Heyecan dediğimiz şey hiçbir zaman ilişkinin başındaki kadar olmaz. İlişkinizde ilk aşık olduğunuz andaki heyecanı aramayın ama heyecanı yeniden sürdürebilmek de elinizde. İlişkilerimizde sevgi bağını güçlendirmek için ne yapmalıyız? Eski heyecanı yeniden yakalamamız mümkün mü?
İlişkide heyecan bittiyse yeniden eski haline getirmek mümkün mü?
Bu soruyuu okuduktan sonra BF aradim ona sordum. Ki, Sevgilimm acaba bizim iliwkimizz monotanlawibmi yani eski heyacan yok mu artik😁 Oda guldu dedi bu ne sacmalik ben seni hep ilklerde nasil sevdiysem oyle ve oyle olucak omrumun sonuna kadar😊 Senden sıkılmak mumkunmu. Hep ayri heyacani yawatiyorsun hergun
Sürekli aynı şeyleri yapmak, aynı yerleri görmek, aynı insanlarla konuşmak insanı sıkar, heyecanı tekrar kazanmak için birlikte seyahate çıkabilirsiniz, bu yurt içi de olur yurt dışı da, bütçenize kalmış, daha önce yapmadığınız aktiviteleri yapabilirsiniz, bunlar tekrar heyecanı yakalatabilir.
Bence olanaksız ne değişecek hep vardınız ilişkiniz soğudu ee ne olacakta yeniden eskisi gibi olmasını bekliyorsun ki yani anlayacağın bir kere araya o soğuma girdiyse bir daha düzeleceğini düşünmüyorum ben. Ama sen yine de dene en azından denedim olmadı diyebilirsin.
karşılıklı olarak ilişki için çaba harcanırsa bu heyecan geri gelir heyecanı, monotonluk götürür; ilgi geri getirir emek yoksa yemek de yok :) zahmetsiz rahmet olmaz gibi ilişkilerimiz de ilgi bekler, çaba bekler yoksa ne heyecan kalıır ne de ilişki...
Elınızde lakin heycan bıttıkten sonra bır taraf başkasını bulduysa eger ne yaparsan yap ya sana zaman yetmez ya da karşındakı o artık sevdıgın kısı olmaktan cıkmıştır. Bazen birşeyler biter daha güzel günlerin gelmesi için bazen birşeyler bitmeli daha iyisi olması için ve bazen birşeyler kabullenılmeli daha iyisini görebilmek için.
Eğer gerçekten aşksa yaşanılan o heyecan bitmiyor, ilişki monotonlaşmıyor sıkmıyor. Bunu şu sıralar anlamaya başladım bende. Etrafımda ki insanlar sağolsun. Hala birbirinize ilk günmüş gibi bakabiliyorsunuz cumlesini sık sık dile getiriyor. Ama asıl bomba hiç tanımadığımız bir kızın sanki 1 haftalık sevgiliymiâ gibi canlı bir ilişkiniz var çok güzelsiniz demesiydi. Demem o ki aşk ilişkiyi monotonlaştırmaz
Kısa yanıt vereyim mi? Hayecanın bitmesinin nedenlerini ortadan kaldıramıyorsanız sonuç da değişmez. Özetle heyecan bittiyse o ilişkinin her geçen günü daha da bir yük haline döner. Nokta
İlla heyecan ayni sekilde olacak diye bir kaide yok. iki tarafli fedakarlik sevgi anlayis saglikli bir iliskiyi saglar ve uzun omurlu bir birlikteligi beraberinde getirir.
Heyecan bittikten sonra yeniden kadınların birkaç dokunuşuyla eski haline döner ve daha da iyi olur. Sadece yerinde ve zamanında yapılan dokunuşlarla erkekleri etkileyebilirsiniz.
İlişkide heyecan bittiyse sıkıntı çok büyük ama arada sürprizler yaparak değişiklikler yaparak heyecanı hep sürdürmek gerekir çünkü heyecan olmayınca insan sıkılıyor birsüre sonra
En İyi Cevaplar