanka haklı eski sevgilinle konuşmaya başlamışsın ne yapsın oyşşşş benim gönlü geniş sevgilim diyerek bağrına mı basın.
21 Yorumla- Soran1 ay
Ya tamam da bazen düşünüyorum bunu nereye kadar böyle devam edecek
- 1 ay
Acaba niye soğuk konuşuyor yine kibar çocuk komple engellememiş. Ben olsam engellerim eskiyle niye konuşuyorsunuz
11 Yorumla- Soran1 ay
Eskiyi unutamadığımız için
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konuşmak istemiyor ki, senin ittirmenle yürüyecek bir şey değil bu sen de yazma bırak ne hali varsa görsün
11 Yorumla- Soran1 ay
Artık yazmıyorum kendisi yazarsa konuşacağım her şeyi söyleyeceğim
Aşk İlişkileri konusunda 496 cevap paylaştı. umursamıyor seni bildiğin bence salla ya bu ne tavır üslup
21 Yorumla- Soran1 ay
Evet umursamıyor zaten ben soruyorum o kısa kısa cevaplar yazıyor yazıyor hiç bana bir şeyler sormuyor mesela
Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı. Ay canım eski sevgili konusunu açtın yine 😕 Bak güzelim, soğuk davranıyorsa zorlamaya gerek yok 🌨️ Belki de içinde bir şeyler var ama söyleyemiyo 💭 Sen de enerjini boşa harcama, değmez valla 💝 Bazen bazı şeyler eskide kalmalı, yeni sayfa aç kendine 🌱 Bu soğukluk seni üzmesin 💫
00 Yorumla- 1 ay
Bitmiş bir ilişki için zaman kaybına gerek yok bence belli ki onunda sana karşı isteği arzusu yok ki artık ilgilenmiyor bence sen de ilgilenmeyi bırak artık
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bence sana öyle geliyor. Konuşmaları okudum da yağmurlu hava yazınca ne yazsin, ben olsam ben de bir şey yazmam. Bence takintilisin ve bu senin ruhuna iyi gelmez
12 Yorumla- Soran1 ay
Bilmiyorum ki ben ne yapıyorsun yazdım arkadaşlarla oturuyorum yazdı oda diyebilirdi sen ne yapıyorsun falan diye ayrıca hep kısa kısa cevaplar yazıyor ben soruyorum o cevaplıyor hiç bana bir şeyler sormuyor
- Cevap sahibi1 ay
Sen de ona öyle davran o zaman. Yani çocuğu çok seviyorsan. Seni seviyorum ve seninle konuşmak istiyorum dersin. Ama daha da olmuyorsa mecbur bırakacaksın. Nasip böyle deyip bırakırsın
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ne eskisi nede yenisi oldu? Anlamam sevgili işlerinden
15 Yorumla- Soran1 ay
Kafan rahat ne güzel
- Soran1 ay
Olur bir gün merak etme 🙂
- Soran1 ay
Evet sabırlı ol sadece 🌸
- 1 ay
Eski sevgilinden sen mi ayrıldın o mu ayrılmıştı
13 Yorumla- Soran1 ay
O ayrılmıştı aramızda bir güven problemi oluşmuştu
- 1 ay
Aldattın mı ne yaptın, adamda ayrıldım, özledim tekrar birlikte olmak istiyorum fakat onu pişman etmek, üzmek istiyorum histerisi sezdim. d
- Soran1 ay
Hayır ortada aldatma falan hiçbir şey yok. Sadece ben ondan hastalığımı gizledim arkadaşıma falan söylemiştim ilişkimiz ciddiyete gelince sonradan anlattım o da bana güvenmeyip ayrıldı
Aşk İlişkileri konusunda 954 cevap paylaştı. Direk ayrıl havaya sokma şunu ya konuşmalara bak denyo 🙄
11 Yorumla- Soran1 ay
Evet sürekli kısa kısa cevaplar veriyor sıkıldım bu durumdan 🙄
- 1 ay
Sevmeyen ve bir durumdan dolayı anlaşılmak için zaman verme durumu.
İnsan neden bu durumlara başvurur hiç anlamam.
Konuşmak , tartışmak konuyu halletmek varken.
Farklı diyarlarin adamıyım galiba.10 Yorumla - 1 ay
eski sevgiliye niye mesaj atılıyor onu anlamadım ya
12 Yorumla- Soran1 ay
Sevdiğim ve unutamadığım için yazmıştım
- 1 ay
Zoraki cevap veriyor. Yapacağın en iyi şey derin bir sessizliğe bürün.. Anlarsa senindir.. Bu sessizlik kulağını sağır etmiyorsa zaten olay bitmiştir..
22 Yorumla- 1 ay
Bu da bi’ ihtimal ama bu kadar zorlama ile bu “ipler kimin elinde” oyununa döner. Bence bu noktada komple bitirmek, unutmak ve doğru kişilere emek harcamak daha mantıklı. Sence de değil mi?
- 1 ay
Aynen 👍
- 1 ay
Bence yolu ver gitsin belliki sogumuş sende biraz skşı başına gelsinde o yola gelip sna yazar ya birileri var hayatında seni sallamıyor ya da sagomuş cepte olma yolu ver gitsin dçnerse senindir dönmesede gitsin yanii
13 Yorumla- Soran1 ay
Evet soğumuş güvenmiyor bana
- Soran1 ay
Ben artık yazmayacağım zaten
- 1 ay
Bir erkrk olarak sna söylüyorum bu ihtimaller kesin yazma yolu ver gitsin sen yazdımca kendin ezik duurms düşürüsün onda kıymetin olmaz degerin düşer cocuk herşeyi rshatlıla yapsr derki nede olsa bu cepte seviyor döner bana ayagını bass yolu ver gitsin bak deyişimi izle düselirse senindir rüsrlmexse cok büyük birşeyden kurtuldugunu anlaman lszım o vakit
Merakın yoksa dönmene de gerek yok seninle uğraşacak vaktim yok diyerek çek git.
Eski sevgilinmiş zaten bir şeyler olmamış demek ki olmuyorsunuz.10 Yorumla- 1 ay
Yaz ona neler yaptın ayrı kaldığımız süreçlerde sana sorarsa boş ver de ve sabaha gaddar yazma aklında soru işareti bırak sana sabah günaydın mesaj atarsa güno de bırak o soracak seni nasılsın ne yapıyorsun diye
15 Yorumla- Soran1 ay
Birkaç defa öyle yapmıştım ama pek işe yaramadı ya
- 1 ay
Yapma bundan sonra hiç bir şey yazma madem konuşmaya başladın geri sar yazma sana yazarsa niçin yazıyorsun sen de dersin sen hal hatır soruyorsun da ben mi yazacağım
- Soran1 ay
Tamam teşekkür ederim. Öyle yapayım mesaj falan atmayacağım. Hiçbir şey yazmayacağım bakalım yazacak mı
- 1 ay
Yap pişman olmayacaksın emin ol 🌸
- Soran1 ay
Tamam teşekkür ederim🌸
Kardeşim kendine neden bunu yapıyorsun. Bazen olmayınca olmuyor zorlamamak lazım. Sana göre biri olsaydı zaten eski sevgilin olmazdı. Soguk davranır çünkü seni cepte görüyor ne kadar kötü davranirsa davransin gitmeyecegini biliyor sende ekmeğine yağ suruyorsun yapma bunu kendine. Anliyorum birini severken başka biriyle konuşmak yük gibi geliyor ama bazen bize zarar veren kişileri arkamızda bırakmamız gerekiyor. Sana zarar veren kişi seni asla sevmiyordur. Seven kişi zarar vermez.
10 Yorumla- 1 ay
Pek istemiyor gibi bence zorlama zaten ilişkilerde ayrılık biseyleri yok ediyor o eski ilişkiyi bulamazsin
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Aradan ne kadar zaman geçti siz ayrıldıktan sonra yazasıya kadar ona göre değişir
12 Yorumla- Soran1 ay
Aradan bir yıl geçti ama o zaman içerisinde ben hep yazdım sürekli mesaj attım
- Cevap sahibi1 ay
Baya uzun zaman olmuş dönmek istese dönerdi bence yoluna bakmalısın sen de
- 1 ay
Sen onun için bir mazi olmuşun ne zorluyorsun ki konuşmak istemiyorsa yol ver gitsin seni istemediğini belli ediyor
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı. Yazma tak diye konusmayı kes. Fazla değer toto kaldırır gerek yok
20 YorumlaSende aynı şeyi yap, üzerine gitme, ısrar etme herhangi bir şekilde veya anlamda. O senin onu düşündüğün kadar seni düşünmüyor. Eğer bir yanlışın olduysa o kişiye bir onu telafi et eğer yoksa aldığın kadarını ver, gerisini dert etme.
00 Yorumla- 1 ay
direkt aniden konuşmayı bitir biraz bekle bak sana nasıl dönüyor
39 Yorumla- Soran1 ay
Ben yazmadan O hiç yazmıyor ve bu da benim canımı sıkmaya başlıyor normalde sabırlı biriyim Ama bazen sabrımı taşıyor
- 1 ay
az sabır cidden yazıyolarr
- Soran1 ay
Rüyamda ancak yazabilir 🤦🏻♀️
- Soran1 ay
Yazmıyor çok zor biri ve bana güvenmiyor oda ayrı sorun
- 1 ay
boşvericen o zaman popon dolaşmanın bi mansası yok valla canm
- 1 ay
Ben olsam dönmem kadına öyle kadına sırtına deynek karnına bebek yapacaksın
- Soran1 ay
Ben artık yazmayacağım zaten bugün hiç mesaj atmadı kaç gün bekleyeceğim eğer yazmazsa ayrılacağım
- 1 ay
Biraz zaman ver bak bu konuda aranızı düzeltebiliriz
- Soran1 ay
@Leanardio41 tamam teşekkür ederim, zaman vereceğim bakalım ne olacak
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendini çek fazla değer vermek nankörlük getirir. İlgi, muhabbet karşılıklı olmalı..
10 Yorumla- 1 ay
yazmam çizmem aramam sormam çekemem naz kapris afra tafra
10 Yorumla Benimde böyle oldu ve ayrıldı hem de hiç yoktan bir sebepten ötürü
Tekrar söylüyorum ikinci şans vermeyin şunlara11 Yorumla- Soran1 ay
Aramızda bir güven sorunu oluştu o zamandan beridir böyle olmaya başladı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eskiye neden dönülür ki çok sıkıcı yarın öbür gün ayrıcalıksınz yine
10 Yorumla- 1 ay
istemiyor seni. sanki zorla tutup döndürdün. birak ayril
21 Yorumla- Soran1 ay
Evet ondan ayrılınca kimseyle konuşmadım sürekli stakliyordum ve mesaj atan da hep bendim
- 1 ay
Banada aynısı olmuştu aynısı olmasa bile konusuyorum eski haline geliyor ertesi gün yine aynı bence herşeyi açık açık konuş böyle yapacaksa senin moralin bozulur gerçek sevgide bu olmaz çünkü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Adam ölmüş selasını bekliyor. Ne zorluyorsun
22 Yorumla- 1 ay
Olgun kadının zekası da aklı da çok başka, bravo cidden 👏 🤭
- 1 ay
@Benimolsadecebenim olgunlukla alakası yok bana yazmayana yazmam çatlasa adam difriz gibi cevap vermiş zorlamanın anlamı yok ilgisi olsa bunu hissetirir böyle boş insanlar la zamanini heder etmeye gerek bile yok.
Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı. Boyle soğuk yapan erkeklere neden halen tapar gibi konuşuyorsunuz tekme at ve bir sonrakine geç
00 YorumlaEskiyse bitmis gitmis. Malmisiniz sonen atesi harlamaya calisiyorsunuz. Ikinizi de sukur tanimiyorum. Allahima sukur.
00 Yorumla- 1 ay
Eski sevgilinle neden konuşuyorsun? Ben bu durumu yaşasaydım ikisinide saç baş yolup sonra da ayrılırım direkt.
00 Yorumla - 1 ay
Kacan kovalanir, iki kelime yaz baktin yazmiyor sal gitsin yoluna sana baska erko mu yook💅🏻 unutma kendin icin en iyi kararlari ve degerleri sen belirlersin..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 25,5b cevap paylaştı. Engellemen gerekiyor.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Onu hayatından derhal çıkarman gerekiyor, seni umursamayan birini sende umursamamalısın.
10 Yorumla - 1 ay
Seni s2ne takmıyor neden zorluyorsun bırak işte yazmak isteyince yazsın
10 Yorumla Ne olduğunu öğrenmeye çalış eğer gereksiz yere böyle bir davranış sergiliyorsa ya ayrıl ya da aynı soğukluğu sen sergile
20 Yorumla- 1 ay
İstemiyor ki boşa yaxıyorsun
22 Yorumla- Soran1 ay
Beni mi istemiyor?
- 1 ay
Evett
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Bunalmıştır bazen bana da oluyor
27 Yorumla- Soran1 ay
Benden mi?
- Soran1 ay
Sürekli konuşmuyoruz ki En son iki gün önce sesli konuştuk ondan sonra dün ben mesaj attım
- Soran1 ay
Peki sence ne söylesen ayrılayım mı?
- Soran1 ay
Tamam teşekkürler yinede
- 1 ay
Eski sevgilinmis zaten sevgilin değil ki. Görüşmek konuşmak istemiyor, yazma daha fazla bence.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Cilve yaparak yaklaş biraz daha
14 Yorumla- Soran1 ay
Öyle şeyleri beceremiyorum ki hiç shsjsjds
- Soran1 ay
Çok iyi olur 😃
- 1 ay
Bırakmalısın, exten bir 💩 olmaz cano.
12 Yorumla- Soran1 ay
Öyle deme ya 🙄
- 1 ay
İnan bana, öyle
- 1 ay
senin zorunla mı konuşuyorsunuz?
13 Yorumla- Soran1 ay
Evet
- 1 ay
bunu kendine yapma kızım. sen kendine saygı duymazsan başkası hiç duymaz. dünyadaki tek erkek o değil
- Soran1 ay
Biliyorum ama seviyorum ne yapayım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Barışma teklifi sizden mi gelmişti?
12 Yorumla- Soran1 ay
Ayrıldıktan sonra yazan kişi hep ben oldum
- Soran1 ay
Benden geldi
- 1 ay
Belki de konuyu sizden bekliyordur
14 Yorumla- Soran1 ay
Konuşmak istiyorum ama ortaya laf falan atıyor konuyu konuşmak istemiyor benimle
- 1 ay
O , zaman de ki derdin ne? ya konuş ya engellicem bu ne ya
- Soran1 ay
Bilmiyorum çözemedim bir türlü. Ama ben mesaj attık atmayacağım ya
- 1 ay
Anladım
- 1 ay
Sal gitsin hiç tutma alttan aldıkça dahada soğur o
13 Yorumla- 1 ay
Hakkında hayırlısı ama sanmaki mutlu olur bu ondan çıkar yaşattıgını yaşamadan ölmez
- Soran1 ay
Nedense böyle kişilerin çok mutlu olduğunu görüyorum bilmiyorum ama pek inanmıyorum :/
- 1 ay
Ağlanacak haline gülüyor o ah ve gözyaşı asla yanına kalmaz fıstığım inşallah daha hayırlısını bul ☺🤗
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi